Miresele anului 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 23
jesia spune:
Neata fetelor...noi azi dam petrecere la firma si m-a pus sa ma imbrac in fusta scurta pe timpu` asta si pana la birou mi-a inghetat si ...brr brr
elara spune:
Andreea_trend, scrii asa: [ url = "aici pui in ghilimele linkul pe care il iei cu copy paste" apoi scrii nunta noastra" sau ce altceva vrei tu si apoi [/url]
Totul se scrie legat, fara pauza (exceptie fac cuvintele nunta noastra intre care poti lasa pauza).
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Ups...cam tarziu am venit cu precizarile...
Oricum, felicitari !
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
andreea_trend spune:
Fetelor am fugit la ore.... deja am intarziat.... da las' ca asteapta profa' ....
Intru imediat cand ies de la ore... pe la 13.00.... sa vad ce ati mai scris.... si pe urma cand ajung acasica.... mai navighez o data... sa nu cumva sa pierd ceva...
Site-ul asta chiar creaza DEPENDENTZA
Nunta noastra
andreea_trend spune:
Nu face nimic Elera.... mersi oricum...
Dar daca nu reuseam chiar imi faceam griji
Acum chiar am fugit la ore
Paaaaaaa
Nunta noastra
Andita spune:
Elara, scuze ca te-am incurcat ieri. Am incercat eu vreo juma' de ora, o ora sa fac ceva, dar nu mi-a iesit, si ep urma nu mi-am mai vazut capul de treaba, deci n-am putut sa "dreg busuiocul". Vad ca pana al aurma tot Krelia te-a ajutat, ca sei pe mine, de altfel, ca ea e maestra....
De 2 nopti nu mia pot sa dorma ca lumea, si asta de cand am avut discutia aia serioasa cu iubitel, cand mi-a zis ca se implica si el. M-am visat mireasa (a cata oara???), nu-mi venea rochia, picasem in genunchi si o patasem de sange....urat de tot.... Cred ca si astea tot un fel de cosmaruri sunt.
Cu cadourile sunt si eu in pom rau de tot., I-am luat doar mamei si lui frate-miu, in rest, Dumnezeu cu miola, ca nici timp nu mai am. Pe 23 debarcam la Buzau.... Si alta problema sunt hainele deRevelion, ca nu gasesc nimic, nimic sa-mi fie pe plac. Nasoala perioada....
Nunta noastra
Poze
emilyjeuly spune:
'neata la gagici! bey, ce frig afara!!!!
alinush iubita, capul sus nu mai dispera ca pana la urma sunt sigura ca o primesti inelushul dorit, chiar si in ziua nuntii de ar fi. barbatii nu prea au feelingul asta, pt ei chestiile astea nu sunt asa importante.... dar pana la urma se dau pe brazda.
culmea este ca al meu este oarecum ciudat, adica nici nu se gandea sa ma ceara de nevasta FARA INEL!!!!!!!!!!!!! numai DD ii poate intelege pe barbati ca noi nu putem!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1