Mamici de ianuarie- februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

sorry Irina . Chiar ca e din cauza mea. La ce fan telenovele sunt eu, habar-n-aveam ca e querida joia! Dar sunt singurica si eu acasa (m-a parasit sotzul pt serviciul ala important si cronofag), programul TV scris nu-l am si primul post TV cand dau pe acasa.tv.ro era evident "acasa". SI ce sa vezi la 9.30, cand oricum n-am la ce sa ma uit!
, ca ma duc sa ma cracanez de ras! Nu ma pot abtine, ca Papadopol e taaare sexos si el si seamana cu un ex al meu cu care trebuia sa ma marit!.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Telenovela romineasca

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee si mie imi place Papadopol plus ca imi aduce aminte de Clona zici ca e Leo.
Catalina deci se si aude ? Baga si tu paharul la perete si ne mai spui si noua cum fac, ce zic, in ce pozitit, ce surprize , .......... vai cred ca muream de ras. Prefacutii.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ehhh, acum vroiam sa scriu, ca m-a prostit Irina, ca nu e filmul, a inceput telenovela romaneasca. Naspa!!!
Cum se simte Marian dupa operatie?

Apropo de vecini. Sora-mea sta intr-un ap. cu mai multe studente, printre care si o lesbi. Saraca a murit cand a aflat.
Si in weekend ii vine "prietena" la aia. Mi-a zis ca trag un show alea si ea nu poate dormi, si ii e scarba de ele, etc. A zis ca merge sa-si cumpere dopuri pt. urechi.
In schimb toti prietenii romani, o pun sa le zica cum fac alea, chiar vor sa le imprumute camera ei sa auda.
Saracuta de ea!!!
Lesbianismul e tare la moda in Italia. O gramada de fete am vazut si eu.
Doamne ce scarbos!!!!

Daca nu e sexosul, plec in pat langa iubi.
Vin mai tarziu sa vad ce ati mai scris.

gio si bb Marco 36 fix

Mergi la inceput

O fac repede ca iepurii...si numai la ore gen 1, 2 sau 3 noaptea!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ei vazurati? Pareri si pareri! GIOVA a auzit de MUNTEANU ca-i sarlatan, eu zic ca fara el nu eram azi pe forum...Si daca ati vedea ce full e la el la control,am stat si cate 4-5 ore! Si din strainatate vin o multime...dar am auzit ca se retrage...si-a facut plinul omul
Oricum n-are rost sa va agitati nici cu dr.T... ca fiecare are parerea ei...
CATA mai fa si tu un ban cinstit...niste poze acolo, un casetofon pentru inregistrat,daca nu o camera digitala si dai fuguta pe la STAR,ATAC,CIAO....

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

A..si ea umbla numai pe toace...si aud in cap doar poc toc...bine ca a rarit-o cu vizitele aici!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Cica repede ca iepurii pai el nu poate ce vrei........ia vezi ce mai afli.......
Giova eu m_am prostit singura de nebuna dar lasa ca acuma stiu ca e samabat si in plus doua episoade. Marian inca nu m_a sunat cred a il tin la reanimare chiar dc e o operatie usoara aasa e regula insa trebuie sa ma sune. La capul meu ma gandeam ca poate vine si acasa in seara asta dar nu cred.
Vai nu imi iese din cap auzi ca iepuroii......... mai tot e bine ca mai pot. Pai asa vrea aia copil?
Irina 38+

Mergi la inceput

Monica m-am gindit eu, dar trebuie sa dau o gaura pe undeva si nu stiu pe unde...ca sa ajung la ei...

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica asta mi-a zis o tipa care locuia in Germania, ca a stors-o de bani, si fara nici un rezultat.
Acum eu habar n-am cum e. eu am fost doar la un simplu control si am stat vreo ora inauntru. Dar am asteptat ceva sapt. pana am fost programata. Asa e la astia super!!!!
Ma bucur pt. tine si sot, dr. conteaza dar mai putin, el si-a facut datoria contra cost.

Doamne ce misca marco al meu si pe buna dreptate ca azi i-am cam dat Coca cola. Saracutul!!!

Acum chiar am disparut.

gio si bb Marco 36 fix

Mergi la inceput