Mamici de ianuarie-februarie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 5
a_ancutza78 spune:
Sper sa apuc sa citesc tot..sa ma lase bebelina...Ce a fost frumos..ma uitam la pozele lui razvanel...(sa-ti triasca ioana ,sa fie sanatos si ..mancacios,e frumos foc...si maricel..)si bubulina mea a inceput sa misculeze..cred ca era geloasa
Si sa fiu in ton cu fetele...si la mine e "labartata"pag
36+
Bianca
anca
Ursoaica spune:
Buna dimineata!
Pt fetele cu pagina labartata: va rog frumos verificati-va rezolutia PC, este posibil ca la o rezolutie mica sa se vada labartat. Sincer nu mai avem ce sa facem.
La mine mai ramane si loc pe margine.
Dar sunt curioasa daca mai sunt fete care o vad labartata.
a_ancutza78 - te-am luat in calcul.
In alta ordine de idei ... somn ...ioc...
...si totusi nu mai pot de somn, dar daca ma pun sa dorm ... incep cosmarurile, ma foiesc de pe o parte pe alta...ma mananca burtica de mor (nu mai stiu ce sa-i fac)...
Si colac peste pupaza i s-a facut dor motanului de mine dimineata si ... mi-a tras un cap in gura dimineata, de imi venea sa-l alerg prin casa ... norocul lui ca nu mai pot 
.
poze pisoi
Ursoaica
37+

utocatalina spune:
Neata
....iaca ca m-am trezit si eu dupa o noapte asa si asa...sa zic, bunuta....am zis sa ma cintaresc si sa ma masor....am 101 cm in burta, vad ca de 1 luna se pastreaza la marimea asta, si am 17 kg luate (in ultima luna nu am luat decit maxim 2 kg)...hai ca e mai bine decit speram
...poate totusi nu trec de 20 pina la final!
Maine ma duc sa fac si eu analiza de secretie si hemoleucograma....urinsa nu pot sa o fac ca nu am recipient asa ca o astept pe nasa sa-mi aduca maine, ca eu nu ies nicaieri!
Fetelor Irina si Giova m-ati distrus cu tipul sexos din "Trupul dorit"
....si eu sunt MOARTA dupa el
...Dan stie si este gelos
...mereu ma intreaba ce gasesc la ala...ca muschi are si el...dar cum sunt ne...de atita timp, cred ca gasesc eu ceva la el, nu?
Bine ca este numai pe ecrane!
Ursoaico imi pare rau ca nu ai somn
...baga si tu un ceai de tei sau un pahar de lapte inainte de culcare...poate ajuta!
Maraki
bafta la test si apropo de prajituri, depinde de loc...eu am cumparat cu preturi cuprinse intre 15.000 si 85.000....depinde de loc!
Hai sa aveti o zi buna buna!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

utocatalina spune:
NINGE!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 5 zile ![]()

nicoleta raducu spune:
'Neatza,burticute...
Doamne,ce frumos ningeeeee...ca in basme...Am pus colinde..si e asa magic...Am ferestre largi...si e super sa stau in pat sa vad cum ninge.....

Ursulica..imi pare tare rau ca nu te poti odihni..Cata are dreptate..Incearca cu o cana cu lapte cald...si sa nu treaca 10 seara...La mine a mers....
Cata..ma bucur ca esti binisor....Si eu merg miine la secretie...merg la Victor Babes....
Trebuie sa ies la monitorizare..dar o sa ies mai incolo..mai spre trei-patru..ca nu mai conduc azi...Il astept pe Marius sa ne duca el....
Am calculatorul deschis...Asa ca o sa tot fiu pe aici...

Nicole
30+

ralirali spune:
Neata, burtici!
Ne-am trezit si noi dupa jumatate de noapte dormita si contractii la greu 

, dar acum sunt vesela pentru ca ninge
si nici urma de contractie. Abia astept sa se faca ora 4 sa merg la doctor sa vedem ce ne zice. Ne programeaza sua nu cezariana pentru 01 ianuarie???
Bombo, sa va bucurati de bradul de anul acesta si aveti sarbatori asa cum va doriti
.
Ursoaica, ai reusit sa adormi la loc?
Anca, si tu ai intrat in clubul insomniacelor? Te sun azi sa mai vorbim pt ca tot nu am aflat nimic de pediatru
.
Pupici la toate burticile, ma duc la aranjat hainute de bebe si intru mai tarziu.
Ralu
36+ 

Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
utocatalina spune:
Nico si mie imi place ca ninge exact acum in preajma sarbatorilor...eu nu am colinde
...imi cumpar eu!
Bafta la monitorizare...si eu sunt tot pe aici nu fac nimik!Ralu aranjeaza frumos hainutele
...
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 5 zile ![]()

Bee spune:
BUna dimineata fetele.
Bombo si eu am un somn si-o lene de cateva zile, de nu mai pot sa tin ochii deschisi. Cred ca la noi semnele or fi pe invers.
.
Ursoaico sa-ti traiasca matzii, dar sunt tare "suplii". Ai mei sunt bombe nu gluma si nu stiu cum sa ma feresc de ei cand sunt la mama, ca ar sari numai pe mine! Si cu pagina labartata, poate fi si de la rezolutie, dar si de la "view", daca e data vederea pe scris mare! Pe mine nu ma deranja, dar m-a luat sotul aseara, ca de ce nu dau pe "medium"?
Uau ce ninge la noi! Fix cum mi-am dorit! Daca s-ar si pune.......Dar nu prea cred.
Rali, contractii? Azi mergi la doctor, nu? BAfta! EU astept contractiile! Macar de-ar veni! Dar asta noaptea au fost doar vreo 2-3 de m-au trezit, asa de control.
Nicole, Catalina si celelalte matinale
.
Irina, ai fost tare cu doctorul tau! M-am distrat! L-ai cam bagat in corzi! Sa ne zici si noua cum te scaneaza aia.
Maraki, sper sa treci cu bine peste dulcele gretos!
Bee
si Fetitza
Giova spune:

Ce bine am dormit!!!! La 9 m-am trezit si la pp nu am fost decat o data. E totul alb afara, asa de frumos
!!!
Imi studiam si eu geamurile spalate aseara din sufra. Sunt ok, ieri era intuneric si nu le-am vazut.
Mai am de citit cap. asta si revin!!!
Pag. mea nu e labartata, nici n-a fost vreodata.
gio
si bb Marco 36 fix
Giova spune:
Rali ai grija, stai in pat pana mergi la dr.
Cata si aici ninge si doamne ce frumos e!!!
Monica n-ai venit de la test?
Monica- Arad, cred ca anul asta si noi luam bradul in ultima zi. Nu de alta, dar luni vin sefii-nema comp., nema sot. Va veni tarziu acasa si nu va avea timp sa mergem sa alegem bradul.
Asta numai in cazul in care nu mergem duminica.
Ursoaica, te rog, schimbi la mine DPN-ul, eu l-am schimbat pe ultima lista, dar probabil nu aia ai folosit-o.
In loc de 11 ian. scrie 12 caci asta e cel initial.
gio
si bb Marco 36 fix