Mamici de ianuarie-februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Burtici acum v_a apucat grija de kilograme? La gara cu ele.......... sa vedeti cand om vedea bebelushii uitam de kilograme.
Eu am stat in pat am bagat cartofi prajiti si acum am venit sa va citesc dar nu am avut ce ca nu ati scris prea mult. Asa ca va mai astept sa vad ce mai ziceti . Si mai intru.
Dopul nu l_am mai vazut in schimb ii vad calcaiul lui fiimiu cum iese prin burta. In rest stam cuminti ca sa nu il suparam pe terorist.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Da chiar asa de unde stii ca era contractie Ursoaica?
sI NOI BAGAM PASTE LA GREU.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA...sa n-o iei inaintea IRINEI!
Pai si nu te gasea lesinata? Ca eu nu pot sta nemancata dimineata nici cinci minute! Si daca numai juma de felie de paine dar trebuie sa bag ceva in stomac,altfel lesin de foame! Eu beam o cana de lapte cand plecam de-acasa si cum ajungeam la birou...incepeam sa mananc ...si continuam pana la plecare...
Vezi ca asta trebuie sa fie explicatia! Mananca din ora in ora si sa vezi rezultatul dupa!!!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

IRINA apropo de talpa care se vede!
Am visat (nu mai stiu azinoapte sau pe ziua...la cat am dormit } ca nu stiu cine ,parca o verisoara era, mi-a zis ca uite ca o sa ai baiat ca se vede ce ...lunga e... si cand m-am uitat era iesita in afara....luuuunga o manuta si se vedeau 5 degetute,iar eu eram bucuroasa ca e fata nu baiat! Ce cretineli mai putem visa
URSULINA...nasti???

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina ma uit la povestiri adevarate E frumusel foc pustiulica Ieri noapte a fost prima oara cand am visat ca nascusem BAIATUL si deja avea in jur de o luna si tare frumusel mai eraDeci dupa 3 vise cu fetita am avut in sfarsit vis cu baietel
Ursulino tocmai cand ma gandeam la tine ca ai sarcina avansata si nu prea dai semne, spui de contractia aia nasoala....

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Maraki s-a facut toata burtica BETON, pe mijlocul burticii se vedea clar linia alba ... era ca un santz pe mijlocul burticii de sus pana jos la buric, mai jos nu vedeam ... si simteam niste intepaturi in uter ca niste ace multe, multe care se intindeau pana in varful clitorisului, si o uoara senzatie de usturime care devenea din ce in ce mai acuta.....toate acestea in acelasi timp. Usturimea era ca atunci cand esti racita jos si faci pisu'.
Mai bine de atat nu pot sa detaliez si nu gasesc alte cuvinte, sper sa nu deranjeze.

Aaa si bebelina se agita de zor, dar nu prea avea unde.

De astazi de dimineata burtica mea a coborat si mai mult.....am loc sa bag un pumn intre uter si stern...

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

MARAKI m-am uitat la poze,se vede cam ca prin ceata,dar eu nu te vad deloc grasa acolo!
In schimb m-am mai uitat la patut ce fain arata si ce-mi place mai ales broscoiul ala

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

URSULINA daca asta e contractie dureroasa, eu n-am avut niciodata! Doar nedureroase...atunci se face burta beton si ma doare doar daca vreau sa ma aplec in momentul ala!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Monica nu lesinam ca ma trezeam la vreo 14.00 (adormita la 1.00), ma apucam frumos de curatat cartofii (si-a adus aminte sotul ca erau 10kg/zi nu 6 ) pana venea el la 18.30 aveam ocupatie si dupa aceea prajitul lor....si la cati bagam imi ajungeau pana a 2-a zi.
Offf ... am jurat amandoi ca nu mai facem asa ceva niciodata. Pana acum am reusit si nu este greu deloc.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulina asa simt eu dar nu e contractie, apasa bebe si din cauza asta se simte asa,nici eu nu ma pot misca pana nu imi trece.Contractia este cand simti dureri pe jos exact ca la ciclu si cand incepe sa te doara si mijlocul.Ma refer la contractii de nastere, contractiile obisnuite eu le simt asa: se intareste burta rau de tot si cam atat...
Monica in poza aia eram dupa o cura de slabire prin infometare timp de o luna si dadusem jos 12 kg In perioada aia pierdusem mult par vad ca ne asemanam la gusturi, si mie tot broscoiul imi place cel mai mult

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput