Mamici de martie-aprilie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetelor,cochetelor,burticoaselor,eu nu stiu cand si cat timp mai am azi si maine de intrat pe net asa ca vreau sa va urez de pe acum

Sarbatori fericite si un nou an plin de bucurii!Va pup pe toate si va iubesc.
Nshiro,cu mandrul sot a ramas ca-n tren,mi-a promis macar ca ma duce la aeroport ca sa nu ma omor eu cu bagajele,asta dupa 15 min de explicatii despre cate sacrificii trebuie sa faca sa poata sa-si rupa din timpul lui cel pretion cateva ore.Si printre altele......mi-a lasat un mesaj ieri ca tocmai era in drum spre un club de lectii de dans,caci trebuie sa se antreneze omul meu inainte de nunta prietenului ca sa nu se faca de ras.....ma apuca mila cand vad ce lucruri i se par lui importante,sau mi-o fi spus chestia asta ca sa ma oftice?Nu a reusit pt ce eu nu l-am sunat sa-l intreb nimic de si ce sa-ti mai zic,suntem singuri dar casatoriti.....cam asa ceva.In weekendul asta a zburat la florida,la caldurica,el zice ca de unul singur,dar nu cred ca ma mai intereseaza viata lui amoroasa fiindca imi vad de bucuriile si realizarile mele,care doamne multam exista.Chiar vorbeam cu maica-mea de anul 2005,de cum a fost ,ce mi-a adus si....nu-s toate rele;realizari:am ramas insarcinata din prima,(cine nu stie_ am facut fiv ),ceea ce nu-i putin lucru,am cumparat un pamant cu casa in romania,am ajutat-o pe soramea sa-si deschida un magazinel alimentar care merge binisor ca sa nu mai fie dependente financiar de mine.si de acu e vremea sa ma ocup si de mine personal si de bebitu meu care....in 60+ de zile se va naste!Of,abia apuc sa ma intorc pe 5 ian si sa ma apuc de o curatenie adevarata cu varuit si toate cele,pregatirea camerei,chiar daca v-a dormii in aceeasi camera cu mine in primul an,cumparaturi,ceva cursuri de ingrijirea bebelusului si.....sa vina barza ca o astept cu drag!

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Delia, poti sa fii mandra de tine. Si de cum gandesti, si de ce ai realizat!!!!!
Ne vedem joi, deci, pe undeva prin cafeteria? Noi ajungem la 12.10. abia astept!!

Nshiro, cum sa va laaaaas, doamne fereste, iti dai seama, ce ma fac EU fara voi! Am zis ca ne luam un laptop, desi mio marido le detesta, el vrea computer serios…

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Catrinel, asa de putin stai in tara? Eu credeam ca petreci cel putin doua saptamani acolo.
Si eu urasc sa petrec revelionul acasa, dar recunosc ca de cand cu puiul, a cam trebuit sa accept si varianta asta. Dar lasa ca se fac ei puii mai mari si o sa gasesc eu solutii. Imi aduc si acum aminte de primul revelion dupa nasterea puiului, cand avea vreo 4 luni. Exact cu vreo 10 min inainte de 12 s-a trezit de foame asa ca ora 12 am petrecut-o un puiul la san.

Cu ai mei musafiri e mai complicat...ca am mai multe transe....vreo 3 in perioada asta. Niste prieteni buni din Ialia, unii din RO si apoi si din D...iar vizitele se vor intinde pana dupa revelion. Noroc ca nu sunt ei genul de musafiri care trebuiesc mereu dusi de mana...mai gatesc si fac si cumparaturi singuri, sau chiar drumuri mai lungi...altfel nu ma hazardam la asa vizite. Dar recunosc ca imi si place sa am musafiri.

Si mie tare mi-ar place o intalnire in ianuarie, dar prevad ca va fi greu de realizat. Vorbim cand te intorci.
Chiar asa, ce-o mai fi facand Cat. Poate ne mai zice Serj ceva de ea.
Inca o data drum bun si sa petreci cat mai frumos!

Nshiro, si eu am ajuns la kilul si saptamana. Si sa stii ca si eu stiam ca la sfarsitul sarcinii se ia cel mai mult...cum am zis, medicul meu zice altfel. Din pacate nu stiu din propria experienta, ca am nascut la 35 saptamani. Poate pot sa ne spuna fetele care au mai nascut cum a fost la ele cu greutatea.

Kim, eu sa stii ca nu pot sa-mi dau seama daca e cu capul in jos sau in alta parte. M-a surprins teribil cand a zis doctorul asta...ca eu puteam sa bag mana in foc ca sunt picioarele care ma lovesc pe jos pe acolo, si nu capul.
Si apropos, ti-am vazut burtica...arata tare bine. Cred ca esti mandra foc.
Tot asa zapada pe la voi?

Dea, ce bine ca n-a fost lichis amniotic. Eu cateodata ajung sa ma sperii rau de scurgerile vaginale, mai ales cand sunt mai abundente (de obicei dimineata). Fug imediat sa verific ce e.

Gata, va pup, ma duc sa ma intind un pic.
Ariadna, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Salutam cele mai frumoase mamici si evident bebeii cei mici si nazdravani!

Iar m-a scos din minti , asa incat it-istul nostru s-a reapucat a dezinstalat, a instalat diverse prin calculator si sper sa nu mai am probleme. E frustrant sa te apuci sa scrii un mesaj lung lung si sa se duca naibii tot. Ce nervi am avut. brrrrr!!!!

In we am facut si eu cateva poze si sper sa le pot pune diseara acasa, ca le am in calculatorul de acasa.

adar ca ma intrebai cum ii dai contractul sa-l semneze? lu piticu chirias obraznicut? simplu...i-l bagi pe nas, saU pe gat? ce zici tine?

andreea georgiana foarte frumoasa prezentarea retetei de cozonacei. eu pe bebelina o simt foarte miscacioasa, dar numai prin burtica (nu spre anus ca tine) si atunci cand da mai tare am un sentiment ca de gol in stomac si respiratie intretaiata. inca nu m-am obisnuit cu sentimentele astea.

Polixeni si eu am auzit-o pe asta cu stat in casa 40 zile, dar mi se pare o tampenie. cum sa nu scoti copilul atata vreme din casa, mai ales ca atunci cand nastem noi incepe primavara aia calduta si numai buna de plimbarici? e o chestie religioasa. nu voi face asa ceva.

MP succes la desenat. ce ma bucur pentru voi ca ati reusit sa impodobiti bradutul. si zici ca n-o cunosti pe prietena mea? poate cand ne-om intalni o aduc si pe ea, sa va fac cunostinta.

mamaariadna Catrinel mie pe rezultatul la 3d mi-a scris ca piscotica e pozitionata cu capul in jos, dar sincer m-am gandit ca asa statea atunci. adica pana nasc poate sa ramana asa? ce ti-e si cu bebeii astia miscaciosi...

Delia si Catrinel ma bucur pentru intalneala voastra. vedeti fetele ce mica-i lumea. super coincidenta.

Delia ma bucur sa vad ca esti bine si ca ai dat deoparte porcaria aia cu sotul. sincer atunci m-am abtinut dar eu am o singura solutie, nu te supara pe mine daca o spun mai dur, dar eu asa as rezuma: fuck'em...fuck'em both. nu merita sa-ti strici tineretea. si mai ales dupa cum spui ca ai reusit sa-ti ajuti toata familia se vede clar ca esti o invingatoare si lupti pentru binele celor din jur, de unde trag concluzia ca la fel vei face si pentru binele tau, asa ca da-i bice in continuare si totul o sa fie foarte bine. succes si
ai grija de neuron sa functioneze la intalneala cu Catrinel

Va pup si mai revin, ca acum cica mi-ar merge calculatorul. conexiunea la internet e mai proasta, dar ma straduiesc.

_
Anamaria 25+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetelor,voua vi s-a intamplat la careva asa ceva?Am adormit pe canapea si m-am trezit tipand de durere-am avut cel mai dureros carcel din viata mea ,la picior.Sa mor si alta nu,nici nu stiam ca pot tipa asa de tare.Inseamna ca bebe imi fura din calciu personal pentru ca nu i dau destul din ce pap eu.Si nu trece zi fara 2-3 cani de lapte si cateva linguri de btanza.Dar azi o sa fug la farmacie sa iau niste calciu efervescent.Vai,asemenea dureri nu am stiut ca exista,sincer,uh,bine ca a trecut.Sper sa nu ma ia pe avion si sa creada oamenii ca ma apuca nascarea.Bine ca a trecut!!!

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Delia, am citit la mamicile de ianuarie ca li s-a mai intimplat. Cum ti-au iesit analizele de singe? Nu au vazut ca-ti trebuie calciu sau magneziu? Io stiam ca magneziu lecuieste circeii. Iei din ala?

Ariadna, cred ca bebe ne va da alte solutii pt revelion la anu’ asa ca profitam acuma. Stam putin, da…. Domnul meu are impresia ca se darima sandramaua la serviciu daca el nu e acolo, ce sa fac! De obicei el pleca mai devreme si eu mai stateam, dar acuma nu mai vreau asa.
Zau asa, cu kilul pe saptamana, ….ma omori!!! beeeeei, si in liceu purtam vreo 4-5 perechi de chilotzi unul peste altul sa am si io fund si acuma, nu stiu ce sa mai fac cu el.

Pispi, serios, e cu capul in jos deja? A mea e o putoare, iarasi se confirma…

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Delia sper ca nu te-ai suparat pe mine.. acum am mustari ca mi-am spus asa pe sleau parerea. si cu carcelul identic am patit-o. intr-o noapte m-a apucat in somn, de era sa cad din pat, asa de brusc m-a facut sa ma ridic din pat. n-am tipat ca sa nu-l trezesc pe sotu care s-a trezit oricum ca m-am ridicat brusc si l-am speriat.

Catrinel asa mi-a scris pe hartiuta aia dupa 3d. dar eu zic ca bebe mik are tot timpul sa se intoarca . eu stiu de la o vara de-a mea care a nascut tot fetita, ca la fiecare vizita la medic, bebelina era in alta pozitie, ba cu capu-n sus, ba cu capu-n jos, de a zis medicul ca n-a vazut in viata lui asa ceva. asa ca stai linistita, se intoarce si bebelina ta pana la urma. eu m-am gandit ca poate piscotica asa statea ea atunci si ca oricum inca mai are loc sa se intoarca cum vrea ea.

_
Anamaria 25+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Delia si Catrinel va urez de pe acum drum bun spre tara si sarbatori fericite! Nu se stie daca veti mai avea timp sa intrati pe la noi, ca sa ne luam ramas bun Intalneala placuta!

Nshiro atata stiu sa fac si eu: racituri si salata boeuf, nu te lasa inselata de aparente

Multumesc fetelor ca m-ati sustinut cu mersul la dentist; gata am scapat si de asta (sper)

Laura cu ? 26+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Delia, carcei dintr-astia nenorociti am avut si la sarcina trecuta si am si acum. Dupa cate unul d-asta schiopatez toata ziua.
Dar si eu stiu, cum a zis si Catrinel, ca le lecuiesti cu magneziu, si nu cu calciu.
Chiar un lucru tin minte: la sarcina trecuta am avut valoarea calciului chiar aproape de limita superioara(!!!), ca incepusem sa ma gandesc ce voi face daca ajung sa am prea mult (desi nu am luat nimic). Si tot aveam carcei de capiam.

Mama, dar stiu ca am dormit la pranz...si ce visuri...ce bine e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare tuturor, multumesc celor ce s-au gandit la mine. Am ajuns aseara din nou la birthing center si iar m-au verificat si mi-au spus ca sigur nu este lichid amniotic, m-au controlat, au zis ca totul este inchis, m-a pus sa tusesc cand se uitau inauntru si totul era ok. Asa ca ramane vaginal discharge sau am inceput sa ma scap pe mine. Mi se intimpla numai dupa ce stau culcata o perioada de vreme. In timpul zilei vad ca nu am probleme, numai cand ma duc la culcare ... sa speram ca o sa treaca. Am luat tamponul cu mine si le-am aratat si mi-a zis ca pare sa fie urina, dar nu miroase... scuzati.
Asa ca, nu se stie ...
Ne-am hotarat la un nume: MIA acum mai ramane cel de-al doilea nume, care am vrea sa fie nume de sfant.
Ce sfinti sint in Martie, Aprilie?
Andreea 27 sapt. +

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput