Mamici de ianuarie-februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mirela sa poarte bebe Daniel sanatos costumasele Nu te mai stresa cu gandul ca veti intra in datorii, daca iti spun ce datorii avem noi de ani de zile..... si uite ca santem intregi si nu am luat-o pe araturaPofta buna la mamaliguta cu branza romaneascaAici se gaseste branza cum e telemeaua noastra dar aia tare nu grasa si moale. Mie imi place mult telemeaua foarte grasa si mai moale, luata de la taran din piata
Janine pana nasti o sa mai iei cel putin 3 kg, acum la sfarsit se i-au mai multe
Giova lasa ca maine pana te scoli gaseste socrela ce treaba sa iti mai facaNu are rost sa te stresezi ca trebuie sa te scoli devreme ca sa le faci companie, isi pot pune singuri sa manance, le spui si tu din seara asta
Fetele am fost langa bloc la un rest. asiatic si am luat pt. acasa 2 portii de supa si una de paste cu fel de fel, supa am mancat o portie dar a fost foarte picantasper sa nu imi faca rau, pastele le-am ras pe toateacum astept sa vad cum ma voi simti ca prea m-am aventuratSant pe canapea si nu ma pot misca deloc
Irina stai in pat ca poate reusesti sa treci si peste duminica fara probleme
Denisa porcul este parlit cum fac romanii??? Adica se poate manca soriciul nu?astept si eu pana pe 28 cand vine Robert din Ro si imi aduce sorici

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor eu ma mai uit la "Trupul dorit" dupa care trec la nani, ca mi-e somn...Noapte buna!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ FIX

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

Maraki,merci de incurajare,sunt sigura ca nici noi nu o vom lua pe aratura,dar asa sunt eu mai ingrijorata din fire.si sper sa nu-ti fie rau de la ce ai mancat,sa-ti fie de bine!
Giova ,ai sa vezi ca de fapt nu e asa de rau cu socrii si gandeste-te ca nu raman la tine pt timp mai indelungat...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetili,mi-a trimis mama din tara un ceai digestiv pt balonari si aciditate cu musetel,coada soricelului,fenicul si anason.voi stiti daca vreuna din plantele astea este contraindicata?ca nu reusesc sa gasesc nik pe net.
si observ ca si mie au inceput sa mi se umfle picioarele si eu nu am avut in viata mea probleme de astea...
mirelutza35+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Mirela coada soricelului este contraindicata in sarcξna, iti dau copy-paste sa citesti care mai sant

Plante contraindicate in timpul sarcinii

--------------------------------------------------------------------------------

Denumire populara - Denumire stiintifica - Argumentarea contraindicatiilor

--------------------------------------------------------------------------------

Coada soricelului - Achillea millefolium L. - Ulei esential, substante amare, actiune emenagoga.
Obligeana - Acorus Calamus L. - Substante amare, emenogog, stimuleaza contractiile uterine.
Pelin - Artemisia sp. – Stimuleaza contractiile uterine, emenagog abortiv datorita uleiului esential.
Dracila – Berberis vulgaris L. – Contine substante amare si alcaloizi toxici.
Ardei iute – Capsicum sp. (Cayenne) – Ulei esential, stimuleaza contractiile uterine.
Rostopasca – Chelidonium majus L. – Alcaloizi, substanta amare, emenagog.
Feriga – Dryopteris filix-mas (L.) SCOTT – Substante amare, stimuleaza contractiile uterine.
Carcel – Ephedra sp. Alcaloizi, substante amare, Stimuleaza contractiile uterine.
Anason dulce, Fenicul – Foeniculum vulgare MILL. – Ulei esentiale, stimuleaza contractiile uterine
Lemn dulce – Glycyrrhiza glabra L. – Stimuleaza contractiile uterine, emenagog.
Hydrastis – Hydrastis canadensis L. – Substante amare, alcaloizi, stimuleaza contractiile uterine.
Ienupar – Juniperus communis L. – Contine ulei esential si substante amare cu actiune emenagoga.
Levantica – Lavandula officinalis CHAIX – Contine ulei esential si substante amare cu actiune emenagoga.
In – Linum usitatissimum L. – Stimuleaza contractiile uterine.
Busuiocul cerbilor – Mentha pulegium l. – Ulei esential, stimuleaza contractiile uterine, emenagog.
Floarea patimilor – Passiflora incarnata L. - Ulei esential, stimuleaza contractiile uterine.
Carmaz – Phytolacca americana L. - Stimuleaza contractiile uterine, emenagog.
Podophyllum – podophyllum peltatum L. – Podofilotoxina pe care o contine este un purgativ drastic datorita derivatilor antracenici; stimulant uterin, emenagog, abortiv.
Specii inrudite cu Crusinul – Rhamnus sp. – Contin derivati antracenici cu actiune emnagoga, abortiva.
Revent, Rubarbar – Rheum sp. – Contine derivati antracenici si substante amare cu actiune emenagoga si stimulanta uterin.
Salvie – Salvia officinalis L. – contine ulei esential si substante amare; stimulant uterin datorita subsatantelor estrogene.
Vetrice – Tanacetum vulgare L. – Contine ulei esential si substante amare; stimulant uterin, emenagog.
Cimbru – Thymus vulgaris L. – contine ulei esential, cu efect stimulant uterin, emenagog.
Vasc – Viscum album L. – stimuleaza contractiile uterine, emenagog.

35+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki unde ai gasit mama ditamai lista?
Mirela ai pregatit patul?
Monica ai zis dupa 10 si e deja 10 in Romania.
Hai ca ma uit la sexos si revin apoi.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mirela sa poarte sanatos bebele tot ceea ce ati cumparat.
Cata noapte buna si usor!!!
Si eu m-as uita la sexos, dar nu pot .
Maraki nu ma mai stresez, a spalat iar vasele, acum mai stam la o poveste si pe urma la pat. Eu am baut un paahar de bere si m-am cam ametit.
Trebuie sa-i intreb ce mancam pe maine la amiaz. Poate se gandeste ea sa faca ceva, ca eu sincer nu prea am chef.

Fetele poate nu mai intru, ca vor veni la culcare aici unde e laptopul.
Asa ca va urez noapte buna, somn usor!!!
la toate !!!
Pe maine!!!

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit si eu acasa ,ma pun sa rasfoiesc niste reviste si mai intru eu! Vad ca nu-i activitate...
IRINA e bine pana iti mai arde de sexos!
MIRELA nu te necaji atat cu datoriile,mai sunt si altii mai in plop...si eu am apartamentul luat pe credit pe 15 ani. Si au trecut doar 3
JANINA era cazul sa mai apari,dar recuperezi tu daca ai ramas acasa.Iar cu kg no problem,si eu la 32+ aveam 62 kg ,acum la 37+ am 66 kg !
GIOVA pai puteai s-o tii pe socrosenia vitrega macar o saptamana la smotru...se pare ca-i place...sau vrea sa-ti intre in gratii Somn usor!
CATA si tie somn usor si fi pe faza prinprejur
MARAKI vad ca halesti nu gluma! Se face Angelo un urias!
URSULINA deci nu numai eu simt mirosuri dubioase

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Irina aici pe site am gasit lista
Giova si Cata noapte buna, cu putine drumuri la toaleta
Monica tu ai mirosuri ciudate( sau ce ai spus ca nu mai tin minte) eu in schimb cand miros creionul nazal imi vine pofta sa mananc perete

35+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI... si nu poti ca-s inchiriati (peretii...)

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput