Va bateti copiii?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Roxi, de fapt as vrea sa stiu exact ceea ce ai vrut tu sa afli de la noi pentru ca intamplator am postat amandoua si in sectiunea "in unul sau in doi mergem mai departe" si am observat ca ai un subiect care are o oarecare legatura cu cel postat aici.... Roxi, sotul tau a ridicat vre-odata mana la Darius? Daca a facut-o ( stiind ce ai scris la acel subiect) te sfatuiesc sa intervii pentru ca nu este normal sa il loveasca, mai ales in conditiile descrise de tine. Tocmai, pentru ca iti iubesti puiul dar iti iubesti si sotul eu te sfatuiesc sa recitesti ambele subiecte postate de tine si sa tragi singura concluziile. Eu cred ca ar trebui sa stii ceea ce ai de facut si sa nu mai pui intrebari care isi vor primi acelasi raspuns.
Eu nu sunt mama naturala a fiului meu si cand il cearta doar tatal lui ( care este natural) ma doare si intervin. Este la fel de adevarat ca si eu mi-am "atins" copilul dar nu numai ca am regretat gestul... asa ca Roxi, nu mai cauta raspunsuri acolo unde nu le vei gasi ci cauta in inima ta de mama naturala.
Imi cer scuze daca am fost prea dura dar abia acum am facut legatura si numai gandindu-ma la ce s-ar fi putut intampla ma inspaimant.

Mergi la inceput