Mamici de ianuarie- februarie 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
SALUT ANA si BOMBO!
IRINA deci si tu ai luat-o de la chinezi? Asta e o explicatie...
Si mie mi-a zis sotul prin telefon se stirea aia,ca eu n-am deschis TV-ul,m-am saturat de tampeniile de la stiri! Citesc titlurile pe net si daca e ceva interesant intru la articolul respectiv,daca nu,nu!
MONI 36+
si
DIANA

irinadum spune:
Ana nu stiu nimic nou despre sotul meu . Zici ca sunt nebuna tot sun dar nu raspunde . Nu stiu de ce. Insa m_a suant presedintele de la club ca vine de la o chindie si ca trece pe la clinca sa intrebe care cum e treaba si ma suna el. Pare ciudat dar chiar nu am vesti si incep sa ma ingrijorez ca stiu ca el suna ca stie ca stau ca pe ace. Dar mai stiu si ca astia zic 18 si intri pe la 21 ca se lungesc. Apropo de baie e necesa sa facem baie zilnica la copil ca eu am citit undeva ca nu trebuie ca nu e indicata chiar deloc.
Bombon pai la tine e cam invers ca la mine inseamna la mine imi e si frica sa le zic ca tre s anasc ca se uita la mine cu mila ca si cum uite si la asta ...... bate campii.
M_a sunat acum presedintele cica Marian doarme ca au fost la spital si ca totul a fost bine si ca e in camera acum si doarme. Astia sunt nebuni . Mi se pare bizar ca el nu se culca fara sa ma sune dar....... ciudat. Bine ca a fost bine si ca e totul ok.
Irina 38+
irinadum spune:
Am primit caditzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu am luat-o eu deci nu e vina mea.
Bombon s_a terminat egal deci s_a calificat Steaua de pe primul loc in grupa. Era si normal . valoarea e valoare.
Irina 38+
Ursoaica spune:
Am aparut scuzati intarzierea.
Denisa sunt logata pe bucata sotului asa ca nu ai cum sa ma vezi pe mess.
Citesc ce ati scris, dar imi arunc un ochi si pe aici.
poze pisoi
Ursoaica
37+

irinadum spune:
Monica

o sa iti dau si tie si lui mai ales lui ca acum nu are decat o mana disponibila.
Ursoaica iar stai la panda?
Irina 38+
monica70 spune:
IRINA 
N-am vrut sa zic da' o fi extenuat dupa...stii tu ![]()
CEAU URSULINA! Ai vazut CATA n-are pisoi la care sa se uite,dar are altceva ce sa asculte
Te-a batut la puncte 
MONI 36+
si
DIANA

Bee spune:
Fetele, eu de inecat nu m-am inecat inca, dar a venit barbatul si ii mai tin si eu de urat, desi........merita? Asta e. Le lasa cam mult singure pe fetele lui! SI daca nu are grija si nu-is face timp de noi la anul, o sa i se piarda numele, ca nu-i mai fac si baietzzelul ci ma transform in femeie de cariera.
Bee
si Fetitza
irinadum spune:
Pai aici era buba dc la mine merge mai greu si cu bilet de voie acolo........ Numai sa nu fii prins vreun mos . Da sa stii ca acum ma gandeam ca mi_a zis ca e singur in camera
. Deci nu raman decat asistentele
.
Da Ursoaica asa e ai pierdut sa vezi cum rage juniorul. Creca mai mult se screme ca nu prea are voce sa raga.
Irina 38+
Ursoaica spune:
?????? Monica ce puncte???? Stai sa citesc .
Irina ???? rage? mai voi faceti misto de mine.
Dar lasa ca citesc eu...
poze pisoi
Ursoaica
37+