Mamici de ianuarie-februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina nu poti sa le faci tu?
Anul asta ne riscam si le fac eu, sa vedem ce iese...

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA si tanti aia a plecat azi in Italia incarcata,avea vreo 15 genti ,a dus-o tati cu masina pana la autogara.Jumatate erau ...alimente,ea isi facea probleme cu carnea de mici! Dar poanta zilei a fost ca a zis ca s-a chinuit de numa-numa sa bage ursul ce i l-am cumparat nepotelei,in bagaje: cum incerca sa-l bage,cum incepea sa cante Parc-o vad! De parca nu putea sa-i scoata bateriile Poate il apuca cantatul prin vami,atunci sa vezi FUN!!! Mai ales ca-i ceva cam muzica de Craciun...in chinezeste

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Pai de unde sa iau varza? Ca vreau cu varza nu cu vita puturoasa. Aici e buba varza ca nnu se gaseste.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor durerile astea cu cateva zile inainte de nastere eu nu le-am avut,de asta nu stiu ce sa va spun
Tocmai venise Robert de la servici si am incercat sa il conving sa ramana acasa insa degeaba s-a dus in disco

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Aaa da Irina, am uitat.

Si inca ceva legat de coborarea bbicii... nu ii mai simt funduletul in ficat si pisioarele in stomac....stau si eu mai ca omul.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

MARAKI ...si ce-ai vrea sa stea pe forum ca noi...? Lasa flacaul in pace!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Maraki ai si tu o girja. De ce nu il lasi sa mearga la disco tu nu mergeai la varsta lui? Poate asa isi gaseste vreuna si nu mai pleaca teleleu prin tara.
Monica pai carne de mici putea sa faca si in Italia trebuia doar condimentele sa le duca. Eu varza nu pot face aici ca re frunza groasa cat palma si nu merg pana la Paris sa aduc varza.
Irina 38+

Mergi la inceput

Ursoaica si la mine picioarele sunt mai jos nu foarte mult mai sus de buric deci e clar ca a coborat.
Irina 38+

Mergi la inceput

Zii mersi ca stii unde se duce Maraki. Mami stie doar ca pleaca fratemiu nu stie unde, cat sta, cand vine daca vine....eee bine nici nu se agita ...
Cati ani are baiatul? Scuze am uitat.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

IRINA pai daca nu a scos ea bateriile din urs,sa se gandeasca la condimente...prea complicat

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput