Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-94
Raspunsuri - Pagina 6
Cristinna spune:
Buna dimineata
Kateryna tin pumnii sa fie cu ochisori si sa fi prima gravidutza de la capitolul 94
![]()
Liana30

poate vi si tu cu 2 liniute
Oanabbbdaca nu ai
pana acum , fa-o cat de repede. Unii dr zic ca din mom injectie ovulatia se poate produce intre 12 si 36 de ore
Ingeras,Diciu,Lachione,Andicu,Cami,Tabitha,Bubulina,Asi,BiancaB,Kitta,
.
Madana si Picca
,ziua 7
Cristinna
marrina spune:
quote:
Originally posted by asi
Marina multumesc de informatie!
Lomexinul e strain oare?
Lomexinul contine fenticonazol si sunt ovule. Da, din import. Eu iti scrisesem de tablete care se iau in doza unica pentru candida.
Liana30 spune:
Cristina..multumesc esti o dulcica..
stau si pandesc usa farmaciei sa deschida..

olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
ingeras26a spune:
Buna dimineata,
Fetelor, am vb ieri cu dr si a inceput sa rada...a zis ca e prea la limita si daca nu l-am facut cu urina de dim, chiar nu are sens. Mi-a mai venit sufletul la loc si datorita incurajarilor voastre si acum...sper iar, dar promit ca nu-mi mai fac nici un test sapt asta.
Mi-a mai povestit de un cuplu care nu reusea de 5 ani si i-a facut o inseminare tipei si are...tripleti din prima. Au 3 luni si sunt superbi. Si eu tot 3 foliculi dominanti am avut, dar nu ma pot gandi chiar la 3, desi...m-as bucura pt oricati, sanatosi sa fie! In concluzie, eu sunt ok. Ce-o fi o fi. Un Dzeu acolo sus exista si ma iubeste, ca altfel nu am semna acetele pt teren taman in Saptamana Mare...avand in vedere ca ne chinuim de-asta primavara :)) Deci am incredere!
Diciu, felicitari, la multi ani si ...sa fie cu norok si sanatate si bebici!
Kateryna, felicitari, oricat de palida este, e pozitiv! Sa fiti sanatosi si sa ai grija de voi!
Liana, tot nu s-au deschis farmaciile, sau nu vrei sa imparti bucuria cu noi?? Hai cu II...
Ingeras
ingeras26a spune:
Oanabbb, felicitari! Poti presta cam la 36 ore de la Pregnyl, atunci este cel mai bine!
Bafta multa si multumesc!
Ingeras
ingeras26a spune:
Ahhh si am uitat sa va spun ca ceea ce ma face si mai mult sa sper este temp...am 37.2 axial si 37.4 bazal, ceea ce este f mult fata de alte luni...
zic si eu :))
Lianooooooo!!!!!!!!!!!! ce mai faaaaaaciiiiiii???
Pupicei, Ingeras
Cristinna spune:
Ingeras26sa dea Domnul sa fie cu ochisori si la tine
.Ma bucur ca ti-a revenit optimismul cu atat mai mult cu cat semnele sunt incurajatoare![]()
Cristinna
ingeras26a spune:
Cristinna, datorita voua, sorei mele si dr sunt acum iar optimista!
Nici nu stiu cum sa va multumesc!
Stau cu sufletul la gura sa vina Liana odata cu testul II! Dar vad ca ne cam ignora. Eu sunt sigura ca a aflat ca o sa aiba bb si acum vb cu familia...si se bucura si noua nu vrea sa ne spuna!
Pupicei, Ingeras