Mamici de martie-aprilie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 2
Pispirica spune:
Catrinel
am vazut, dar mai greu, slashurile alea. ![]()
mai am de muncit dar trebuie sa-mi iasa cum vreau eu pana la urma 
Felicitari pentru piftie. parca mi s-a facut un pic pofta. s-a inchegat bine? si din ce fel de carne ai facut-o?
_
Anamaria 24+ &
Bamboocica Piscotica
Pispirica's album
Irina71 spune:
Hello fetele ! 
Eu va citesc mereu, chiar daca sunt mai lenesa la scris. 
Ce misto ca ninge la Bucuresti ! Aici a plouat dimineata, acum a stat, dar tot innorat a ramas. Se pare ca nu vom avea zapada de sarbatori. Pacat. ![]()
ROROSU, lasa, mai, ca ai sa vezi ca baiatul cel mic este mai lipit de mami a lui decat o fetita ! Eu cunosc 3 cazuri asa.
Tecla, esti bine ? Sper ca DA ! Da si tu un semn. 
Mie mi-a iesit un herpes nasol la buza de jos si am dat cu Floucinolon si dupa aia, cand sa ma dau a doua oara, am citit prospectul si scria ca nu se recomanda gravidelor
O fi grav ?
O intrebare pentru fetele care au luat Utrogestan : voi inca mai luati ? Ca io inca imi mai pun 2 seara, intravaginal, dar m-am cam saturat. Pe 22 seara am programare la doctor, sper sa imi spuna sa nu mai iau - pana acum mereu zicea " da, sa mai iei" 
In felul asta parca ma vad in ziua nasterii cu Utrogestanul in vagin.
Pup toate fetele ! 
Irina.
28+
Multe poze cu mine
Delia21 spune:
am vorbit de cateva minute cu mami meu si mi-a spus ca si la Deva ninge foarte frumos si a iesit cu buburuza sorei mele pe balcon si mititica(are 1 an si 4 luni) era foarte incantata si nu mai vrea sa intre in casa.Ah,abia apuc sa ajung acasa!De fapt Catrinel,la ora asta saptmana viitoare eu sunt deja pe aeroportul din Budapesta cu sampania ,fara alcool biensur,pregatita.Vei fi cu sotul?
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
Catrinel_17 spune:
Pispi
- Nici nu aveam dubii, era clar ca va iesi! Super!! 
Io stiu, sa-ti raspund pe privat cu piftia? Sa nu se supere fetele…. Ca am declansat epidemie cu sarmalele
![]()
Catrinel & bb mik
Catrinel_17 spune:
Delia, sapt viitoare joi sunt la Budapesta… la 12.10 ajungem. Cred ca ne vom posta in cafeteria aia… ne vedem acolo? Inca nu-mi revin ce misto potriveala!!!
doamne, ce fain ar fi sa ne vedem toaaateee! atunci sa vezi parada de burtici!!! ![]()
Catrinel & bb mik
Pispirica spune:
Hait Catrinel zi-mi pe privat, ca avem muuuuulte fete pofticioase pe aici
. ca ma gandeam ca am si eu niste carne curcan, dar eu data trecuta cand am facut a iesit cam baleguta moale asa..., sa-mi fie cu iertare de comparatie ![]()
sau daca fetele n-au nimik impotriva poate se mai declanseaza o epidemie? ce ziceti fetelor? si oricum vine Craciunul si sigur mai sunt fete care vor face bunataturi de astea, nu?
Irina 71 parca au anuntat ninsoare in toata tara. Stai linistita ca sigur o sa vina fulguletii si la Constanta. 
ROROSU stai linistita si bucura-te de baietei. Pai iti dai seama cati cavaleri ai in jurul tau care sa te apere, printesa mica
.
Catrinel sa vezi semnatura acum. cam seamana cu a ta da nu te superi, nu? dar uite asa ati declansat mai fetelor si epidemia cu facutul si refacutul semnaturilor 
asa incat m-am apucat si eu de treaba si de modificat semnatura ![]()
pupicei
_
Anamaria 24+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
Pispirica spune:
Zuzilici Laura Ioana Andreea Georgiana Kim Noe si ca sa nu ma mai intind atata, tuturor fetelor multumesc de urari pentru piscotica mea, ca asta am uitat sa fac, ca deh sunt gravida si-s uituca 
Catrinutza eu deja am intrat in clubul CF2-istelor, ce fel suna ![]()
hai ca v-am lasat.
Ah... ce misto Zuzilici ca ai cumparat deja cadourile. Eu ca de obicei pe ultima suta de metri, ca asa sunt eu. 
Bravo tie !
_
Anamaria 24+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
Tina_Welsh spune:
Fetelor,imi cer scuze ca nu am mai scris si nu am mai adaugat date,dar am fost in febra cu cautarea bradului,aducerea lui acasa,impodobirea si etc.Acum va iau pe toate la rand si va raspund si din subiectul trecut!Bomba cu efect intarziat mai sunt!
Aida,felicitari ca ti-ai cumparat sutien!
M-am uitat si eu la masurile astea, si ale mele sunt 44 DD!De curiozitate,cat ai dat pe ele?Ca mie mi s-a rupt inima cand am dat 25£(50USD) pe 2 bucati!
Kim,intr-adevar ai dreptate.Radiez de fericire.Ma simt implinita si sper sa ramana totul la fel pentru mult timp de-acum incolo!Garderoba micutei tale este deosebita.Frumoasa foc ce sa mai zic.PArca deja imi imaginez printesuca mica acolo cu parul ei blondut!

Delia,nu ma supar pe instinctul meu de mama!Asta e..ce-o fi o fi,sanatos sa fie!Iti urez cat mai putine suturi dureroase!
Anairda,foarte bine ca nu faci curatenie de Craciun!Eu am facut curatenie generala acum 2 luni,cand m-am mutat aici.De atunci o intretin,asa ca nu vad rostul sa ma complic sa fac acum curatenie de craciun!Doamne fereste!Dar daca vrei geamurile sterse,pune-ti consortul!
Felicitari din nou pentru printesa grasunica si frumoasa!
Andreea G, sper ca Thea a ta sa aibe dreptate,spre bucuria lui Mark!Iar eu fara al meu sot in pat nici nu pot dormi!
Pispiricafaine pozele 3D!Voinica tititza ai!
Adar iarta-ma ca uitasem de =!Si pe mine vad ca incep sa ma paraseasca toti neuronii aia destepti!
Catrinutza,nu vreau sa adaug id-ul nostru de messenger pe listuta,ca nu stii cine se uita.DAca vrei spune-l si tu si te adaug, si mai facem schimb cu celelalte fete pe messenger!Din pacate pana acum nu am resuit sa ne potrivim cu orarul!Poate intr-un week-end facem o conferinta de toata frumusetea!
Ariadna,iarta-mi intarzierea.Te-am trecut pe listuta cu baietelul tau grasun!
Manu,bine ai revenit.Iti multumesc pentru date!
Kim,eu zic ca semnatura este fenomenala!
Ciuf,multumesc pentru compliment!Cat despre bebic,are mamuku lui grija de el.Ca doar o sa fie lumina ochilor mei cum se spune!
Zuzilici,multumesc de aprecieri,pentru pozicile mele!SI imi pare rau ca ai pierdut mesajul!
Adar,frumoasa semnatura.
Ema,multumesc pentru urari!
Cristina30,felicitari pentru baietel!Il adaug pe listuta!
Ceela,eu zic sa astepti sa va spuna ea oficial!
Rorosu,felicitari pentru print!MAimca de 3 flacai!WOw!Norocoasa norocoasa!Sper totusi sa fii o soacra buna!![]()
Pipsirica,bucura-te de zapada si in locul meu!Ce fain ca ninge!
Nici noi nu o sa avem zapada de sarbatori Irina,asa ca mai bine ne alinam!La voi mai sunt sanse dar la noi ba!
Mah,nebunatici mici,treceti la privat cu piftia ca va pap nasul!
O sa ma omoriti voi pe mine!
Va
pe toate si vedeti ca pun poza cu bradutul meu de craciun care l-am facut aseara cu iubitul meu sot!Primul nostru craciun impreuna!A fost asa o atmosfera placuta,cand impodobeam amandoi bradutul,si el era asa de incantat,si in casa cantau colinde de hrusca!

Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Catrinel_17 spune:
Pispi, misto semnatura, iti dai seama ca-mi place!! Si ce daca seamana cu a mea??
Ti-am trimis detalii pe privat despre shhhhhh.... piftie…
Ca fain ca ninge la voi!! Aici iarna e asa o vreme de noiembrie…. Pfui…
Catrinel & bb mik
MP spune:
Buna ziua fetele!
Ce mai faceti?Noi astazi suntem bucurosi ca am vazut ca ninge...si sambata facem bradutul si parca stam pe ace eu si Vladut.Ne vine sa sarim in sus de bucurie.
Catrinel,ai mei sunt la Suceava,iar noi la Bucuresti.Am vorbit cu mama si au zis ca nu vin...ca stau la casuta lor...etc..Sora mea e in Londra.Mi-amintesc ce frumoase erau sarbatorile pe meleaguri bucovinene...cu traditii si cu tot tacamul,cu toti cei dragi...Acum asa ne-am imprastiat!
Felicitari pentru suvite si succesul pe plan culinar.Astept poze! Cu suvitele,of course!![]()
Catrinutza,am mai mult de 30 de kg...
nu cu mult.Cred ca are ceva cantarul meu ca nu vrea sa arate si peste 60.
Degeaba consum mancarea.
Rorosu,si eu tot ca tine,cu trei cavaleri.Dar ma simt taare bine.O sa fiu o rasfatata.
Ceela,felicitari pentru viitorul nepotel!
Zuzilici,ce bine ca o ai pe mama la tine...
Laura Ioana, va doresc sa poata asista si tati la venirea pe lume a lui bebe!Cred ca depinde mult si de cum vrea medicul care e in actiune atunci...Poate la Iasi o sa dai peste minti mai deschise.Bafta!
Va pup pe toate! Si am sa mai raspund cand pot...ca sa nu se mai adune de scris un kilometru de mesaj ca in capitolul precedent.
Cine vrea yahoo de-al meu,sunt monicaxpanait.
26+
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei