Mamici de ianuarie-februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor cind ma laudam si eu ca am dormit mai binisor zilele astea...na ca m-am trezit de la 4 si nu am mai putut sa dorm...am papat la 6 si acum beau o cana cu lapte si incerc sa adorm la loc...oricum abia vad tastele de ametita!Revin mai tirziu!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 1 zi

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

BUNA DIMINEA#354;A,BURTICU#354;E...
Am facut si noi ochi..desi as fi dormit...la greu...
Am examen la sisteme informatice..o balarie de materie..si in juma de ora plec la facultate..Sa+mi tineti pumnii...
Azi-noapte am dormit si nu prea...am fost si stresata de examul de azi..Asa ca abia astept sa ma intorc si sa dorm....
Sa fi#355;i cumin#355;ele pina vin....
Nicole
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Morning, se pare ca azinoapte fetele n-au mai putut termina capitolul...citim si noi imediat.
Eu am dormit iarasi bine cu o singura pauza de pp pe la 2, dimineata am avut surpriza frumoasa ca ningeeee si la noi! Este asa de frumos mai ales ca nu este viscol, cred ca o sa e topeasca imediat dar tot ce conteaza la ora asta este ca afara-i ca-n povesti! Vreau la plimbare sa simt fulgii de zapada cum mi se topesc pe strada!
Cata, somn usor in continuare.
Nicoleta bafta la examen, am vazut ca esti stresata...#354 A #355 si tie!

daniela 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Daniela am dormit de m-am spetit...de la 7 la 8...Hai sa va zic metoda infailibila mamei de a vedea daca a coborit burta...puneti palma exact sub sini, daca locul este perfect drept burta a coborit, daca locul unde a-ti pus palma este citusi de putin inclinat, nu a coborit....eu asa verific in fiecare zi de acum!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 1 zi

Mergi la inceput

Metoda o testati in picioare!Merg sa fac un si sa ma bag in ulei ca sardina sa nu ma trezesc cu vergeturi acum pe final!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata burticute,
Nicoleta, bafta la examen, tin pumnii!
Cat despre dr. Anca de la Municipal, eu am fost pacienta lui, daca vrei sa stii mai multe, vorbim pe PM sau pe mail, sa nu plictisim fetele.
Ana din Franta, sper ca te simti mai bine si ca au disparut o parte din virusi. Ai grija de tine si de bebe si stai linistita.
Mireluta, si eu am credit la masina pana in 2009 , asa ca ce sa mai zic de datorii?
Maraki, merci frumos ca mi-ai spus unde e Flora, o sa trag si eu o fuga pana acolo, ma apuc sa o caut prin spate pe la Sofitel.
Irina, la tine sigur e dop, la mine nu e, ca nu am mai gasit nimic semnficativ. Asta e foarte bine, ca vreau si eu sa mai apuc un Craciun singura cu sotul meu...
Ursulica, eu port chiloti tot timpul, ca nu pot sa stau fara. Dupa ce imi fac dus, prima mea grija e sa ma duc sa imi pun chilotei pe mine. Plus ca am chilotei de purtat noaptea si chilotei de purtat ziua! Asta ca sa vezi si tu ce piticei am pe creier!
Ieri am alergat toata ziua, mi-am luat canapea si un pat. Canapeaua a montat-o sotul aseara si azi noapte am dormit pe ea. Patul e inca nemontat, dar il montam noi pe miercuri cand intra sotul in concediu. Tot ieri am dat vechiul pat si vechea canapea asa ca acum nu mai putem dormi decat pe noua canapea. Asta pana montam patul si ne mutam din nou in dormitor ca azi noapte am dormit in sufragerie.
Aseara eram super obosita, am adormit instantaneu asa ca nu am mai intrat sa vad ce ati scris. Si ati scris, nu gluma. Am apucat in dimineata asta sa citesc.
Asa ca acum va pupic pe toate si ma mai duc putin la somnic, ca dorm toti in casa, si sot si mazte.
Anda si bebe Mark 37+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

hai ca am citit jumatate din ce ati scris aseara si ma bagsi eu in subiectele voastre!
Mireluta, asa cum ti-a zis Maraki si eu stiu de codita soricelului ca este interzisa in sarcina! A fost buna branzica cu mamaliguta? Sa-ti fie de bine! Sa poarte bebele sanatos lucrusoarele primite.
Cat despre atmosfera de craciun imi pare rau ca acum nu aveti posibilitatea dar stai linistita ca o sa va reveniti voi cat de curand si la anu o sa ne povestesti cat de frumos este!
Janina concediu placut, acum o sa ai mai mult timp sa stai cu noi cat o sa fie sotul plecat la servici! Nici eu nu am fost aici de la inceput, am ajuns abia pe la capitolul 11, ca sa nu mai spun ca in prima perioada postam un mesaj pe luna!
Giova, hai ca n-a fost chiar rau cu soacra mai ales ca a stat atat de putin, azi pleaca nu? oricum gandeste-te ca poate i-a facut placere lui Clau!
Maraki, sa stii ca si eu pazesc prin vecini sa vad care taie porcul sa-mi dea si mie niste sorici cat despre branza aia grasa si moale despre care pomenesti tu o gasim si noi mai repede in vis ca s-au cam smecherit si taranii de pe aici si scot toata grasimea asa ca cel mai des gasim o branza tare si sarata rau! Vreau si eu sa vad poza aia!
Monica tu esti o norocoasa nu o dereglata cu kg putine, lasa ca-i mai bine asa! Eu ce sa mai zic ca la 32+ am deja 90kg?
Ursi 10 kg de cartofi intr-o zi? Ce bine ca ati renuntat la ei si ati reusit sa va reveniti cat de cat! Va urez bafta in continuare.
Eu m-am ingrasat foarte tare adica de la 58 la 75 in momentul in care m-am mutat la Eforie, pentru ca am trecut de la o viata "zbuciumata" unde eu nu gateam deloc si mancam numai pe apucatelea la o viata calma unde fac fomeile astea mancare buna toata ziua si eu o manac din pacate, asa ca in 3 ani am luat usor usor 17 kg si cu inca 15 luate in sarcina am ajuns la 90.
Noi, adica eu si sotul am fost amandoi sportivi de performanta si nu prea suntem de acord cu curele astea de slabire fabuloase, preferam sa mancam mai putin si sa facem mai mult sport!
M-am lungit....dar daca tot nu-i nimeni pe aici...scriu eu!

daniela 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Eu sunt nimeni?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata, burtici!
Azi am intrat si noi in linie drepata, adica am implinit 37S.
Daniela, si eu tot 15-17 kg am luat inainte de sarcina, si acum 14, dar lasa ca recuperam noi.
Nicol bafta multa la examen...la voi nu se dau examenele pe ochi frumosi daca esti burticoasa?
Anda, somn usor in continuare si sa va bucurati de canapea si pat...acum le poti si proba ca nu mai e pericolul e nastere prematura.
Beee, speram, sa nu... ca te intorci cu vesti bune. Euiti doresc sa fie asa cum vrei tu...poate ne faci vreo surpriza si te intorci cu bebitza.
Cata, poate am mai scris pe aici, dar nu la toate persoanele coboara burta..sora amea avut doua sarcini si la nici una nu i-a coborat. Imi povestea zilele trecute ca statea in spital in asteptarea baiatului(a nascut peste termen) si nu numai ca bantuia prin tot spitatlul in plimbari, dar se apucase deja sa ridice paturile cu gravide in el, doar doar se gabseste sa ii dea vreun semn de iesire...si a venit la 42s.
Irina, tin pumnii sa mai reziste Mario o zi la "room service".
Va pupic pe toate si va doresc o diminica minunata...noi plecam in plimbari.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza fetele!!!
I-am lasat sa pregateasca micul dejun si am venit la voi.
Am citit tot.
Irina deci bebe Mario se pregateste.
Si eu am dureri jos la burta, dar cred ca sunt de la cum se impinge bebele. Oricum picioarele la al meu sunt mai sus, sper sa o mai duc pana la 38 sapt.

Cine naste pe 18 dec,?
Pe 22 dec. e Bee, nu?

De maine pana miercuri raman fara laptop, exact cand aveam mai multa nevoie, sa fac galeria la fete.

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput