Mamici de ianuarie-februarie 2006 (100)
Raspunsuri - Pagina 6
Ursoaica spune:
Monica nu au cedat durerile decat dupa ce am inceput sa ma misc si atunci putin doar... si m-i s-a parut ca au tinut o vesnicie.
A pus Tino mana pe burtica si a zis sa nu plezneasca
. Face.....e tarreeee....
poze
Ursoaica
37+

Ursoaica spune:
Maraki pai de durerile de spate nu am zis nimic pt ca eu oricum le am ... si le am asta ca rezultat al accidentului... deci iti dai seama ca pt mine durerile de spate-lombar sunt "normale"...
Dar aceste contractii de abea azi au inceput pana acum le aveam altfel si erau mai surde, defapt nu dureau deloc si ma distrau, dar astea nu.
A si la ultima consultatie bbelina era deja angajata...
poze
Ursoaica
37+

monica70 spune:
IRINA ...nu vreau sa ma injuri, da' dupa cum te prezinti...poate te-apuca si week-endul viitor tot pe-aici...mai o bucata de dop,mai pe forum...si tot asa ![]()
![]()
![]()
MONI 37+
si
DIANA

irinadum spune:
Baaaaaaaaaa pai hotarati_va odata ca pe mine ma doare burta jos de doua zile asa durere surda. Pai asta inseamna contractie? Ca eu credeam ca trebuie sa se intareasca si sa ste doara.
Irina 38+
Ursoaica spune:
Durerea (intepaturile de ace) erau pe dinauntru, nu pe dinafara din mijloc.
poze
Ursoaica
37+

monica70 spune:
IRINA...pai pe mine ma doare asa de vreo luna de cate ori ploua,e ceatza, e vant, e ninsoare.....
Si iatama-s!
MONI 37+
si
DIANA

irinadum spune:
E da de ce sa ma supar? Azi am descoperit pe radiografie si capul lui bebe care e direct la iesire. Eu nu ma uitasem pe radio si apoi ma apucase rasul ca se vede capul si gatul cu o parte din coloana. Deci bebe e pe drumul bun.
Si bine ca mai stau pe forum . Dar nici prea mult sa nu imi fortez norocul.
Irina 38+
Ursoaica spune:
Irina la fiecare se manifesta altfel.
Si mai este o chestie care eu zic ca este foarte importanta ... pragul de suportabilitate al fiecareia.... eu sunt mai sadica![]()
poze
Ursoaica
37+