Constanta te saluta! (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna!
Pe fuga, ca imi vin copiii la med. vreau sa multmesc organizatorilor si lui Mos Craciun. A fost minunat.Mii de multumiri!

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza! Ningeeeeeee (de pe la 4AM, pacat ca nu s-a depus mai mult, cred ca nu-i prea frig)!!!!! De cand s-a trezit, Sebi sta lipit de geam si e fascinat de "pada"!!!

Si noi ne-am simtit f bine, Sebi a fost tare incantat mai ales de bradutul cu globulete si luminite! Desi a plans cand l-a chemat Mosu', dupa ce am plecat, Sebi a vorbit numai despre Mos, pe tot drumul a tinut strans la piept cadoul si a papat ou de ciocolata imediat ce am ajuns acasa!!!
Multumim celor care au venit cu ideea si organizatoarelor si nu in ultimul rand, "Mosului", tati de Bogdanel si Andrada!!!! Roxa , fff bun cozonacul! (Se poate aranja, daca vrem si noi 2-3 cozonaci de Craciun?)

Cami, f frumoase pozele!
Nu prea am timp acum sa amintesc de fiecare prichindel in parte (baietii mei vor sa pape si io tot mai clicai aci), dar toti au fost grozavi, fetite frumusele, gatite pt party si baietei nazdravanii!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ce poze frumoase! Ce rau imi pare ca nu am aflat mai din timp de eveniment. Ieri a nascut nasa mea, o fetita prin cezariana, toata lumea este asa de bucuroasa. A nascut la Bucuresti,, inca nu am vazut/o si abia luni sau marti vin acasa, dar am vorbit o gramada la telefon. Va pupic pe toate si multa santatate celor bolnaviori.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Ningeee ! Ninge ca in povesti!E asa frumos afara!
MAV "la multi ani!" ptr piticul tau de Sf. Sebastian! Acum am vazut ca piticotii nostrii sint foarte apropiati ca virsta, sint doar la o luna diferenta! Tot ce-i mai bun si mai frumos pentru el, si voi sa fiti sanatosi alaturi de el si sa va bucurati de el!
Pe cind o sapuneala cu zapada?Amatori?
Ghiulten + Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si noi in fuga! A fost tare frumos, si noi ne-am simtit bine!! Ne-am mai apropiat si noi de mosu....
am pus si eu poze. o sa caut acum linku http://community.webshots.com/user/sinzi_ana (albumu petrecerea)
mai am inca pe atat dar inca nu am reusit sa le pun

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ghiulten, multumim mult pt urari!!! Noi v-am remarcat aseara, dar a fost prea aglomerat si prea "scurta" intalnirea.... Si de altfel, mai erau pe acolo si alte fetite de seama lui Sebi, toate frumusele!!!
Acum am aflat ca azi e Sf Mucenic Sebastian (m-am uitat in calendarul bisericesc)! Este ziua lui Sebi!!!!!!

Sebi este fooooarte fericit afara, la zapada!!!!! Nici nu speram sa fie asa curajos! Nu numai ca nu s-a speriat, n-a plans, dar a chiuit tot timpul si a tropait prin zapada si a facut bulgari si a aruncat cu ei in noi si in sus si si-a pus zapada si la el in cap!!!!!

Acum ne apucam sa impodobim bradutul! Sebi este la buni si cand va veni acasa.... va gasi surpriza!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Sebi!
Am iesit si noi azi putin pe afara dar Mariuca ne-a spus ca nu pune mana pe zapada ca se murdaresteCu greu am convins-o.Anul trecut daca va mai amintiti(Doamne ce trece timpul!!)spunea ca e cah zapada.
va doresc o seara buna!

CRACIUN FERICIT! Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Mav, La multi ani si sa traiasca cu numele cel mic sa aiba parte de tot ce-i bun.
Cateva zile nu mi-a mers calculatorul, a prins ceva scame, asa ca am vrut sau nu, nu am mai putut intra sa vad ce mai faceti, cum mai petreceti!
Ma bucur tare mult ca v-ati simtit bine la intalnire, si mai ales ca piticii au fost incantati.Chiar sa fii fost libera n-as fii putut venii fara copii,Andrei nu are voie sa iasa din casa si nu as fii luat-o doar pe Andreea sa nu-l suparam pe baiat.L-am luat in fuga vineri si am impodobit bradul impreuna, s-a distrat si s-a simtit bine ca seara nu mai vroia sa-l ducem acasa,zicea ca doarme cu nanu si cu nana.Am pus si noi cateva poze de la gatitul bradului.
Pupici si mai vb maine.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Mav, "La multi ani!" lui Sebi!Sa fie sanatos si iubit de fete frumoase!
Poze frumoase am vazut...de la Ocamelia si Sanzi...
Imi pare rau ca aseara nu am avut timp sa "socializam" ai mult...si sa va zic ceva haios: uitandu-ma acum pe poze am vazut ce claie de par aveam aseara..fetelor, sa nu mi-o luati in nume de rau, dar am venit in mare fuga, era sa intarziem si de aia aratam in asemenea hal
V-ati jucat cu piticii in zapada azi? Sofi n-a vrut sa puna mana...

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

La multi ani Sebi!

Multumim si organizatorilor si lui Mos Craciun! Sunt tare fericita ca Maria s-a simtit minunat (a fost mai greu inceputul, e adevarat). Imi pare bine de noile cunostinte facute. Ma asteptam sa nu avem timp de discutii .

Tania, ce mai faci? Imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Esti bine?

Azi am fost plecati toata ziua de acasa cu Maria. Am fost la zapada, cumparaturi, am luat masa la restaurant si in final, Maria a ajutat la construirea unui om d ezapada in curte. A fost incantata. Nu mai vroia s aintre in casa. L-am scos si pe Stefan, dar dupa vreun sfert de ora a inceput sa protesteze. Ii inghetase nasul .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput