Bebelusi de iulie-august 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mamini sa aveti o super petrecere de botez ! O sa vrem poze neaparat!!

Si desi un pic cu intarziere, cred ca am sarit azi unii bb cu ziua de 17...sper ca nu e prea tarziu si la multe luni!

Ingrid a dormit toata ziua 40 min...si acum a cazut lata...sper sa doarma pana dimineata.Ma duc si eu sa ma aranjez un pic ,ca tot ma duc maine la petrecere!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mamini, ma bucur ca ati ajuns cu bine , abia astept sa-ti aud impresiile.

UUUURA! A adormit singura in patut. Dupa ce a papat, a lasat singura tzitzi, am pus-o in patut si cam in 20 de min a adormit. Era si foarte obosita dupa episodul de dupa masa. Deci nu ma bucur inca prea tare.
Va pup, e la TV un film cu Robert Redford, un preferat de-al meu.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Sa vad daca am reusit sa postez albumul creat. UUUFFF era atit de simplu sa faci un album.....Deci la adresa http://photos.yahoo.com/valy_david2005 il puteti vedea pe puiul meu.

Mergi la inceput

Ura !!! Multumesc inca o data Diana Mirela pt sfat. De 3 luni imi doresc sa pot face un album sa-l vedeti pe David si nu aveam de la cine invata.
Mamici (mai ales cele cu fetite hi, hi, hi )va invit sa-mi vedeti puiul. Pozele sunt de cin avea numai 17 zile, dar am sa mai fac un album cu poze recente dupa sarbatori.

Mergi la inceput

Se pare ca doar eu ma mai plimb pe aici.Nu-i nimic astept miine sa ne vedeti. Pina atunci O NOAPTE LINISTITA VA DORESC !

http//photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Multumim,Irina,Diana Mirela,Kulta,emaaimee,nadatudor,truli-luli,Anis, pentru uarari! Au trecut 4 luni alaturi de comoara noastra draga...Suntem

Anis,nu-i dau decata san.Nimic altceva.Si habar n-am cum de ia asa bine in greutate desi imi place la nebunie Eu mananc rar,putin,cand mi-e foame am treaba cu bb...cand am liber nu mai pot...si nici lichide nu prea beau.Dar din fericire este laptic si chiar bun dupa cum ia Dani in greutate...

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!

In primul rand, ma bucur ca s-a aplanat conflictul. E adevarat ca de multe ori uitam cat de migalos si cat timp iti ia sa faci listutza atat de frumoasa si de completa. Cel putin eu, m-am invatzat sa vin cu informatii noi si ele sa apara imediat in lista ca si cand s-ar updata singura. Sunt si eu programator de meserie si stiu cata munca e de fapt. Pentru asta, multumesc fetelor care lucreaza la listutza, in special lui Anis!
Kulta, cred ca am inteles motivatia cuvintelor tale si ma bucur ca te-ai decis sa ramai membru activ.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Mamini, bine ai venit langa noi bine ca a fost bine cu drumul, si ca ati ajuns sanatosi. e normal sa fie obosita, dra poate asa doarme mia bine la noapte. Distractie plakuta manie, si asteptam poze

Valcamp, am vazut pozele, frumusei aman2

DANI (Giana) sa fii sanatos si papacios si sa-i bucuri pe parintzi

Mona, si eu vreau sa aplik metoda, dar am zis sa incep cu ziua, ca acum, cel putin sunt terminata de la curatenie. Daca asiguri un masaj bun...pate dau o fuga pana la Deva

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Multumesc fetelor care au tradus articolele, e intr-adevar mai usor sa le citesti asa .

Legat de somn, sa va spun cum e la mine, unde gasca e completa. In timpul zilei dorm in 2-3 reprize, cam 3 ore, maxim 4. Bianca doarme uneori 20-30 de minute si se trezeste fresh de parca a dormit 3 ore. Desi eram f. hotarat cand am venit cu ei acasa sa nu ii invatz leganati in brate si in nici un caz pe picioare, exact asta am ajuns sa fac, fortata de imprejurari (eram singura cu ei, erau somnorosi si plangaciosi si puneam unul pe picioare, unul in brate si asa reuseam sa ii adorm). Bianca adoarme acum fie cu biberonul in gura, fie leganata pe picioare. Daca e tati acasa, Bianca e preferata lui si el se ocupa de adormitul ei. Rares adoarme de cele mai multe ori la san. Inclusiv noaptea. Dupa ce am stat la parintii mei o luna, s-a invatat sa doarma cu mine si nu am reusit sa-l mai culc la el in patutz. Acum pot sa spun ca am ajuns sa ma bucur de asta. Probabil ca o sa regret mai tarziu, cand o sa fie mai mare si o sa vrea tot cu mine, dar acum imi place. E un sentiment extraordinar cand noaptea se intoarce spre mine numai ca sa ma atinga sau sa isi puna o manutza pe mine, sa ma simta langa el. E un dulce si cand suge si adoarme cu manutza pe sanul meu, apoi se trezeste putin si cu ochii mici-mici se uita la mine, zambeste si inchide ochii la loc. E o senzatie pe care nu cred ca o sa o mai traiesc vreodata (avand in vedere ca sunt hotarata sa ma opresc la 2 copii). De aceea ma bucur de fiecare clipa si nu ma supar ca ma trezeste de 4-5 ori pe noapte. De multe ori nu dorm nici ziua deloc, dar totusi gasesc in mine energia necesara sa faca fata efortului in fiecare zi. Si eu ma mir uneori cum mai pot ...

As incerca si eu sa ii invatz sa doarma singuri, macar ziua, dar ar iesi un intreg circ .. unul vrea sa doarma, unul tipa => amandoi tipa ... Eu nu prea am inima sa-i las sa planga. Prefer sa renunt la mancare, somn, mers la baie ... numai sa nu ii aud plangand.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare!

Sunt cu nervii "shuvitze"!
Daria a avut azi un "program" monstru...cu 30 de minute somn toata ziua, iar de mese....ce sa mai zic...
- la 10 mi-a scuipat marul drept intre felinare (nu erau Golden draga!) si mi-a mancat asa in scarba vreo 30 ml lapte praf pe care l-am primit inapoi pe bluza (s-o fi gandit ca mancase prea mult...)
- pe la 13 a lipait putin lapte (70 ml)
- la 16:00 cam 80 ml (mult nene , mult!)
- la 19 a bagat vreo 150 gr de cereale cu mar si morcov (si mai voia...
)
- iar acum la 22:00 dupa baie mi-a mancat cantitatea record personal de 170 ml lapte praf (fara sa-l mai primesc inapoi!

Intre toate aceste mese din care n-am inteles nimic.....mi-a marait grupa mare!

Anis cred ca o luam pe urma ta...desi la noi nu se vede nici mama dintelui, dar dintele!

Va pupicim
si sa speram ca or sa ma tina nerfii suficient de mult incat sa-mi dau seama ce o deranjeaza si sa remediez situatia...DACA POT! Ca altfel....parca vad ca incheiem anul la fratii nostri pe care nu-i contrazice nimeni niciodata

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput