Mamici de mai-iunie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ama bine ai revenit, ma bucur ca esti bine. Aici normal nu imi mai fac alta ecografie, dar vreau sa ma interesez daca pot face una pe care sa o platesc sau poate sa o acopere asigurarea mea medicala privata, as vrea prin ianuarie sau februarie. Sa vedem... Sotului i se pare moft cred, da sper sa il conving.

Diana79 saru-mana de complimente, evident mie imi pare rupt din soare, si cand era mic-mic si eu ziceam ca e frumos, sotul radea de mine. Si acum ii place sa zica ca e putin mai frumos ca puiul de magar (zice in gluma si cu drag, sa nu crezi cine stie ce, ca sa ma intarate pe mine). uite imi pare rau ca-s asa lenesa la capitolul pus poze, nu am mai pus de mai mult de jumate de an si bineinteles ca s-a schimbat mult...

Flory eu am facut pe la 16 saptamani cred, da si eu cred ca e ok la 17.

Inaioana mie imi pare aproape imposibil sa n-o iei chiar deloc in brate pe scumpica ta. Da poate sa o iei mai mult cand stai jos, in poala...nu te solicita asa mult ma gandesc...

Alia cum a fost la serbare? Cum se mai simte Mihnea?

Carmencita, da ce e musai sa ii puneti 2 nume? Daca Eliza va place, de ce n-o lasati asa, tot n-o va striga nimeni altfel.. Zic si eu, na, sper sa nu dau cu nuca in perete.

Betty Doamne ajuta sa fie bine. Da cum sa stai PE burtica? Pai poti, ca il deranjezi pe bebe...Adica, pe mine ma deranjeaza, poate depinde de fiecare. Pai si nu iti iei concediu medical, ce mai cauti la serviciu?

Ildygo bine ai venit, sanatate multa tie si bebelui si o nastere usoara!

Lyly ma bucur mult ca e totul bine cu bebe mic.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 20+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Buna seara la burtici. Sper ca-mi iertati mica absenta .....
Oricum se pare ca pe aici din fericire s-au intamplat aproape numai lucruri frumoase si s-au primit vesti bune.
Alia si Dilaural felicitari ptr fetite!!! sa va traiasca si sa fie sanatoase.
Amonar ma bucur mult de tot ca ai primit vesti bune de la amniocenteza si felicitari ptr baietel!!!!! stiu ca-ti doreai fetitza dar cred ca acum nu mai conteaza si te bucuri la fel de mult.

Felicit pe cele care au venit cu vesti bune legate de triplu test.

Io am fost luni la Dr Tutunaru si am venit cu o impresie f buna. A fost amabil si rabdator. Mi-a dat si mie Bio-Marin Plus si m-a trimis la eco morfologica la 20 saptamani la Dr Iosup. In rest mi-a spus ca e totul ok si ca bb este dezvoltat corespunzator. Mi s-a parut cam contrariat cand i-am spus ca nu vreau sa fac triplu test .... chiar m-am simtit cam aiurea un pic ca m-a intrebat de ce nu vreau si cand i-am raspuns ca vreau sa evit sa ma stresez inutil nu mi s-a parut prea multumit de alegerea mea ... dar a incheiat discutia spunandu-mi ca nu obliga pe nimeni ....

Cam astea ar fi noutatile ... din pacate Dr T nu mi-a spus ce sex are bebe ptr ca ecograful lui nu are rezolutie destul de mare ptr asta asa ca o sa astept pana pe 10 ianuarie ....

16+

Mergi la inceput

Mai are cineva probleme cu gingiile? Ale mele sunt fff inflamate si sangereaza din abundenta cand ma spal pe dinti. Mi-am cumparat o periutza soft dar in afara de faptul ca doare mai putin nu ajuta cu nimic ....

16+

Mergi la inceput

Acuma cand nu e nimeni pe aici sa vb cu mine am si io logoree ....

LYLY809 felicitari ptr rezultat la triplu test.
Si Bv sper ca te-ai linistit si nu-ti mai faci probleme inutil. Bebe sigur este bine si creste cum vrea el. Sa vezi ce-o sa recupereze brusc!

