Nunti cu bucluc
Raspunsuri - Pagina 7
Lorikay spune:
Mie mi-a varsat popa vinul pe rochie cand mi-a dat sa beau cele trei inghitituri. Nu a observat nimeni si toti se intrebau de ce m-am schimbat la fata ( va dati seama ca imi venea sa plang-aveam rochie alba cu multe pete rosii). Pana la urma am avut noroc ca rochia era dintr-un material care a pastrat lichidul la suprafata si s-a curatat cu un spray cu apa. Acum povestim totul ca pe o gluma dar atunci l-as fi luat pe popa la bataie.
Si inca ceva: cand a trebuit sa plecam spre biserica toti erau imbarcati in masinii numai mireasa de mine nu avea unde sa se mai urce.
kitzy spune:
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
maria_bunica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorikay Mie mi-a varsat popa vinul pe rochie cand mi-a dat sa beau cele trei inghitituri. Nu a observat nimeni si toti se intrebau de ce m-am schimbat la fata ( va dati seama ca imi venea sa plang-aveam rochie alba cu multe pete rosii). Pana la urma am avut noroc ca rochia era dintr-un material care a pastrat lichidul la suprafata si s-a curatat cu un spray cu apa. Acum povestim totul ca pe o gluma dar atunci l-as fi luat pe popa la bataie. Si inca ceva: cand a trebuit sa plecam spre biserica toti erau imbarcati in masinii numai mireasa de mine nu avea unde sa se mai urce. |
Vaiiiiii.....
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
PISI_LUMI spune:
Foarte dragute povestile voastre...
Mai mai ca mi-e frica sa ma mai marit....
Dar sper sa iasa totul asa cum imi doresc...
Un lucru bun totusi, stau la curte...
Chiar mi-a facut placere sa citesc ce m-ar putea astepta...