Mamici de ianuarie-februarie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Rali,Bee,Giova....
Sunt happy..si sper sa ninga..sa avem de craciun zapada..ca ltfel..sarbatorile nu au acelasi miraj....
Nicole
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nico
Nu vreau sa te dezamagesc, dar, cica de Craciun vor fi temperaturi mai ridicate si nu este zapada. Ne multumim cu asta de acum.
Fug sa pap. Revin.

gio si bb Marco 36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova si eu am pastrat DPNul real...20 ian, desi Iosup zisese ultima data 19 ian...oricum, dat fiind ca voi face cezariana nu voi ajunge pina la termenul ala...

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Da, Bee, contractii, chiar nasoale au fostazinoapte. Am avut pentru o ora si mai bine la 5 si 10 minute, dar am zis ca nu or fi ele alea adevarate pentru ca stiam ca incep la intervale mai mari si dupa aceea se indesesc. Asa ca am luat 2 nospa si 1 gynipral si pana la urma s-au linistit.
Giova, as sta in pat daca as si putea. Dupa 5 minute nu mai am stare si trebuie sa ma ridic...cica la pipi, dar ma pacaleste sau te miri ce idee imi vine.
Aseara am pregatit si eu bagajul ca le aveam pe toate pregatite, doar ca imprastiate si am zis ca asa nu se poate si trebuie sa iau masuri.
Nico, bafta azi la monitorizare.

Ralu 36+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

A...Alina, Bee, Acina, Janina...iar s-au certat vecinii mei celebri azi noapte...la 2:30...ce or avea nene de impartit?

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Pofta buna,Giova...Asta e..la mine azi..e zi de sarbatoare..ninge superb..si ascult colinde cu fiica-mea....
Rali..saru"mina..dar la noi..monitorizarea..a ajuns ceva frecvent...Multumim lui Doamne-Doamne..e bine pina acum...
Nicole
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Catalina, dragostea e mare!!!! Ce stim noi astea care nu ne paruim cu sotzii!? Vezi tu, aia e pasiune.
In legatura cu DPN-ul, al meu e 1Ianuarie (dupa UM), 30 DEc dupa eco de 20 sapt, ca vad ca acum fata mea a luat-o la galop cu cresterea. La 30 saptamani mi s-a spus: 27 dec, iar la 37+, 22 DEc. EU ma straduiesc sa fim pregatite pe 22 DEc! Asa mi-ash dori sa pot nashte normal! Ca atare, azi bag: calcat rufe spalate ieri, spalat baie, cosmetica (epilat azi/maine cel tarziu), plimbare sa achit facturi si iar nu voi sta la noapte pe net, c-o sa-mi fie somnic!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

E tare untul, nu m-am gandit sa-l scot din frigider mai repede. Asa ca mai astept putin, darmi-e fomica tare.

Cine zicea ca pune colinde in mail-ul comun?Bee sau Pisoi?

gio si bb Marco 36 fix

Mergi la inceput

Bee..ai grija daca iesi...sa te imbraci bine...ca e frigulet...Apropo de genul asta de iubire..cu nabadai....In facultate aveam pe unii care se bateau la greu noaptea..in camin..iar ziua...indragostitii din verona....Lume multa....
Incearca sa stai cumintica...sa nu ai vreo surpriza...
Nicole
30+

Mergi la inceput

Fetelor m-am cracanat de M-am uitat la emisiunea lui Bebe sexologul cu Guta...mi-a fost lene sa ma ridic din pat sa va scriu, dar am crezut ca fac pe mine de atita ris...
Nicoleta vecinii mei sunt Zina Surprizelor si Jr!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput