Mamici de ianuarie-februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Daniela si eu am auzit ca este scirbos...cica este despre sistemul sanitar?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ FIX

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

V-a apucat nostalgia fetitele? Adevarat ca zboara timpul, ce-i drept doar cand privesc in urma, cand ma gandesc ca mai am 8 saptamani pana la nastere mi se pare destul de mult! Subiecte o sa gasim noi si dupa ce nastem...fiti sigure si cred ca vor fi chiar mai interesante!
Cata, da despre sistemul sanitar este, din acest motiv mi s-a facut si rau..de frica...brr
Denisa este frumos cu bradul in casa? Noi nici nu l-am cumparat, nu ti-am spus ca luni?

daniela 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela- da e frumos cu brad, si scuze am uitat ca luni cumparatzi ca am multe pe cap, de..sa ma invatz minte la anul sa iau femeie,sa ma ajute la curatenie, ca Dragos nu are timp si ma enerveaza ca sunt altele mai importnate si eu incapatinata de, nici nu il mai rog sa isi faca timp cand vreau eu..dar lasa ca le dovedesc eu acuma si din 2006 iau femeie odata pe luna sa vina sa faca anumite chestii.
Moni-spor la treaba dc asta trebuie sa faci, hartii!
Irina- odihna placuta!
Maraki- lectura placuta ca vad ca ai timp
Am facut jumate din covoare, ma duc sa fac si cealalta jumatate, nasol e ca tot imi ramane unul, dar il fac in iunie pe deck afara fain, ca acuma e mult prea complicat sa il dovedesc, ca e si zapada si bradul gata(dc nu ar fi fost zapada, as fi facut un efort sa fie si covorul asta gata acuma, dar e aspirat si parchetul in jur sters cum trebuei si va fi ok, nu vien nimeni in inspectie).
V-am pupat!

Denisa
34+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

VA doresc o seara buna ca nu stiu cand mai apuc sa mai intru, is tot felul de maruntisuri de facut, chiar dc Dragos se va ocupa de porc.
Numai bine Irina si stai cumintzica la caldurica, ai reusit sa vb cu maosa sau cu doctorul de masuratorile de la radiografie?

Denisa
34+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA spor la treburi!
Eu plec putin la plimbare cu sotul pana la mami...
Ma intorc dupa ora 22,probabil!
IRINA fi cuminte sa nu te apuce ceva pana atunci
URSULINA poate apari macar la noapte!
Pupici la toate fetele si o seara placuta!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Mama, ce liniste in seara asta.
Pai normal ca ne apucam sa recitim primele capitole si ne apuca nostalgiile, daca stam o gramada pe prima pagina.
Fetelor, cred ca pe mine ma rapune nesomnul din ultimele nopti, asa ca sar in pat precum gainile. O seara frumoasa tuturor

Ralu 36+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am revenit!
Irina mai ai multe doape? Macar unul sa mai ramana...
Irina am bagat gratar si cartofi cu mujdei ... si m-am gandit si la tine...
Moni si eu miros dimineata a laptic sau a bebe...

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetele,acum am ajuns si eu acasa,ca am fost sa iau un pachet care ni l-au trimis din tara si am inghetat de frig cat am asteptat pe acolo.am facut si ceva cumparaturi si acum profit ca iulian a plecat cu un prieten sa regleze ceva la masina,ca apoi nu mai prind tastatura pana maine.din tara am primit niste branza si de abea astept sa mananc cu mamaliguta,ca pe aici nu se gaseste decat cascaval si branza topita.am primit si vreo 5ciocolati,pe care sper sa nu le topesc repede,o buc de sunca,nuci si vreo 4 costumase pt bebe Dani.
apropo de alaptat:moasa ne-a zis ca alaptatul ajuta la topirea mai rapida a grasimii de pe coapse si solduri si la retragerea mai rapida a uterului(scade riscul de hemoragii)
fetele care faceti brad ,va invidiez.mi-e dor de atmosfera de sarbatori de acasa...atunci cand mai stai cu cineva ca sa poti imparti cheltuiala chiriei nu prea te simti ca "acasa".si cum suntem cu economiile la pamant,nici atmosfera de craciun nu ne permitem sa facem.adevarul este ca suntem cam stresati,ca vom intra in datorii.dar are Dumnezeu grija si de noi,stiu ca degeaba ne framantam.
mirelutza35+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna seara!
Stiu, stiu, am chiulit...
Vineri cica a fost ultima mea zi la job asa ca seful meu mi-a dat sa fac chestii nefacute de jdemii de ani pe care eu le credeam uitate! Ca sa nu mai zic toti oamenii care au trecut pe la mine prin birou sa-si ia ramas bun...le-am explicat ca mai vin si marti, ca ne vedem la petrcerea de craciun, nimic frate, tot veneau!!
Azi am fost la Cora si dupa aceea am gatit... va zic? Mi s-a facut de ardei umpluti (la cuptor acum) chiftelute, salata de vinete.
Evident ati scris atat de mult ca imi mai amintesc doar subiectele.
Cercei - eu nu ii fac gauri in urechi, pe langa faptul ca o doare mi se pare incomod pentru ea sa aiba cercei in ureche. Nici eu nu am avut gauri pana la 15 ani, asa ca...
Kilograme - m-am cantarit si surpriza, numai 9kg luate pana acum, deci am dat in extrema cealalta, adica sunt ingrijorata ca e prea putin!!!
Irina stai cuminte in pat ca sigur treci peste weekend cu bine. Oricum iti urez nastere usoara!
Denisa nu ma joc mami ca nu am loc la computer... sa stii ca maine ma duc si eu sa-mi cumpar brad, am vazut foarte frumosi azi!
Giova bine ca ti-a spalat aragazul, vad ca nu e atat de rau pe cat te asteptai!
Catalina sa porte sanatoasa Bia cercelusii, daca sunt de la Cellini sigur sunt foarte frumosi!
Maraki, March, si eu am citit de curand primele capitole (eu nu eram cu voi pe vremea aceea...). Oricum, cand ma gandesc cum ne bucuram ca am intrat in luna a 4-a... si acum gata, suntem la final!
Ursulina esti tare de tot! Sa stii ca te pomenesc cu recunostinta de fiecare data cand reusesc sa evit un carcel flexand piciorul asa cum m-ai invatat!!

BUN VENIT FETELOR NOI! MAI CE V-A LUAT ATATA TIMP ???

Gata, am scris foarte mult... pup toate fetele... daca mai pot mai intru mai pe seara!

J 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit acasa, am corectat lista.
I-am luat la cumnata cadou ca ne-a trimis si ea si cam atat.
Ma doare spatele de mor.

Si eu si mama si sora-mea se bucura ca nu e asa de tragic cu socrii. Saracele, cred ca stateau ca pe ace, ca nu cumva sa ma enervez. Chiar si Clau e mai relaxat, cand i-am zis ca totul e ok.
Problema e ca pleaca numai maine la 5 si nu stiu ce mai facem cu ei pana atunci.

Mergem sa mancam si sper sa intru mai tarziu.

Va apucat nostalgia fetelor?
Eu si acum imi amintesc primul mesaj postat. Uite ce repede ai trecut lunile...

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput