Mamici de mai-iunie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare.

Virgi eu vreau sa imi aduca mosul multe dar ....in primul rand sanatate. Vreau de la mosul jucarii pentru pitic (sunt curioasa cum va reactiona cand va vedea bradutul, are abia un anisor...) si pentu mine o pereche de ghete, zapada si o saniuta.

Am inceput sa mananc!!. Mai asa din cand in cand dar nu cum era inainte.

Voi fetelor ce vreti de la mos?

Pupici,

Flory 13+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

eu am postat o intrebare!ori nu o vede nimeni ori nu stie nimeni raspunsul!de ce ma doare fantastic de tare in partea dreapta???am facut niste curatenie si mi frica sa nu ma fii chinuit!ca nu am facut altceva decat lucruri normale!

raluca

Mergi la inceput

majoritatea gravidutelor au probleme cu gingiile si cu dintii!bebe le mananca calciul din organism si daca nu se consuma alimente cu calciu se ajunge la cazuri grave.....dinti super cariati...gingivita....chiar si la caderi masive de par!eu nu am probleme cu dintii!in schimb mie imi pica parul ca la circ!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Raluca si pe mine ma mai doare in partea dreapta dar nu chiar asa de tare. De fapt sunt niste intepaturi care trec in mai putin de doua secunde.

Daca doare tare, tare poate ca ar fi mai bine sa mergi la medic. Eu am avut dureri puternice in partea dreapta cand am facut hernie dar la tine e altceva.

Flory 13+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

la nivelul nasului sunt milione de capilare care din cauza circulatiei sangelui...care in perioda sarcinii se mareste,creste.....se sparg si apare sangele care iti curge din nas!e normal!chiar si asa inchegat!nu a-ti observat ca au inceput sa vii se vada venele de pe corp??mie in zona sanilor sunt chiar evindente!tot de la circulatia amplificata a sangelui in perioda asta!

raluca

Mergi la inceput

si revenind la lucruri frumoase!!mie mosul vreau sa imi aduca un sex masculin pt bebe!luni merg la control si asta vreau sa aflu ca e!si asta e doar nimic fata de cata sanatate vreau sa ne aduca ..lui bebe si mie!bine,bine...si lui tata-su!!!he he he!altceva chiar nu imi mai doresc de craciunul asta ca anul care o trecut chiar le-am primit pe toate!sot dragutz,copil micut,fericire......

raluca

Mergi la inceput

florypop....sa iti explic cum sta treaba!intepaturi si eu am avut cand ma intindeam sau faceam miscari bruste!astea presupun ca sunt normale..se mai intind si ele ligamentele!dar acum ma doare tare ca si cum unul s-ar fii intins fortat la maxim!ca si cum as avea un muschi intins la maxim in burta!nu pot nici sa calc pe picior din cauza durerii!si de-abia luni merg la doctor!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

RALUCUTZA, nu stiu de ce te doare ,pot fi n..cauze.Pe mine m-a durut aseara la serbare tare , tare in parte drepta parca era o vena mare si urma sa se rupa .Dupa ce am mers s-a mai linistit apoi a trecut de tot.Eu ma gandeam la apendice dar nu am eu ghinionul astaCel mai bine e sa te vada dr .Cred ca ligamentele sunt mai solicitate in aceasta perioada ca a inceput sa creasca burtica , nu?La mine se vad venele pe burta .
Stai linistita ca dupa cum te-am mirosit eu sigur ai baiat.
18+

ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ralucuta

Pe mine ma doare zilnic, uneori chiar tare in partea stanga...acolo unde o simt pe luana ca misca...partea stanaga jos..... habar nu am de la ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ah si am uitat sa spun ca astazi am fost cu gasca pe munte..ce-i drept a fost destul de abrupt....si am simtit niste dureri...groaznice...dar au fost de scurta durata..niste intepaturi insuportabile...dar au trecut repede.
acum nu ma mai doare nimic..ca stam in pat.

Mergi la inceput