Bebelusi de martie - aprilie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 2
carmenduta2003 spune:
Andruzza, multumim.
Rrox, nu ne-a recomandat un sirop anume ci unul pe baza de carbocisteina 2%. Sotul meu i-a luat Rhinathiol, aveau si Humex. Nu ne-a recomandat sirop pentru reducerea mucozitatii ci pentru a o fluidifica, astfel incat sa o elimine mai usor. Contine si excipienti.
Ce mi se pare ciudat la siropul asta este ca in prospect scrie ca trebuie folosit in sapte zile de la deschiderea flaconului. Mi se pare foarte mic termenul, flaconul este mare, 125 ml, iar eu trebuie sa ii dau jumatate de lingurita de trei ori pe zi.
Toate siropurile au termene asa de scurte de folosire?
Gegea, ma bucur ca nu a fost reactie la vaccin. Dupa ce criterii tii regim daca nu stii la ce este alergica?
Poze Rares
Varsta lui Rares
ligia13 spune:
andruzza, ceai de salvie pt oprirea lapticului!Eu din asta am baut!
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi
ligia13 spune:
gegea, uite acum am citit ca ai scris ca petele i-au aparut dupa vaccin. Eu zic ca e clar ca de la albusul de ou din vaccin a facut alergia. Doc mea de familie zice ca din pacate ea a vut cazuri.
Si Radu a facut azi 2 pete pe barbie, dar il mai urmaresc sa vad daca mai apar si in alte locuri!
Pediatra ce a zis? Nu a facut legatura cu vaccinul?
Poze cu noi
rrox3 spune:
Uitati-va aici: http://www.overland.com.ro/
Eu tocmai l-am descoperit si abia astept sa-l folosesc. Mamicile de pe DC sunt super incantate de el.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie
ligia13 spune:
wow rrox, ce scula!Sa ne spui cum e ca si la noi e circ mare la curatatul nasului!
Poze cu noi
andrruzza spune:
ligia, multam!
roxx, ce scula, da' si ce copilash mucios
Cred ca n-ar sta Rares asa cuminte sa-i pun eu chestia aia pe la nari![]()

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
gegea spune:
Ligia, pediatra a zis ca nu e exclus sa fie de la vaccin, dar poate fi si din alimentatie, avand in vedere ca vaccinul AR nu e singurul cultivat pe albus de ou.
Si adevarul e ca eu am cam exagerat cu kiwi in ultima vreme, desi l-am curatat de seminte.
Andruzza, pediatra ne-a dat o lista luuuunga cu alimente potential alergenice si noi n-avem altceva de facut decat s-o respectam pana dispar petele.
Controversata mai e si medicina asta... Si io care credeam ca numai pe juridic se bat opiniile cap in cap.
Geani si Daria
adrianafedorca spune:
http://new.org.ua/eng/?t=380500 - puneti-va o dorinta catre mosu'
Adriana si bb Cezarica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
adrianafedorca spune:
Alexandra - adseana - La multi ani !!! sa cresti mare si frumoasa
Adriana si bb Cezarica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
ninocikap spune:
La multi ani!!! Alexandra - Adseana.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex