Mamici de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA noapte buna...deci alarma falsa!
Cu contractiile si eu le am intruna,dar vorba CATALINEI nu mai stiu cand e bebesi cand sunt contractii! Am stat pe canapea intinsa si am citit putin,cum m-am asezat a inceput iar sa ma doara rau burta si dansa dansa! Si acum danseaza dae pe scaun nu ma doare asa rau!
Iar azi cat am fost plecata am avut o contactie continuua ca sa-i zic asa!
N-am chef deloc azi sa lucrez si la ora asta nici nu mai am de gand !Cred ca eventual trec si eu la epilat pe picioare cu aparatul si pe urma poat ii trag o baie si continui cu lama...
Cu streptococul nu stiu ce sa fac...programare la medic nu am si nici nu se mai face,doar saptamana asta e la cabinet. dar probabil stiind ca-i cezariana o fi considerat ca nu trebuie...O sa ma interesez maine la cele care au nascut cu el si cu cezariana sa vad daca nici pe ele nu le-a pus sa faca!
Mie mi se pare ca-i burta tot mai uriasa pe zi ce trece,doar dimineata parca e mai...plata! Nu stiu cum zic altii ca-i burta mica!
Am masurat-o acum si e de 98 cm cu 1 cm mai mult ca acum 2 saptamani,iar pe verticala tot 40 cm. Probabil pentru ca-i mai tot timpul tare am impresia asta!
RALU noapte buna si tie!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mirela sa inteleg ca ce iti curge tie este lichid amniotic? Daca bebe Daniel este bine si placenta la fel, atunci nu cred ca e problema cel putin 2 zile....dar nu ai intrebat in cazul in care este apa, cat te poate tine asa picurand??? ma bucur ca ai ajuns la control ca nu era bine sa stai asa la noroc
Anasebe ce catel ai?

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ursoaica Nu sunt la dr. Pirvu ci la dr. Badiu. In schimb am o prietena care a nascut de doua ori cu Pirvu. Vorba vine ca nascut cu el, deoarece prima oara (acum 4 ani) Pirvu nu a putut ajunge la spital in timp util si a nascut cu altcineva, iar a doua oara (acum 5 luni) era Eliasul inchis pt renovare si a nascut cu dr. Corina Grigoriu de la Municipal.

ana sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mirela, cred ca daca ti-a zis doctorul ca membranele sunt intacte, nu are cum sa fie lichid amniotic. Numai daca n-or fi doar fisurate. Sper sa nu fie nimic!
Fug si eu s afac o baitza, dupa care revin.
Ursoaico, ce ti-a zis doctorul?

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Am doi catei, un baiat (Valdi) si o fetita (Mei). Amandoi sunt soricari si sunt alintatii casei.

34++

ana sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Vedeti fetelor...am inteles gresit...ca s-ar putea sa-i induca nasterea Mirelei cei de la spital , nu contractiile Cam asa se intelege din mesajul ei. Ma duc sa calc o camasa...

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- dc faci cezariana, analiza streptococului nu mai e relevantza, e doar pt nasterea vaginala,ca beeb trece prin canalul nasterii, asa mi-a spus doctorul si e normal!
Maraki- si eu intelesesm initial ca nebunii aia vor sa o induca pe Mirela, dar e ok ca e acasa si o lasa sa nasca natural cand o fi cazul, sa speram ca mai sta acolo bebe!
Ursulina- da-ne vesti de la medic!
JG-felicitari pt grasunica, Alina ce a facut la eco?

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA mersi de informatie si eu asa stiam,ca la cezariana n-are importanta!
ALINA nu cred ca a mai intrat sa ne zic! Sau am uitat eu?
Pe URSULINA o astept si eu ca dupa aia chiar ca merg sa ma culc! Ma doare burta si e asa de tare canu cred ca mapot indoi acum pentru epilat!
Si pe deasupra si sunt tare deprimata!
Dar cred ca stiu de ce...maine am zi critica la bioritmul emotional si...deja e ..."maine" pe aici!!!
Cu MIRELA nici eu n-am prea priceput..e sau nu e lichid???

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- esti la ciugulit ceva sau la cremuit?
Maraki- azi pt ca m-am epilat si facut pedichiura si ca bate vantul nu mai ies la poze, dar maien o sa le fac sigur, ca lucrez de acasa si o sa ies sa le fac, ma tragi de urechi te rog, da, nu am supar
Bee- baie palcuta, fcut si eu una ieri
Anasebe- sa-ti traiasca soricarii!Ai grija cu ei si cu bebe la inceput,mai ales

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ce te deprima Monica?
Si pe mine ma loveste fata de innebunesc! Dar nu stiu ce sa zic, parca eu nu pot sa confund contractiile cu miscarile fetei! Fata cand e rost de contractii e tare linistita- cred ca se sperie!in rest e vioaie si mishcatoare. Si n-are draga de ea nici o vina ca pe ma-sa o doare cand face ea tumbe in burtica. .
Ma duc sa ma intind putzin, poate se linisteste. Si mie imi cad ochii in gura, dar n-o sa plec de tot ca parca vad ca patesc ca asta noapte!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput