Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

semnez si io condica, fuse netu picat... abia am recuperat paginile de ieri incoace.. eram sigura ca naste careva daca-mi pica mie netul, ca asa se intampla!!

tania, si , ca tare rapida ai fost!!

noi suntem singurei acasa de aseara, tati a plecat la tara. si , ca sa fie totul frumos, cred ca ma ia o raceala... si nici vorba sa ies din casa, o vecina imi aduce mai incolo oscilo.. am luat un paracetamol, ca facusem 38,5 febra... ma simt de parca m-a calcat o masina, copiii scot untul din mine, abia am dormit si eu o ora... aseara saream la fiecare miscare a fetei, ca am dormit cu grija... sa nu mai zic ca am dormit cu amandoi...

anamari, andrei de vreo cateva zile doarme cu noi
asa vrea el, ne priveste ca un catelus de la el din patut si abia asteapta sa-i zicem HAI VINO. si e asa fericit cand doarme cu noi, ca nu pot sa-l trimit la loc!

si sa vedeti apropo de subiectul cantar, ca tot ziceam eu ca nu vreau, o colega de-a lui tati ne-a trimis unul, ca apucase asta sa-i zica cum ca nu avem in dotare. pe de-o parte m-am bucurat, ca a picat fix aseara, cand am facut o luna. asadar, dam si noi bilantul. de la scazamantul fiziologic, fata mea a luat 1250. schiloada lu mama mica, are acum 3850g... s-o mananc nu alta.
pasul doi, am dezmembrat cantarul si l-am pus sus. 17 ianuarie scrie pe el!! masuratul nu-mi prea iese, parca a luat vreo 4 cm...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64364

asta e cea mai proasta gluma pe care puteam s-o aud inainte de sarbatori!! (pentru mamicile din RO, ca restul nu sunt afectate)

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Sa ne traisca Tania cea draga si al ei flacau voinic! Cred ca si-a dat seama Stefan ca intarziase un pic si a sprintat pe ultima suta de (mili)metri. Cam valvartej a trecut linia de sosire... Brr.

Eu sunt cam in aceeasi stare, doar ca de vreo ora m-am euforizat pentru ca am descoperit pata maronie care nu mai stiu de la teorie cu ce scop si cu cat timp inainte poate aparea insa este un SEMN cert. Yu-huuu!!! Nu-mi mai incap in piele.

40s + 3z

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Horno, trimite-mi si mie anexa 39 pe dara_mar@yahoo.com
Thank's a lot.
Daca eu intru in CIC incepand cu 11 ianuarie, cam cand ar trebui sa-mi depun dosarul? Chiar pe 11 sau mai devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Intrebare: baia voastra zilnica la micutzi include si spalatul pe cap? Ca io o spal in fiecare seara pe cap....o fi bine?

Mergi la inceput

lore, trimis
nu numeri ziua de nastere. apoi 42 de zilecere faci incepand cu a 43-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mai, ce vorbiti voi aici codificat despre anexa 39 ????
Ia ziceti-mi si mie, please!

Din cate am vazut in subiectul asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64045&whichpage=1
eu daca am intrat deja in CIC, ar trebui angajatorul sa se ocupe de distractia cu depusul actelor.

Va rog muuult, tineti-ma si pe mine la curent cu ce aflati voi despre CIC, la schimb cu sfaturi despre bebei

Joy eu as zice sa iei cantarul, sa zici mersi ca nu trebuie sa dai 1 milion pe el si sa-l folosesti rational si cu masura: sa cantaresti copchilul o data pe saptamana, inainte de baita si sa notezi undeva greutatea. Chestia cu proba suptului (vazut cat a mancat la fiecare masa) am mai arumentat pe aici ca e inutila si daunatoare, cu exceptia cazului cand o recomanda edxpres doctorul.

Corap si Nataliei ii place baia mai fierbinte decat mie (eu n-am termometru de baia), si a mai zis si siminaf parca.. cred ca asa le place lor, la bebici.

Eu n-o tin deloc pe Nati cu cacuilita in casa. La noi sunt cam 24-25 de grade si avem geamuri de termopan, si doar pe cel de la baie il tinem deschis non-stop, asa ca n-are de unde sa fie curent sau ceva. Eu stau in tricou in casa iar noaptea ma invelesc doar cu cearceaf.

Cristina felicitari pt tonaj!

Alexandrina ala e dopul. Mai ai de la cateva ore pana la cateva zile.

Noki pt concluzia nr 1. Nu e CHIAR asa... Imi pare rau pt patania ta - a fost si vina sotului ca nu s-a intrebat ce e cu ceaiul ala, putea sa te sune pe mobil sa te intrebe dar... asa-s barbatii! Recunosc ca nici al meu nu m-ar fi intrebat asa ca..

Ce mai face Dienuta?
Nici o veste despre meems?

Nastere usoara gravidutei care o sa nasca la noapte!!!

Lavi02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cristina trimite-mi te rog si mie Anexa 39 pe adresa de Yahoo din contul comun.

Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Fetelor daca eu termin concediul de maternitate pe aproximativ 20 ianuarie (mie mi se merita sa stau cele 126 de maternitate) atunci cam cand ar trebui sa depun dosarul pentru CIC? Pls. cine stie mai multe sa ne informeze si pe noi.

Abia acum am vazut ca a nascut Tania, , azi dimineata chiar ma intrebam ce mai e cu ea.

Mandy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Lordra da, o spal zilnic pe cap cu sampon de bebei. Cred si eu, tot mai regurgiteaza asa ca azi inainte de baita ii mirosea parul a lapte acru... Pe Silvia in schimb o spal pe cap 1 data / saptamana, asa cum ma spal si eu. (am par lung, des si nu e gras, ar fi un chin sa ma spal mai des si inutil zic eu)

Mergi la inceput