Miresele anului 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

neatza miresici !
Andita, cate cosmaruri din astea am avut eu ... Si si-acum mai am uneori. Visam ca nu m-a coafat nimeni, sau ca nu m-am epilat , sau ca nu-mi mai vine rochia , sau ca s-a facut noapte si eram inca acasa ca nu-mi gaseam nu stiu ce si ca intre timp plecasera oaspetii ... Dar cand ma trezeam, ma trezeam tare marcata ... Dar n-o sa se intample nimic rau, ca doar de-aia va pregatiti cu un an inainte

quote:
Originally posted by Andita

Elara, scuze ca te-am incurcat ieri. Am incercat eu vreo juma' de ora, o ora sa fac ceva, dar nu mi-a iesit, si ep urma nu mi-am mai vazut capul de treaba, deci n-am putut sa "dreg busuiocul". Vad ca pana al aurma tot Krelia te-a ajutat, ca sei pe mine, de altfel, ca ea e maestra....
De 2 nopti nu mia pot sa dorma ca lumea, si asta de cand am avut discutia aia serioasa cu iubitel, cand mi-a zis ca se implica si el. M-am visat mireasa (a cata oara???), nu-mi venea rochia, picasem in genunchi si o patasem de sange....urat de tot.... Cred ca si astea tot un fel de cosmaruri sunt.
Cu cadourile sunt si eu in pom rau de tot., I-am luat doar mamei si lui frate-miu, in rest, Dumnezeu cu miola, ca nici timp nu mai am. Pe 23 debarcam la Buzau.... Si alta problema sunt hainele deRevelion, ca nu gasesc nimic, nimic sa-mi fie pe plac. Nasoala perioada....

Nunta noastra
Poze

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

neata...
eu sunt fericita posesoare a inelusului, venit in acelasi timp cu cererea (nu de alta, dar stia ce-l asteapta daca se intampla altfel ), dar sincera sa fiu va inteleg suferinta...ca si eu eram la fel pana sa ma ceara oficial
asa ca sunt alaturi de voi, fac galerie de undeva din umbra si daca aveti nevoie de un "recuperator" sa le bage mintile in cap, nr meu de tel este....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am avut si eu niste vise urate... Mai intai am vista ca am ajuns la primarie pt cununia civila si eu nu eram machiata si nu aveam unghiile facute, apoi am visat ca ne-au confirmat prezenta 120 de persoane, iar in ziua cu pricina au venit 50 si ne rugam de ei sa ne dea mai multi bani ca sa putem achita meniurile. Am mai visat ca iubi nu a ajuns la nunta ca era plecat in delegatie, dar asta cred ca e din cauza plecarilor dese din ultima vreme.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata feteleeee....

Am si eu o rugaminte la voi.

Pt. Revelion noi trebuie sa ne costumam...nu cine stie ce, doar sa fie un pic altfel.
Ei bine eu voi fi tiganca. "Costumatia" o am deja: o fusta larga, top, pasma cu margele, etc.

Problema mea sunt accesoriile: salbe, bratari, margele.

Are careva din voi asa ceva? Si e dispusa sa le imprumute?

Pliiiiizzzzzz

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

vai fetelor, pe cuvant ca eu va bat pe voi!!
stati linistite ca totul va iesi frumos si bine, avev niste viitori soti destepti si frumosi, care sunt langa noi, si noi trebuie sa ii tinem acolo.!
vOM AVEA NUNTI ASA CUM NE-AM DORIT !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Eu nu-mi fac probleme cu iesitul bine, ca tre' sa iasa....cel putin ziuan nu-mi fac, ca se vede treaba ca noaptea gandurile mele o iau razna de tot.....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nu mai stiu daca am zis neazza.....parca nu......asa ca...pupaturi tuturor, de buna dimineata!!1

Iar...discutii cu inel??..ia hai,....parc-ati fi femei, pe cuvantu' meu!!! ...gata, ajunge....da-l incolo...cand o veni...e bine venit.....fie si in ziua cununiei..........nu vreau sa ma mai gandesc!!! Stop!!!

Ramanand in sfera cadourilor si a Sarbatorilor....la noi, fetelor, a venit Moshu' ...... avand in vedere ca noi 2 anul asta vom fi putin separati in ziua Craciunului...ne-am cadorisitara de aseara....si am continuat de dimineatza ...lu' iubi i-a adus Moshu' un pulovarash mumos, "cu gat" si un "jilet mah 3" cu rezerve...iar lu' fata i-a adus un "ploverash" maro cu fir auriu, care sa se potriveasca la fusta ei maro de "tigancushe", din catifea si tafta ....hihihihi si un parfumel frumos mirositor de la Givenchy
...oricum...vad ca am deprins un obicei in a ne da cadourile inaintea evenimentelor...ca deh...nerabdarea si curiozitatea e mare ......si ce daca??? Surpriza e aceeasi , nu?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu am primit aseara un epilator de la iubi
si azi imi vine materialul de perdea...
el a primit de la mine husa la chitara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Yupiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Sunt hapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!
Aseara ne-am facut reciproc cel mai frumos cadou de Craciun : am fost sa luam VERIGHETELE!!! Sunt atat de fericita!!! . Mai ales ca am si "sarbatorit" achizitonarea lor ... Iar puiu' a zis ca daca e sa sarbatorim asa fiecare chestie cumparata pt nunta, o sa luam bautura sticla cu sticla ... cate una pe zi
Hmmmm, cred ca incep sa-i placa si lui pregatirile de nunta

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Si pe la mine a venit mosu` si mi-a adus un lantisor cu cruciulita din argint(nu suport aurul) superb...si cica mai imi aduce ceva mosu` ca am fost prea cuminte anul asta ...problema e ce ii cumpar eu mosului meu ? Dati-mi idei voi ce le-ati cumparat?

Mergi la inceput