Mamici de mai-iunie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Inaioana din pacate eu am avut cezariana de urgenta adeka ceva imposibil de lung si lat pt un matzuc de 1750g si riscul unei rupturi uterine este destul de mare. Vigi si eu sunt adepta nasterii naturale cu mentiunea ca este dreptul fiecarei femei sa aleaga cum naste. Eu nu iau prenatale ci numai magneziu (evident recomandat de dr) in doze elefantine - momentam vreo 4 pe zi dar la Catrina ajunsesem la 8 si acum cred ca o sa iau mai mult deoarece stau din contractie in contractie. LYLY cum mai stai cu gusturile?! Uitai sa-ti zic aseara sa bei Sprite cel putin pe mine ma ajuta (si e si bautura recomandata in caz de deshidratare la copilasi! deci bun si pt noi asha si mai rod Tic Tac)! Cele bune*

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Virgi, poate medicul tau din Ro era prost... sa stii ca nici aici nu recomanda medicii toata ziua vitamine. Eu la prima sarcina nu am luat petnru ca nu a fost cazul (eram vitaminizata bine!) pe cand acum daca am alaptat 1.5 ani...e cazul...
Ideea este ca e posibil ca diferentele de clima si de stil de alimentatie sa fie foarte importante in stabilirea diferentelor de vitamine. Adica daca e soare (vit D) pe cand in Ro e iarna, daca alimentatia e pe baza de fructe, legume si peste,toate proaspete, acolo....Conteaza foarte mult! Plus ca inafara de vitaminele liposolubile (care se acumuleaza in organism si pot da probleme daca sunt in exces) celelalte se elimina , adica organismul isi ia cat ii trebuie si restul da afara...nu exista riscul supradozarii!

Florypop, foarte bine ai facut!

Ioana 18 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Papadie....in cazul asta tot cezariana te paste!
Apropo de magneziu, eu iau numai o doza pe zi, dar de 300 mg: un pliculetz de Additiva Magnesium. Asa am luat si in sarcina trecuta , tot pentru contractii...

Ioana 18 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Sunt acasa, Onitza are angina eritomatoasa si enterocolita acuta.
Ma lupt sa ia medicamentele si sa manance.E foarte bazaita, face febra , are diaree, vomita, doarme mai tot timpul si cand nu doarme vrea in brate.
Sper sa se faca bine!
VA pup si avetzi grija de voi!

Doina11+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by florypop

Neatza burtici!

Sunt diserata! De dimineata nu am mai avut utrogestan sa iau si nici nu am gasit pe drum spre serviciu. Ce ma fac????

In plus azi dimineata am grupa mare, asta dupa ce ieri nu am avut nik. Tocmai zicea Irinel ca imi trece intr-o saptamana doua dar eu cred ca nu mai trece niciodata.

Sa aveti o saptamana excelenta,

Flory 13+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Florypop, mai am eu acasa utrogestan si nu mai iau, dr. T mi l-a sters de pe lista de o luna, dar cum sa ti-l dau??? Unde stai??/ Eu stau intre Apaca si Lujerului...

lyly 15+ (maine 16 fix)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Lyly, saru'mana mult. Ti-am raspuns pe PM.
M-am cam speriat dimineata cand am vazut ca nu gasesc, caci cica data trecuta am pierdut sarcina ca am intrerupt utrogestanul. Organismul meu nu produce se pare suficient progesteron si deci eram distrusa. Dar s-a rezolvat. L-am luat cu o ora jumate intarziere fata de cum il luam de obicei dar e ok.

Pupici si inca o data multumesc din suflet,

Flory 13+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatop spune:

Dragelor, nu stiu cat va emotioneaza pe voi vestile mele dar trebuie sa aflati ca AM UN BAIAT!!!
Are de toate, e putin mai mare decat ar zice varsta (17w2d), il va chema VLAD si e atat de frumos...
Nu stiu cum faceti voi, dar eu ma trezesc noaptea sa ma uit la pozele lui.
De cand am aflat nu ma mai doare nimic, nu ma mai mananca pielea si nu ma mai supar deloc ca am luat in greutate 7 kg . Apropo de ingrasat, trebuie sa-mi spuneti de unde va luati haine ca eu am renuntat sa mai caut. Magazinele sunt pline de hainute pentru scovirgite de 40 de kile. Va faceti la comanda? Ajutati-ma ca nu mai pot iesi din casa.

Va pup si va doresc ce va doriti: baieti sau fete!

Giulia si Vladut din burtica
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

azi am inceput serviciul si a fost ciudat sa atau numai cu fundul pe scaun.Pielea mea s-a intins la maxim simt ca pocneste , am inceput sa ma dau cu crema multaaaaa.Sper sa fie bine si sa reusesc sa merg la servici pana la maxim .
Eu mi-am revenit uimitor de repede dupa cezariana ,dupa 12 ore de nani am coborat un etaj si mi-am baut cafeaua .Chiar a fost bine.Mi-am tinut copilul in brate si m-am descurcat singura.
Eu cred ca chestia cu vitaminele e exagerata , eu nu cred ca mananc calumea vreodata , nu pot manca fructe si nici legume crude , mananc multa carne etc deci sigur e bine ca iau vitamine .Oricum dr mi le-a dat .Cred ca se si exagereaza cand se spune ca sunt periculoase .In Canada si nu numai nu se da nimic pt mentinerea sarcinii , daca sangerezi stai in pat si atat .Daca as fi acolo nu as avea nici un copil , eu am sangerat la ambele sarcini.Deci daca te gandesti ca aici nu prea e corecta teoria lor(dar economica) , prin similitudine te poti gandi ca poate si aici cu vitaminele exagereaza .
19

ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ralucutza cum a fost la eco?

Mihaela felicitari pentru baietel,sa fie sanatos!

Papadie saracuta de tine cu greturile astea. Doamne ajuta sa treaca. Si sanatate multa!

Doina sanatate multa fetitei tale scumpe!

Oau Neda ce rabdatori sunteti, eu n-as fi putut sa nu intreb ce e bebe, chiar daca si asa nu-s sigura...Ma bucur ca e bine bebe.

Virgi eu la prima sarcina am luat vitaminele tot timpul cu toate ca aveam greturi urate si de la vitamine era si mai rau, si am luat si pe perioada cat am alaptat, cateva luni (doctorul zicea sa iau toata perioada, da am avut senzatia ca imi dau pofta de mancare si am vrut sa mai dau si eu jos din kg-le puse. Acum nu prea am luat vitaminele din cauza greturilor si ma mustra contiinta. Eu nu zic ca tu n-ai dreptate, da daca doctorul iti zice ceva, parca ti-e teama sa faci altceva. Cat despre cezariana, si eu vreau sa nasc tot normal, si cred si eu ca in Romania de multe ori decid foarte usor cezariana la cererea burticii care evident ca e speriata de nasterea naturala. Am doua prietene care au nascut anul trecut ca si mine si amandoua au ALES cezariana, fara sa aiba vreo problema da doctorul le-a recomandat, ca e mai comod si mai bine pentru bebe ... Sunt evident si cazuri cand trebuie facuta cezariana, e salvatoare, in rest si eu optez pentru nastere naturala.

Flory imi pare tare rau ca ti-e iar asa rau. Chiar credeam ca iti trec, daca ai avut zile cand n-ai vomitat deloc... Eu iti tin pumnii sa treaca totusi curand. Prietena mea cea mai buna tot ca tine a fost da sa stii ca au lasat-o greturile cam cand a miscat bebe, exact nu mai stiu cat avea, da cred ca nu ai mai avea nici tu mult.

Giulia felicitari pentru baietel mandra mamica. Cu imbracamintea, nu ma pricep sa iti spun, o sa te ajute celelalte fete poate...

Alia bine ai revenit la serviciu, sanatate multa la burtica si tie. Sa stii ca e partial adevarat faza cu medicatia in caz de sarcina cu probleme aici. Intr-adevar prietenei mele care sangera nu i-au dat nimic, doar au pus-o sa stea la pat cateva zile. Dar uite ca in final a nascut o mandrete de baietel, deci poate a fost bine ca nu i-au dat nimic asa usor. In Romania a avut aceeasi problema la prima sarcina si s-au grabit sa ii spuna sa faca avort ca e sarcina compromisa, ceva de genul asta. Pe de alta parte am o alta prietena care a pierdut 3 sarcini intr-un an, anul urmator a ramas iar gravida si i-au dat ceva tratament, nu stiu exact ce, si are un baietel sanatos tun. Nu stiu sincer daca la primele sarcini i-au dat ceva, am impresia ca nu, deci ai si tu probabil dreptate ca uneori prea se codesc.

Leistra, nu conteaza daca DPN e la inceputul lui iulie, daca iti place printre noi, ramai aici, daca crezi ca e mai bine la mamicile de iulie-august, ca sunt mai apropiate ca varsta a sarcinii, du-te la el ca nu e suparare. Uite eu am DPN in aprilie si totusi sunt aici...Pupici si sa scapi de greturi.

Diana79 poate intre timp ai luat deja crema, sa stii ca si a mea e tot Palmer cum zice Cami. Da n-o prea folosesc, mai mult dau cu crema de galbenele...

DianaR cat mai e pana la eco? Ca eu abia astept sa fac galerie...

Ama ce mai faci, intri mai rar pe la noi...:-)

Pupici la toate.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 21+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

am intrat repede sa va spun ca am fost la eco!bebe are 277 gr 17 cm lungime si nu stiu ce este!ca astia nemti nu vor sa spuna ca nu cumva sa greseásca!ca eu sunt sigura ca ea o vazut ce copil am sa ma!pe 23 plec in romania si ma duc la un control acolo promit!

raluca

Mergi la inceput