Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Deci, il fierbi dupa fiecare folosire, asa e cel mai corect.

Dupa parerea mea nu merita complicatia da', na, faci cum crezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi02 - cu biberonul a fost, asa o fitza...sa zic si eu ca i-am dat cu bibe. Ceai ii dau fff rar, cind chiar urla rau si fara un motiv aparent, altul decit foamea, care pe mine ma dispera daca vina inainte de 3 ore. Ieri i-am dat ca am stat cu ea+mama in bucatarie, ca am coafat-o pe mami la par si s-a facut cald rau. Am banuit ca ii e sete. Si m-am gindit sa experimentez si bibe cu aceasta sfinta ocazie. Ca tot il am gratis, de la BbayExpo, de la Nuk.
Faza e ca azi am fost la serviciu. Si Adila, cind plodul a urlat de fomica, i-a dat iar ceiut. Dina acel biberon. Bineinteles ca nu era fiert iar. Acuma nu-mi ramine decit sa ma rog sa nu fi patit ceva. Desi de atuncea mi-a facut KK la fiecare masa, ba chiar la cea de la ora 17.30 putea cam dubios KK-ul. Si a fost clar exploziv, ca se tot auzea cum vine...

Poze cu mami si Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Felicitari, Madalina, pentru micutza printzesa! Sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Iar tie iti doresc recuperare usoara!

Fetelor, eu am fost la un control azi, dupa ce am simtit niste junghiuri destul de acute in partea inferioara a burtzii. Iar a spus ca asta se intampla pentru ca bebelina isi fixeaza capsorul spre iesire, si mi-a mai zis ca, crede ca o sa ne vedem la maternitate pana in sarbatori! Deci bebelina e pe drum!

Poate fetele din trio vesel ( Tania, Ilenutza si Alexandrina) mi-o iau totusi inainte!

Pupici multi,
Camelia 38 +

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Poz(n)e:

http://photos.yahoo.com/camelia_marica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna seara!

Dragele mele, cred ca fata mea nu vrea sa scriu si eu ceva aici! Cam de fiecare data cand intentionez, incepe sa urle...O fi geloasa

Eu sunt f fericita pt ca ieri a venit pediatra si ne-a masurat si cantarit si am luat 7 cm in lungime (de la 47 la 54)si 900g (dupa ce a scazut avea 2520 iar ieri avea 3440g).Deci e bine, sper sa o tina tot asa. Saracuta, ieri a implinit o luna si cred ca abia a ajuns la dimensiunile cu care s-au nascut bebeii vostri...
A, si in plus m-a invatat pediatra sa facem inot si gimnastica...Super..
Felicitari proaspetelor mamici!

Fug ca se urla....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Felicitari, Madau!!! Sa-ti traiasca printesa.

Fata mea o tine tot intr-o veselie la mine in burta, se misca, se intinde, dar de iesit afara nici vorba. Am azi programare la doctor si sunt curioasa ce-o sa-mi zica. Daca iar se mira cat de mult a coborat bebelina si-mi zice cum ar putea sa iasa in orice zi, eu ma dau batuta. Ca asta mi s-a spus si acu' 10 zile si fata mea e tot in burtica, nu da nici un semn c-ar vrea afara. Anu' asta, mama draga, anu' asta, ca nu mai am rabdare!

Pupici la toata lumea!

Meems 39s+2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

madau, felicitari pentru printesa!!!

lavi02, unde-i, tu, povestea nasterii, ca io o mai cautasem cu ceva timp in urma si tot n-am gasit-o! tare tolomaca sint! hai, lumineaza-ma! cum sa nu vreau s-o citesc?!

am venit de la doctor cu fetele. tare bine s-or comportat. chiar si lia, sensibilutza cum e ea, a fost o ingerasa. a plins doar cind i-au facut vaccinele lu' maya. doara-i sora-sa!:)

au asa:
lia: 12kile si 93cm (e inalta cit un prunc de 2.5ani!!)
maya: 4.5kile si 57cm. totul ca la carte:). am fost taaaaaaaaaaaaaaare multumita.

tin sa va spun ca aici iarna isi arata coltii: afara e o pojghita de polei pe sosele, nu-i de jucat. de-abia am venit, am fost extrem de precauta, am si avut noroc ca am masina buna si ingeri pazitori si mai buni!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetelor, sunt distrusa de oboseala. d-aia nu apuc sa intru, inca nun ma descurc cu noul program. promit ca ne punem pe picioare in cateva zile. am o multime de lucruri sa va povestesc si sa va intreb, pe de alta parte.
bebe a avut niste probleme de sanatate in spital, acum e mai bine spre foarte bine. dupa 3 zile de lapte ioc, a venit garla, acum dau si la altii, probl. e ca n-am sfarcuri si bebe oboseste si mi-a terminat pseudosfarcurile mele si vrea papa la cal mult 1 h ca nu se satura.
io acum stqau ijn genunchi la calculator ca numai asa pot, mananc in picioare etc pt. ca am un hemoroid sangeros de la travaliu (este cumplit, mai rau ca epiziotomia), iar epiziotomia imi supureaza. epiz. se intinde pe marginea chilorului pana dincolo de anus!!! patele ma-sii!! totul doare!
bebe frumusel foc, pun poze in cateva zile
m-am apucat de povestea nasterii, am scris doar jumatate ieri, am 1000 de lucuri de vorbit cu voi, mi-e dor de voi, sper sa-mi revin putin cu bebe si cu fundul meu in cateva zile sa intru si io constant.
va pup
andreea

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda77, saracuta de tine! Prin cite ai trecut! Si cit mai suferi acuma...dar lasa, o sa treaca. Important e ca bb-le e pe drumul cel bun. Doamne, abia astept sa vad pozele...
Sa ai grija de tine si sa te faci repede bine! Sa revii in forma cu postari multe-multe!

Poze cu mami si Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Madau bravo pentru mica printesa! Recuperare rapida si bb papacios!

Anda , ce ma bucur ca mai apuci sa scrii cate ceva! Mi-e dor de tine, sper sa iti revii cat de curand. Sunt convinsa ca Nichita e un bb frumos si voinicel!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 40 FIX !

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

helou, fetelor.
felicitari la mamicile proaspete si sa le traiasca bebeii sanatosi si fericiti !!!!
vad ca de cand n-am mai intrat s-a produs "debate"-ul cu epidurala... si io n-am fost aici sa o sustin cu inflacarare... deh, de-acu timpu-i trecut. da' sa zic si io 2 vorbe: pai mie mi-au luat si tensiunea si l-au ascultat si pe bb la inimioara si la nu mai stiu ce (nu continuu, dar in ultima faza cam la 10 minute). si a fost totu' ok. si nu e deloc adevarat ca nu simti contractiile. ba le simti foarte bine - simti TOT. si ai si putere sa impingi, si stii si cand sa impingi. simti si cand iese bb, si cum iese. si presupun ca daca se intampla sa nu fie tolerata de organism, ti-o scot, ca efectul ei trece foarte repede.
noi ieri am facut o luna, si azi am fost la controlat/masurat/bla-bla. concluzia: icter prelungit - m-a pus sa-i dau niste pastile (fenobarbital) - nu stiu, mie imi suna a pastile de oameni mari cu probleme la mansarda, da' mi-a dat o cantitate foarte mica. problema e ca nu stiu cum sa-i dau un sfert de pastila. adik sa o pisez cumva sa i-o dau in lingurita? habar n-am si am uitat sa o intreb amanuntul asta.
in rest - sanatosi, voinici, voiosi. avem 5 kile, 57 de cm (desi eu am indoieli ca doar atat, ca avea picioarele indoite cand l-a pus la subleru' ala.) si totu ok.
daca aflati ceva cu CICU' ala, ziceti-mi si mie.
hai ca va las, ca mi se termina bateria.
C - mamica de andreias-ardeias

Mergi la inceput