Mamici de ianuarie- februarie 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 2
Giova spune:
Irina ultimele 2
aparute sunt pe ultima pag. a cap. 95. Le-a aparut mesajele mai tarziu, ca la noile venite le verifica moderatorii, dar numai la inceput.
Monica si eu iau termometru digital, ca oricum nu am deloc, sa-l putem folosi si noi.
Termometru de camera as lua, dar avem termostatul acolo si ne spune el cate grade sunt.
Iar cel de apa mi se pare o adevarata tampenie, bani aruncati degeaba. Ce mana nu e buna? sau cotul vorba ta.
Si uite asa mai scutim niste banuti.
gio
si bb Marco 36 fix
monica70 spune:
IRINA vizionare placuta! Unde s-a scris rau de T ca eu n-am avut timp sa manevrez prin alte parti?
GIOVA eu decat sa ma bazez pe handi de GHITA pe post de suport mai bine ma lipsesc...e atat de neindemanatic! Mi-o ineaca!!! Si eu si cu cezariana...mami va fi baza dar si ea e cam speriata...va fi mai comod cu suport in orice caz!
Bun venit noilor mamici! (IRINA si eu sunt
ca nu le-am vazut...)
MONI 36+
si
DIANA

irinadum spune:
Giova merci chiar habar nu aveam despre ce vb. Iti zic eu ca luai termometru de apa dc gaseai ca aici la 2 euro sau 1 euro si cu forme misto. Am dreptate?
Monica s_a scris la subiectul Elias si inca unul ceva cu am uitat sunt pe prima pagina si am mai scris si eu la noi ca nu imi place de el
. Dar eu uitasem ca sunt fete la noi care nasc cu el si nu se face asa ceva.
Bun venit la noile fete.
Irina 38+
irinadum spune:
Acum ca am vazut fetele noi am vazut ca Ella a intrebat ce sa faca cu docotrita ei ca eplecata din oras. Pai intreab_o din timp pentru ca te va trimite la cineva dc te apuca nasterea cat e ea plecata. Ca asa este obiceiul insa r fi bine sa vb cu ea din timp.
Irina 38+
Giova spune:
Irina la 1-2 euro luam si mai multe
, dar la preturile de aici... mai bine ma lipsesc.
Inca nu a inceput telenovela. Eu o urmaresc de obicei dim., dar azi cred ca ma uit la ea, in alta camera ca se uita Clau in dormitor.
Monica am auzit ca Munteanu e un mare sarlatan!!! E adevarat?
Eu am fost la el, dar numai asa in ian. la un control si eco.
gio
si bb Marco 36 fix
Bee spune:
Giova, bine ca esti tu atenta la noile fete, ca daca era in grija noastra se simteau saracele nepoftite!
Fetele noi sa scrieti mult, ca dupa cateva mesaje, nu mai sunt moderate si apar la timp si nu mai sarim peste ele!
Aha Monica, m ai lamurit cu suportul! Eu ma gandeam la suportul ala metalic pe care sta caditza! Eu mam gandit sa iau cadita normala, fara forme, dar am vazut eu unele dintr-un plastic mai bun care nu aluneca. SI am vazut si suport "prosopel" de pus in cadita si voi lua din acel. Cat despre "cutia"-sterilizator, mai bine lipsa, nu cred ca merita, pe bune.
Irina, esti sigura ca-ti vezi sexosul la 9.30? Ca in ce vad eu pe programul de pe net, o sa-mi vad eu singura telenovela pe care mi-am aruncat ochii in ultimii 5 ani.
.
Nicole, sunt sigura ca lui Dumnezeu, tie si sotului tau vi se datoreaza reusita acestei sarcini si abia dupa asta doctorului care te are in grija!
. EU ce sa spun ca si eu am "sindrom din ala" si mie nu mi l-a depistat nimeni, fiindca am fost una din putinele norocoase care au aceasta problema si au reusit sa ramana insarcinate fara probleme! Si uite unde am ajuns, fara sa ma bage nimeni in seama (cu problema descoperita intamplator la 30 de saptamani!). Asa ca.......
Bee
si Fetitza
utocatalina spune:
Monica, da termometru digital este perfect pentru bb...cit priveste incercatul apei cu cotul, mama mi-a zis sa nu ma bazez pe asta, ca acum fiecare din noi este cu sensibilitatea ei si ni se poate parea ok o apa fierbinte sau rece
...eu nu ma risc...am dat 200.000 pe hipopotam si o sa-l bag in cada Biei!![]()
Irina nu stiu daca se boxeaza, dar de certat se cearta aproape in fiecare zi cind vin pe aici...o zi se cearta o zi se
iar eu aud tot ca am dormitorul deasupra dormitorului lor...va dati seama ce "bucurie" pentru mine care sunt nnnnnnneeeee....de atita timp!
Vad ca te pregatesti de sexos
...si eu abia il astept
...si eu ma uit...tocmai m-a sunat Dan si mi-a zis ca i-a luat multe Biei si cind a auzit ca ma uit la sexos a zis ca nu mi le mai da
....sper sa-i treaca!![]()
Nico un pupic mare din partea mea
...o sa fi bine!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

irinadum spune:
Aoleuuuuuuuuuuu azi e joi si sa vezi ca ii da pe ceilalti . Deci fara sexos. La naiba ce m_am enervat.
Trebuie sa ma pauc sa trimit niste vorbe dulci l atampitii astia de la acasa ca numai ei modifica mereu programul ca nu au audienta cu querida aia . Vai ce m_am enervat. Bee tu esti de vina.
Catalina deci tu ii pandesti si ii auzi. Vai ce stresant. Cred ca el a cam nebun pe bune acum Dar eu nu o iubesc nici pe ea prea mult. Poate doar bunica ( da nu mai e ).
Irina 38+
utocatalina spune:
Nu este sexosul???

SUPERRRR NASPAAAA!
...Mie ea imi placea, pina a inceput sa zica cit de indragostita e si ce bine ii e si numai eu am auzit cind i-a zis :"Dute dracu afara din casa mea!"
...dar vad ca rezista la tavaleala
...ca desi a rarit vizitele, tot mai vine pe aici la
si 
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

irinadum spune:
Vai nu este acuma vad

.
Ce tampiti pe bune.
Stai ca intru acum pe la ei si le zic ceva. Bine ca o da pe femeia trimpla in calduri si pe astia care nici nu stiu cu ce se mananca.
Ai ce nervi mi_am facut.
Irina 38+