Mamici de ianuarie-februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Si asta cu tot cu uleiul dat zi de zi.
Aaaa si ma mananca...raaauuu de toot!

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Maraki, Noapte Buna daca pleci!
Moni, nici o sansa sa ma tina cineva in spital la cat de bine ma simt! Parca-s campioana la efort! Sotzul radea azi de mine ca dupa cateva ture de scari, parca eram din ce in ce mai sprintena si nici nu mai gafaiam!.
Ursoaica, s-a stricat burta de la vergeturi? (ca eu evident ma gandeam la mancare-indigestie) Culmea e ca la ce dimensiuni am, vergeturi pe burtica nici una! AM o burta minunata! SA vad cu ce raman dupa ce nasc!
Dar indigestia sigur ma paste pe mine! Coktaill: lapte, banane, kiwi. Apoi vinete, apoi unt cu paine, gogosari murati la greu (un borcan), cozonac cu cafea, putzin peste, chec. . SUnt catastrofa!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA dar nu trebuia sa fie obisnuita pielea cu intinsul,daca ai mai avut odata 35+?
Eu am scapat chiar daca am in jur de 15+
Gagicile va zic somn usor!
Sa ma trezesc si eu macar maine mai devreme (pe la 11...sa zicem ) ca-i si sotiorul acasa!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

SI nici nu apuc sa ma dau cu ulei pe burta, ca mi-e mereu asa de lene! . O sa ma dau dupa, cand o sa-mi vad si eu burta de la buric in jos, ca acum.........
Ursoaico am citit si eu contractia ta. EU am avut azi pe seara-noapte vreo 3-4, dar nu fff dureroase. DIn alea cu burta intarita, durere din spate in fata ca la ciclu, care cedeaza treptat. EU le tot astept pe alea adevarate, dar se lasa asteptate.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Si eu tot la ma gandisem la prima vedere Ziceam ca-i alt semn...

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Aha, deci azi tradati cauza devreme! Si eu care maine ma scol la 6.45, ca la 8 sunt la doctor! Ma duc si eu sa citesc si sper sa adorm. si Noapte BUna!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Bee da vergeturi.
Monica burta te rog sa ma crezi ca nu am avut niciodata. Eu ma ingras numai la picioare si fund, la trunchi niciodata. Nici acum nu am pus pe trunci grasime doar s-a "umflat" burta.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

AHA! Tot e bine ca te ingrasi si la picioare...ca eu cand am fost "grasa" (58 kg) numai fundul era de mine...zicea sotul ca am "c...de vadana"
Acu chiar ca plec!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

LA mine cu grasimea e distractiv. Pe burta nu e nimic decat piele intinsa. Solduri, coapse si sani am avut mereu! Burta si spate niciodata. Eeeeee acum n-am prea pus nici pe coapse sau fund, dar pe spate......AM un spate de numa' O iau razna cand vad! AI mei imi zic ca e cu rol "de sustinere", dar ma tot intreb cum o sa scap de grasimea aia!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Noapte buna Moni!
Noapte buna Bee!
Ma duc in patuc!

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput