Mamici de martie-aprilie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 3
Pispirica spune:
Catrinel zmuah... am primit si o sa incerc ca tine. ![]()
m-am gandit eu ca n-o sa te superi de semnatura. ![]()
Tina zmuah si tie.
Da sa stiti fetelor ca m-am laudat atata ca ninge si acum s-a oprit. 
Dar de dimineata au zis la meteo ca la noapte o sa ninga iar. Ca acum s-a facut cam flescaiala. Numa sa nu inghete 
_
Anamaria 24+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
MP spune:
ema,nu am vorbit inca cu doctorul.Dar eu prima data tot cezariana am avut si nici nu ma gandesc sa incerc alte experiente.O sa ii zic pe 23 cand am programare.Curaj si tie!
Tina,vrem poze!
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
Loriana27 spune:
Salut toate burticutzele!
Irina 71 eu nu am luat Utrogestan de la inceput, ci din luna a 5 a si l-am luat pe cale orala. Asa mi-a spus medicul, una la pranz si 2 seara, pana cand voi naste.
+
30w
andan spune:
Dragelor, nu v-am uitat si nici nu am dezertat, doar ca trecem printr-o perioada putin mai dificila. Incerc sa va povestesc pe scurt ca trebuie sa ma intorc in patuc. Deci, am fost la sfarsitul lui noiembrie la controlul periodic si medicul meu a observat ca mi-e colul putin scurtat, iar orificiul exterior e intredeschis. Asa ca m-a trimis fuguta acasa sa imi fac bagajul si m-a internat. Am stat o saptamana in spital (perfuzii, tratament, alea-alea), dupa care s-a constatat ca situatia e stationara, dar orificiul intern al colului e bine inchis, deci poate sa ma externeze cu promisiunea (mai exact sub prestare de juramant) ca stau cuminte in pat si nu fac mai nimic. Asa ca de atunci stau la pat si sotul meu face totul in casa (am un sot extraordinar si cand o sa am mai mult timp am sa il laud asa cum se cuvine) si ne ingrijeste pe mine si pe bebica. Pana nu uit - se pare (nu e 100% sigur) ca avem FETITA!!!!!! Exact asa cum ne-am dorit. Ne rugam doar sa mearga totul bine, sa ducem sarcina cu bine pana la capat si sa fie sanatoasa. Va pupam pe toate si speram sa mai reusim sa aruncam cate o privire si pe forum din cand in cand - daca ne da tati voie.
Andan
24+ si (pana la proba contrarie)
Sara Iulia
adar spune:
LAURA - pai ce sa zica saracu barbatu-meu???? Crezi ca al tau ar fi avut curajul sa te contrazica? Zice ca se aude chiar din ce in ce mai bine omuletul care fluiera in gat la mine!!!!!
Hainute nu cumpar din cauza de superstitie...adeca nebuneala la cap dereglat, dar nu-i nimic, ma revansez eu in luna a 9-a...
fetelor, la 16.00 ma duc la control si facem si eco speciala, asa ca daca bebe sta frumos poate aflam si ce fel de puta are, daca nu, poate in 22 la 3D.....
Sa-mi tineti pumnii ca am emotii mari....
Va pup pe toate si....LAURA....noi suntem colorate ca deh, de la o varsta dai in mintea copiilor....da io tot as mai vrea un aparat de-ala de pozat si nu stiu de unde sa-l iau!!!!!![]()
Va pupam cu drag,
adar si bebel
minunea mea
Laura Ioana spune:
Catrinel asteptam cu interes pozicile cu fata frumoasa
Cat despre racitura, hai sa dam dezlegare la papicile pentru Craciun si sa mai facem schimb de una, alta ca si asa trebuie sa facem ceva bun pt Craciun, nu??? Uite eu de exemplu, fac racitura din carnita de gaina si ca sa se prinda pun la fiert doua copitute de purcel (adidasi parca se cheama) si las la fiert pana nu mai stiu de ele, iar la final pun mujdei de usturoi si gata. O strecor, ca sa fie limpede si o pun in vase yena (sau iena
) Bine ca fierb si cu morcov, telina, cartofi pe care ii scot si ii folosesc la salata boeuf.
Adar oare suntem chiar asa de speriat?
Auzi, da' ce cauta piticul ala la tine in gat?![]()
Andan sanatate multa
Sa stai cumintica la pat si vor trece cu bine si astea ultime saptamani!
Irina mie mi-a dat dr pana la 12 sapt sa iau utrogestan (tot intravaginal) si duphaston, apoi am luat numai duphaston pana la 20 de sapt (si injectii cu gravibinon). Poate se indura de tine dr si iti da dezlegare
Dar ce probleme ai avut de a trebuit sa iei atat de mult tratament?
Laura
cu
? 26+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Tina_Welsh spune:
Andan,sa iti traisca printesuca si santate maxima!
Adar,bafta la control astazi!
Pispirica, zmuah!

Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Pispirica spune:
MP stii ca si eu am o prietena in Bucuresti, care e tot suceveanca. Poate va cunoasteti? cine stie...succes la impodobirea bradutului. 
adar am si eu o intrebare... daca tot sta piticu' ala la tine-n gat nu-i iei si chirie? uite asa mai scoti un ban si pui si tu un ban pentru bebe al tau, pentru cand o fi el mare la colegiu...
, bafta la control. tinem pumnii.
andan felicitari pentru bebelina Sara, sa fie sanatoasa si tie sanatate multa 
_
Anamaria 24+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
Irina71 spune:
Loriana eu am luat Utrogestan inca de la inceputul sarcinii (sapt. 5 !) 1 oral in timpul zilei si 2 seara intravaginal. Dar aia luata oral ma termina, pur si simplu abia tineam ochii deschisi de somn, plus ca aveam niste ameteeeeeeeeli (luat oral, Utrogestanul da somnolenta si ameteli). Noroc ca din sapt. 20 mi-a zis sa iau numai 2 intravaginal seara, inainte de culcare. Cum, tu iei din luna 5-a ? SI NUMAI ORAL ??? 3 PASTILE ? Pai in cazul asta te declar erou national ! Eu in locul tau as cadea in cap pe strada .....
Laura eu am pierdut o sarcina (s-a oprit in evolutie la 6 saptamani) anul asta, pe 12 ianuarie.
Si eu parca am citit ca dupa sapt. 20 nu mai are rost sa iei progesteron, caci placenta face fata tuturor nevoilor lui bebe si produce de toate, inclusiv progesteron, si doar in primele luni are nevoie sa fie ajutata cu suplimente. Dar se pare ca, cate bordeie atatea obiceie. Sau doctorul meu s-a gandit sa suflam si in iaurt la sarcina asta. ![]()
Pispi, daca folosesti doar carne de pasare eu zic sa pui un pliculet de gelatina dupa ce carnea a fiert (gelatina dizolvata in apa rece in prealabil)si se incheaga sigur.
Irina.
28+
Multe poze cu mine
dianad spune:
Fetelor, daca tot vorbimdespre pregatirile de sarbatori, spuneti-mi si mie cum sa fac maioneza fara sa folosesc galbenus crud. Am incercat cu fiert acum o luna: mi se taia, o repara, iar se taia... cand am cresut ca e gata si am pus-o in salata s-a taiat dupa prima amestecare si a iesit o porcarie. Sa am curaj s-o fac cu ou crud?Pispi, Toto e motanul tau? Ce rasa este? Bilute mai are? Eu caut un siamez pentru a mea mita.DianaD 22+