bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

adita, voi ati facut vaccin? pe care? sanatate multa micutului!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shobo, pe mine nu ma mira faptul ca Priorixul a dat reactii, cel putin la Andrei, fiindca acest vaccin este considerat destul de "puternic" pentru copii sub un an (din cauza asta multi pediatri nu vor sa-l faca sub un an)...oricum mie nu-mi pare rau ca l-am facut, mai ales ca reactiile au fost f. usoare, cel putin la noi, si comparat cu vaccinul de la 6 luni cand a avut febra timp de 2 zile si jumatate in continuu, nu i-a scazut febra sub 38,5 nici pentru jumatate de ora.
La Andrei febra a aparut in ziua 9 de la vaccin .

Astazi nu a mai facut febra deloc.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Scuze Magga nu stiu de unde am dedus eu ca lasi fata singura in casa de Revelion.Cu pantofii,da asa e numai 39 imi vin acum,desi cand incerc vreun pantof la magazin cer din reflex 38,constat ca ma strange rau si cer 39 apoi.Sper ca daca o sa mai am un copil sa nu ajung la 40!.Ori s-a latit piciorul,ori s-a lungit,nu-mi dau seama.Cat despre soacra,felicitari,at least she's usefull!Mai poarta minijup?

De altfel o alta consecinta a sarcinii este ca inca ma lupt cu cosurile,acneea,tratamentul pe care mi l-a dat dermatoloaga in Ro nu da rezultate.Maine dupa-amiaza ma duc la ginecoloaga,sa vad ce-mi zice si ea.E traumatizant sa am cosuri mereu pe fatza,ma si dor si asa ma enerveaza cand ma uit in oglinda...e puzderie de cosuri!

Shobo e bine ca voi nu ati avut febra.Sunteti norocosi,dar per total majoritatea puilor au cam facut febra de la vaccin.

Va pupicesc,noapte buna tuturor,mamici si pitici!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

ixxi, adita, insanatosire grabnica bebeilor, sper sa se faca bine cit mai repede. Noi sintem iar pe picaturi cu antibiotic pt conjunctivita, sint mai multe cazuri acum la gradi dar nu e deloc grav pt el, doar foarte putina secretie galbena. In alta ordine de idei ieri un dintisor central de sus a spart gingia si mai e unul pe cale sa o faca. I-am dat panadol si cu gel pe gingii inainte de masa si a mincat lapticul cu bine si nici nu a mai plins ca in serile precedente. Tot ieri-alaltaieri a inceput sa spuna "mama", nu prea clar dar totusi spune. Cit despre mincare, de obicei el maninca tot asa ca nu pastram de la o masa la alta decit laptele. Stiu ca nu e recomandat dar pina acum nu s-a intimplat nimic. Doar n-o sa arunc toata sticla daca bea doar citeva gurite.
Si ne mai laudam ca sintem vedete pe pagina de la desprecopii, desi poza e veche de 2,5 luni.
Pupici si un weekend placut

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:
Originally posted by Shobo
plus ca d-ra noastra ne-a zis ca in afara de febra ea nu a vazut nici un bebe care sa faca bubite de la vaccin, si a vaccinat niste generatii intregi... asa ne-a incurajat sa-l facem...

pe mine ma mira tare ca Priorix-ul a dat reactii adverse caci e f laudat...

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

O fi vaccinat ea, dar din cate stiu eu, NU SUB 1 AN ...

Sanatate multa bebeilor bolnaviori !!!

Adita, ai descoperit de la ce-a fost temperatura? Cum mai sunteti?

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Oana, Doamne-ajuta sa te fi speriat degeaba!

Fetelor, am uitat sa va spun: ieri, Ruxandra a facut primii pasi nesustinuta! (Am tentat-o cu o jucarie, ea intindea manutele dupa jucarie si i-am zis:"Vino s-o iei!" Si-a venit... Uraaaaaaaaaaa!)

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Buna ziua!!!!!
Hop si eu.Da ce active sunteti.Ieri aveam o groaza de intrebari , dar am rasfoit ce ati scris si gata m-am cam lamurit.Noi avem 9 zile de la AR si suntem OK.Pana nu de mult AR se facea la 9 luni , iar mie mi-a fost dat sa vad un bb cu reactie la vaccin: ochii inlacrimati, nas care curge , febra 39-40 si pe piele mici bubite.Deci fiecare reactioneaza in felul lui.
Va salut si mai vin.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Dana, felicitari pt primii pasi
eu am sta azi noapte ca pe ace, asta mic a tot facut febra, scadea repede dupa nurofen sau supozitoare cu paracetamol, dar pe urma revenea in forta. diminata a si vomitat putin dupa ce i-am dat nurofenul. chiar nu imi dau seama de la ce poate fi. de la dinti nu cred, nu se vede nimic nou, nu e balos, dar el n-a salivat mai mult ca de obicei nici la ceilalti. vaccinul inca nu i l-am facut, ca a fost racit. nici din casa nu l-am scos de la 1 decembrie, am zis sa-i treaca raceala sa putem face priorixul, si mi-a fost si frica sa-l scot nevaccinat.cum o fi racit in casa, nu stiu, ca asta trebuie sa fie, ii curge iar tare nasul, abia ce incepuse sa-i treaca.

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Erica, felicitari pentru primii pasi.
eu aseara am visat ca si Rebecca mergea...ma astept cit de curind.

La noi nu a fost febra de la vaccin, ci doar o stare de mare agitatie si nesomn, noaptea...
am fost aseara la Medicover si se pare ca sintem sanatoase, avem dinti ca de un an, cu greutatea stam la fel (nu ca de un an: 7,770 -chiar a mai slabit putin cind a avut perioada de nu a vrut sa pape deloc, sper sa recupereze acum, ca vad ca are pofta de mincare. si lungime 73. Cine se ocupa, rugam modificare.
Dr ne-a spus ca daca nu era ordin de la minister ea nu recomanda vaccin, cu atit mai mult Priorix -care am inteles ca daca e facut sub 1 an trebuie repetat la 1 an.

si azi dimineata mi-a cazut din pat.... Am luat-o linga mine pe la 5 cind o apucase jalea in patutz, si am tinut-o ca de obicei la marginea patului, unde este patutul lipit...dar avind rotile si frinele nefiind puse....noroc ca s-a prelins printre gaura formata si nu cred ca s-a lovit prea tare, desi patul este destul de inalt. Nu stiam cum sa o culeg mai repede de sub pat.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput