Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-94

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut si eu "endometroasele".
Va urez o saptamana scurta si incheiata feeric!

Bun venit noilor fete si sa ajunga cat mai curand !
Liana, tinem pumnii sa fie cu !
Diciulina, petrecere frumoasa !
Ingeras,te inteleg ca n-o sa mai dormi zilele astea pana nu te lamuresti cu testul..si eu zic sa ai rabdare inca vreo 3-4 zile, ca e mult prea devreme sa tragi concluzii! si eu sper din toata inima sa-i faci o surpriza frumoasa de Craciun iubitului tau! eu iti tin pumnii sa fie "de bine"!
Picca, fata ca nu m-ai uitat!

Eu,raportez: ziua 3 a CM; analizele FIV le-am lasat ptr ianuarie,asa ca nu-mi ramane decat sa ma pregatesc de Sarbatori.
Si declar cu emotie : pentru prima oara in viata mea am ramas singura cu nepotelul/finutul meu de 1 luna vreme de 2 ore,timp in care l-am hranit,l-m schimbat,i-am cantat si l-am adormit. Concluzia: mamica incantata si multumita,promisiune de repetare, eu..... fara cuvinte !!!

multi pentru toate "endometroasele"!!!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Hmm.. sa va spun sau sa nu va spun...?
Eu raportez ziua 24 CM si un test barza care a avut o a doua liniuta (mai palida ce e drept) dupa vreo 10 minutele Hmmm...ce ziceti e sau nu ?? Sa dea DD ca de Craciun sa nu ma mai colinde uratii.

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Kateryna...Da Doamne sa fie ...
Andicu cum sa te uit fata draga?...si un pt finutul tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Tuturor fetelor endometroase,
Desi eu sunt mai mult sau mai putin, caci sunt cam incepatoare in domeniu.
Va urez tuturor numai impliniri in ultimele saptamani ale anului, caci vorba aia: nu aduce anul ce aduce ceasul si pe aici e semn de vesti bune de la unele fete (nu mai dau nume ca le stiti voi!)
Eu, dupa cum stiti unele dintre voi, eram stresata ca nu voi apuca sa fac 3 instilatii (dupa laparo) pana de Craciun. Eeee, vestea e ca astazi am inceput sa le fac...la Giulesti. Cam vant de vacanta pe acolo...Numai gravidute care trebuiau sa nasca (de te apuca iarasi depresia cand le vezi cat de fericite sunt de ce le va aduce Mosul, dar lasa ca va veni si la noi...la anul). Vineri, daca voi mai face si pe a treia voi zbura direct la aeroport si la propriu si la figurat, asa ca sa nu credeti ca am dat bir cu fugitii. E numai pentru 2 saptamani. Dar pana atunci, sper sa mai intri.
Eu am peterecut dupa voi, caci in week-end am fost ocupata cu rezolvarea diverselor treburi, comisioane, vizite inainte de plecare,etc. Dar oricum am vazut ca v-ati distrat cele care ati fost pe acolo>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor sunt aici..si inca nimik
va multumesc ca sunteti langa mine...multumesc si pt galerie...
da doamne sa aveti gura aurita...
maine fac testul...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

diciu cu Liciu

Kateryna sper din tot sufletul sa fie cu ochisori..
pica multam pt galerie si tie Madana va pupacesc de nu va vedeti
sorooooooooooo asa sa fie cum zici tu
andicu
lachi io zic ca da,,cea mai buna.. io fata pe care o apreciez mult da tot..
Avalon tip si pe'aci dupa tine poate ca o sa ma auzi odata...e ..19..tin pumniii... si nu ma lasa sa tip prea mult ca poate ma ia gatul iar..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

kateryna: tinem pumnii sa ne aduci confirmarea cu un al doilea test pozitiv.

Liana: mama, ce greu o sa treaca orele pana maine, cand voi afla rezultatul de la testul tau. Sa nu ne lasi mult timp in suspans, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Liana, esti o fata deosebita, sper sa ma molipsesc si eu de la tine si sa aud vesti bune, cu II
Bubulina, Madana, multumesc pt incurajari
Chiar ma intreb cateodata de unde aveti atata putere si optimism, fetelor.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

salut!
raport!azi ,luni,ziua 14 cm.
o.s. unu de 25mm
o.d unu de 20mm
endometru de 9mm
facut pregnil!
da nu mi.a zis cand sa prestezspuneti.mi va rog si mie ca au trecut deja 12 ore acu,pana marti o sa fie 24
va pup si INGERAS,LIANA,va tin pumnii de nu mai pot!
nu stiu ce sa fac!nu vreau sa pierd asa foliculi ca altii nu mai prind!cand ma apuc de treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Oanabbb, eu in locul tau as fi prestat chiar luni (seara) si apoi si marti inca o data, as mai merge o data sa vad daca s-au spart foliculii si daca nu, iarasi... Dar tine minte data viitoare sa-l intrebi neaparat pe medic cand sa prestezi, e foarte important... Ai niste foliculi foarte frumosi si endometrul e bun, bafta!
Lachione, ai fost inteleapta si pragmatica la faza asta!
Liana, te-am auzit, cum sa nu te aud, (uite ca e cineva care nu uita si caruia ii pasa )... dar eu gata, nu mai sper. Am mai facut un test care a iesit negativ ieri dimineata in ziua 15 dupa ovulatie si gata, am renuntat. Astept sa vina rusii miercuri si incep o noua numaratoare, nu are rost sa fac test de sange in conditiile astea. Dar fii atenta, tin pumnii stransi pt tine, scumpa! Sunt cu ochii pe tine!

Mergi la inceput