Impreuna, Timisoara (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Gabi,foarte faine pozele,ce bine seamana copiii tai intre ei si amandoi cu tine evident.
Katik,sunt multumita de gradi,nu stiu daca e alta mai buna(profesional vorbind).Peste tot sunt lucruri bune si mai putin bune,dar daca ar fi sa o iau de la capat tot acolo i-as duce,mai e si Irina,care poate sa-si dea cu parerea,suntem "colege" de grupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata sau mai bine buna ziua, ca eu deja am obosit! din pacate am inceput serviciul "cu mult drag".

gabi, super pozele, cei mai frumosi spiridusii!!!

angy, multam de parere, o intreb si pe irina, mai culegem informatii si vedem.

pe aici bag de seama ca e mare liniste, asa ca revin mai incolo, poate se mai animeaza situatia.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Intru scurt sa va salut,ca am o gramada de drumuri de facut,a venit socrella din Italia si copiii nu mai pot de nerabdare sa vada ce cadouri primesc.Poate ne ducem la "pomul laudat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI cu sanatate si multe bucurii si impliniri pe 2006!

Noi am petrecut acasa,in 4,un party fain,ca ne-am distrat,am dansat(mai mult Luana si cu mine)...si,intr-un cuvant, a fost minunat!
Ieri a fost prima mea zi de lucru pe 2006,iar azi am avut negocierea de salariu...e bine!
In rest suntem bine cu toti.
Numai bine va doresc!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ana e super daca ai inceput anul asa de pozitiv!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

buna dimineata

merci mult katik...asa sa fie...ma bucur mai ales ca l-am vazut pe andrei pe prima pagina la fotomodele cu poza de la 6 sapt cand a venit mosu'(adik nasu') la el- chiar daca nu pricepea el mare lucru.
Sa dea Dumnezeu la toata lumea mulya sanatate si bucurii !!!

va pup pe toate
diana si andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diane7112/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Diana, sa-ti traiasca feciorul...
Felicitari pentru fotomodelul tau dragut si scump...
Gabi, super poze...ai doi spiridusi de toata frumusetea...au niste ochisori...de fapt de ce ma mir?...seamana leit cu ai tai...
Ana, ma bucur ca v-ati distrat...si felicitari pentru marirea de salariu...Bravo...
Noi am inceput tare prost anul, de ieri Ines are amigdalita cu puroi, febra care greu o putem controla,dupa 10 ml de panadol si 10 ml de Nurofen, scade doar 2 ore, apoi de la capat...
Am trecut pe picaturi cu Nevralgin, si e mai bine...
Muscoi a fost ieri sa o vada, a venit cu Iulia, fetita lui, ca nu avea cu cine sa o lase...
Ines era tare incantata, numai ca nu prea avea chef de joaca, era ca o leguma...
Asa ca eu nu am mai ajuns acasa, am stat la mama cu ea...
Buni se panicheaza cand trebuie sa administreze medicamente...
Fetelor, reintrati va rog in ritm, ca acusica nu mai gasesc Impreuna Timisoara, e tot pe pag 2 sau 3.
Se poate?
Mobilizarea....
Mai putin si ne deschide Gabi cap nou, sper sa fim mai active, asa cum eram, sa terminam un cap in 2-3 zile, nu intr-o luna!
Irina, Alexa, Anda, Mihi, unde sunteti?

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65668" target="_blank">CAPITOLUL 35

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Daca nu as fii la serviciu mi-as lasa lacrimile sa curga...

Eu sunt banateanca doar dupa tata. Sunt nascuta in Bucuresti.
Sper sa pot intra si eu in clubul vostru
Toata viata m-am simtit banateanca si multe persoane cu cate intru in contact ma intreaba daca sunt din Banat.
Cei mai frumosi ani din viata mea - excluzand perioada de cand sunt mamica - i-am petrecut in comuna Glimboca, de langa Otelu Rosu, CS. Acolo am avut si cei mai nemaipomeniti prieteni, marea parte a lor erau din Timisoara sau Caransebes, veniti si ei la bunici pe perioda vacantelor, ca si mine, pe care-i iubesc si acum. Cu unii dintre ei mai pastrez si acum legatura, cu ceilalti as dori sa o am, dar nu stiu pe unde umbla, prin ce tari...
Ce anii!!!! Ce mai radeam, ce ne mai distram... Rugile (sau negeile) din Banat nu se vor compara niciodata cu nimic din viata mea...

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mikim, bine ai venit la noi!!!
ne gasesti acum la cap.49

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput