Mamici de ianuarie-februarie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 15
Ursoaica spune:
Eh Moni ma astepti.... pai sunt pe aici pe aproape ... addica la pag 5.
Deschid imediat un nou capitol.
poze
Ursoaica
37+

maraki spune:
Alina nu a mai intrat sa ne spuna ce a facut la eco, Ursulina cred ca scrie mai tarziu, de Mirela asteptam raspuns ca nici eu nu am inteles ce era scurgerea aia. Monica si eu tot asa am burta, abea am reusit sa ma aplec putin sa bag fierul in priza, tu ca ai fetita stai linistita ca nu vine mai devreme![]()
Florinini ce as fi vrut sa poti pune pozeeee....
35+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
DENISA acumm ciugulesc o mandarina in loc de lapte ca am baut...lapte batut mai devreme.Azi nici nu prea am mancat cine stie ce: felul principal a fost o cutie de ton si salata de varza,in rest lapte,sandwich-uri si...doua ciocolati 
Ce nu vine odata URSULINA sa ne zica ce-a facut?
MONI 37+
si
DIANA

anasebe spune:
Si cand m-am nascut eu ai mei aveau un pechinez, o fata. Cand m-au adus de la spital m-au desfasat si m-au pus pe pat sa ma miroasa catelul. M-a mirosit, m-a spalat din cap pana in picioare si apoi s-a pus cu burta-n sus sa-mi dea sa sug.
Ca sa fiu sincera nu prea imi fac griji cu cateii, cred ca il vor proteja pe bebe foarte atent. O sa fie mai simpatic cand o sa inceapa bebe sa mearga de-a busilea prin casa. Cred ca va bea apa din acelasi vas cu ei si va incerca si niste boabe de catei. Si cu certitudine se vor bate pe jucarii. Dar mai e pana atunci.
ana sebe 34++
Denisam spune:
Moni- las anu etmai gandi la bioritm, hai revino-ti!

Cu Mirela- e ceva lichid dar nrmal, nimic de speriat!
Hai ca erau subiecte interesante, streptococi, bai, lichid,soricari si vine si Ursulina cu un capitol nou, nu ne inveselim si noi un pic![]()
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Cu contractiile...azi m-a si impuns de vreo doua ori, ca si cutitele! Si parca si pe la sale putin 
La mine daca stau pe spate ma doare foarte rau, ca la ciclu, cand se misca gagica! Pe ceva nervi apasa ea acolo se am asa senzatie cretina!
De la contractii madoare doar daca incerc sa ma aplec (ca la tine MARAKI) Dar tot s-a marit burta asta,insa mai sus, ca abia respir ,mai nou!
MONI 37+
si
DIANA

maraki spune:
Anasebe am uitat sa iti spun: sa iti traiasca perechea de soricari
am si eu un caniche
Denisa no problem
le faci maine daca ai timp.
Ursulina citesc maine ce ai facut la dr.
fetele ma duc in dormitor in pat ca tare nasol ma simt....va pup, noapte buna
35+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Gata am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64748" target="_blank">Capitolul 104
Moni va spun acolo ce am facut la dr.
poze
Ursoaica
37+

anasebe spune:
Fetele, eu am obosit, bebe s-a nevrozat, sotu casca de rupe, si ma dor si diverse parti ale corpului. Asa ca ma bag sub paturica si ne auzim maine, adica azi.
ana sebe 34++