Ama nici tu nu esti pe aici .... Poti sa treci si la mine Dr Tutunaru, spitalul Elias si ptr sex mai asteptam ...

16+

Mergi la inceput

Shoricutza mie mi-a zis dentista mea ca e normal la sarcina sa fie mai inflamate gingiile si sa sangereze. Ceea ce e foarte important e sa iti cureti dintii cu sfoara dentara. Eu nu stiu cum mai e acum prin Romania in privinta asta, da cand stateam eu acolo nu mi-a spus nici un dentist sa folosesc ata dentara si ce de carii aveam... Acum s-a schimbat situatia. Plus apa de gura care omoara bacteriile. Dar tot vor fi ceva mai inflamate cat vei fii graviduta. Ma bucur ca bebe e bine, cred ca stai ca pe ghimpi pana pe 10 ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut burtici si tatici!!

Amonar parca tu ma intrebai daca noi ne-am hotarat asupra numelui.. e o poveste complicata si ne pe chestia asta eu cu al meu sot dar de indata ce ne hotaram vi-l spun imediat, nu as putea tine secret cred ca nici daca ar trebui.. asa sunt de gura sparta in priviinta , toata ziua numai despre ea as vorbi ...

Cami 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Se vede ca am capiat de tot ,, scriu ce scriu si apoi trimit mesajul fara sa imi dau seama..si nici macar nu pot sa dau vina pe .

Si eu am aceeasi problema cu gingiile sensibile, de cate ori ma spal pe dinti sangereaza un pic, si in plus am si mucoasa nazala destul de inflamata de am senzatia in fiecare dimineata ca sunt racita pana imi revin dar am inteles ca ambele sunt simptome ale sarcinii si nu trebuie sa ne facem probleme.
Subscriu si eu la ideea lui Irinel cu ata dentara; si eu aveam probleme mari acasa si de cand am venit aici si am inceput sa o folosim avem mai putine carii atat eu cat si sotul si culmea este ca ajungem mult mai rar la dentist din cauza preturilor exorbitante de aici ( sa va dau un exemplu acum vreo 3 ani a trebuit sa mi se scoata nervul la o masea si mi-au pus o plomba si m-a costat cam 300$ asa ca pentru coronita m-am dus in Romania ca ma mai costa inca vreo 500$).

Cami 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

CamiM ai cumva si sange prin nas (nu neaparat sa iti curga, da sa ai sange uscat)? Mie mi s-a intamplat mult timp si mai ales cand eram gravida prima data, da culmea e ca si sotului i se intampla. Si am realizat noi intr-un sfarsit ca era din cauza aerului foarte uscat (din cauza incalzirii, iarna). Anul trecut am luat umidificator mai ales pentru bebe, si pot sa iti spun ca de cand l-am luat a dormit mult mai bine, se sesiza diferenta in respiratia lui. Acum, poate ca nu e cazul la tine, mi-am dat si eu cu presupusul, poate ca doar e inflamat cum zici tu, si e doar de la sarcina. Pupici. Hihihi, hai ca m-ai facut curioasa ca o baba ce nume ii puneti mititelei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna dimineata fetelor dragi!

Eu vreau sa va spun ca nu mai am pofta de mancare....adica daca n-ar fi bb sa ma impinga constiinta sa manac fortat..macar un pic...as rezista cu 2 biscuti pe zi.Dar nu inteleg de ce? Pur si simplu nu mi-e foame. ziua pana la ora 2 nu manac mai mult de un ou si 2 pahare cu suc...iar seara..un orez fara sare fara zahar...si putina carnita.....si un mar....atat...oare e suficient? asa mancam eu cand avem 47 de kg.....sunt putin ingrijorata.

offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Sa uitam de rele..si acum va intreb ceva frunos....Ce - ati cerut sa va aduca Mosul?
Sper ca a trimis toata lumea scrisoarea catre Mos.

Eu am cerut o pereche de ochelari noi...am vazut niste rame de ochelari de am picat pe spate, o geanta...si o barza noua..in anul ce vine.
Sunt sigura ca Mosul va trece pe la toate ca am fost fete cumintele.

Mergi la inceput