Mamici de ianuarie- februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ralu noapte buna!
Nu am plecat ma uit la meciul cu Steaua , astept sa sune telefonul si mai trageam cu ochiul la noi_dec si presa ca si tine.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Nicole nu-i nimik , eu zilele astea parca n-am mai avut deloc memorie! Cred ca fetitza imi consuma toti neuronii...
Giova ai dreptate, vorbim maine, ma duc acuma la culcare, nu mai pot sa stau. De 20 de minute citesc despre dr. Tutunaru ce au postat fetele ca eram curioasa si cat pe ce sa adorm pe scaun!
Va zic la toate noapte buna si un somnic cat mai linistit!
Ingrid S 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- nu mai am multcu lectura.
Ralu-somn usor si vise placute!
Irina ai pelcat?
Ursulina unde e?
Si fetele din state-Bombo si Florinini unde sunt?

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

HAI ca m-antind 10 minute si revin!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Denisa tot pe aici sunt cu ochii in 10 parti si cu urechea in telefon.
Bombon si Florinini s_au plicitisit de aberatiile noastre cred si nu mai intra.
Monica mai ai cu presa aia ca mie mi s_a sculat parul in cap cand am vazut faza cu avortonii.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare gasca,
Sunt singura acasa, a plecat sotul la un fel de Christmas Party cu firma, e de fapt un fel de masa la restaurant. Zicea ca nu va tine prea mult. Eu il astept ca si asa nu pot dormi. Azi am stat pana la 1 in pat ca aveam niste dureri in partea de jos, de aveam impresia tot timpul ca scap ceva.
Irina si cadita mea e cam mica, lasa ca luam alta mai incolo.

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Ana deci si tu esti fara sot. Azi e ziua lor cred. Ce ma bucur ca si tu ai o caditza mica nu de rea ce sunt ci pt ca ma gandeam ca sunt eu nebuna si ca nu am luat o caditza normala. Dar cred ca asa au astia caditzele standard mai mici .
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Cum e sotul tau Irina, l-au operat la deget ? Eu am luat cadita de la chinezi. Oricum in primele saptamani pana le cade buricul, o sa-i spalam mai mult la lighean, sa nu se infecteze. Si Ioana asa scria ieri ca ii face baita

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Hop si eu ! Ce vorbesti tu Irina, cum sa ma plictisesc ? ca eu abia astept sa inceapa schimbul 2 ca atunci am si eu timp...de parca as face ceva toata ziua
V-am citit intai si abia acum am terminat , ca am fost plecata sa duc niste dvd-uri si sa mai cumpar suc si ce mai aveam nevoie , a fost o adevarata aventura sa conduc pe vremea asta , zapada multa , trafic parca era la patinoar ! Si colac peste pupaza azi m-au intrebat vre-o 4 oameni prin magazine unii daca am gemeni si altii cat mai am ? ca arat gata sa explodez...si cand le-am spus ca pana pe 28 radeau in coltzul gurii si au intrebat daca sunt sigura ca nu gresesc , ca nu ajung eu acolo dupa cum arat

Craciun fericit tuturor !
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare 37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Monica ai adormit? Sau te relaxezi inainte sa intri in fortza?
Irina tu te uitzi la meci? Cat e scoru?
Nici barbatul meu nu-i acasa deci intru si eu in club de fapt al meu vine numai seara tarziu, baga saracul acum ca sa poata lua 2,3 zile libere cand vine bebelusa .Irina ai vorbit cu Marian ,cum se simte?

Craciun fericit tuturor !
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare 37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput