Mamici de ianuarie-februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina pai din cauza gripei aviare santem luati in vedere la vami, sper sa ajunga sarmalele la tine si la mine sa ajunga gogosarii murati si amandinele Maine imi trimit parintii pachet si le-am spus doar asta ca alimente, de ajuns ca agentia de autocare nu au acceptat nimic anul trecut, a trebuit sa le duca inapoi acasa( era si varza murata )

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Maaaiii ce am tabarat toate pe Maraki .
Irina la tocmai acolo se gaseste si numai acolo? Ce capatanosi si francezii astia...

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pe mine ma gadila inca pe sub bust cu piciorusele,sper s-o faca pana in ianuarie!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai,iar mi s-a facut foame...revin in 2 minute cu ceva provizii!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

O fi adevarata chestia ca daca mamele noastre au in antecedente nasteri mai devreme sa avem si noi.
....Ca la rezistenta sarcinilor suntem ... varza... ma scuzati dar nu avem voie efort, nu avem voie bai, .....nu avem voie aia, nu avem voie cealalta.....

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

La Paris a deschis cineva un magaezin romanesc cu de toate adica condimente , cabanosi , muraturi, varza , toate draciile. Si ....
Aici mai gasesc la turci varzza murata dar e taiata in bucatele si nu poti sa infasori sarmaua plus ca frunza e groasa.
Maraki amandine pe autocar ? Pai se fac varza murata pana la tine.
Irina 38+

Mergi la inceput

Ursulina fi-miu are 19 ani si 3 luni Irina aici sant numai materialiste, de plecat sigur pleaca, are bilet acum pe 23,tocmai ca-i spuneam sa nu cheltuiascâ banii aiurea ca trebuie sa fie asigurat cand e in Ro ca poate il da aia afara din casa si ajunge la hotel

35+

Monica

Mergi la inceput

Mai fetelor am o sete in mine de ieri ... oricata apa as bea nu ma satur.... am zis ca o sa beau vin ...dupa ce intarc...
Voi la fel?

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Pai daca sant puse intr.o cutie de plastic cred ca tin, oricum este frig si nu se strica.Uitasem un mesaj pt Irina Altii aduc parfumuri de la Paris si tu varza murata?
Bebele meu de cand a coborat nu ma mai deranjeaza nimic la ficat, stiti ca ma plangeam ca am intepaturi in fiecare zi...

35+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Hai ca sin Rom sunt materialiste. Iti dai seama mai ales ca stie aia ca vine din Germania ce o sa il mulga de bani . Deci tre sa aiba ceva la el.
Eu am o sete la greu mereu si unde nu mai pui ca am un bax de apa tot in portbagaj uitat asa cum am uitat si cartofii si altceva nu am chef decat apa. Deci bag de la robinet la greu.
Irina 38+

Mergi la inceput