The Best of aug-sept-oct 2004 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
florypop spune:
La Multi Ani Cristina!!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata si de ingerasul ce ti l-a trimis Dumnezeu.
Pupici,
Flory 13+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aissa spune:
Flory iti multumesc din inima si iti intorc cel putin dublat urarile. Sa ai grija de samburica si sa il pupi pe Andrei de o mie de ori.
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
ellen spune:
Aissa, La Multi Ani! Multa sanatate si bucurie alaturi de cei dragi.
Herra, micutului Vladut si va tin pumnii sa se inchida cat mai repede gaurica aia. Si Alexuta mea a avut un suflu micut in primele luni dar care s-a inchis repede si nu a mai fost nevoie sa ajungem la cardiolog.
sa va faceti repede bine.
Pufymic, iti tin pumnii sa ti se indeplineasca dorinta de a pleca. Offf, eu numai cand ma gandesc ca la anul o sa am niste plecari asa de cateva saptamani si ma apuca asa o tristete de nu mai pot. si sa-ti revii repede din oboseala.
Am vazut pozele cu bazucul mic si e demential
Noi suntem bine. Am facut ieri bradul si in partea de jos nu prea am pus globulete ca sa nu traga Alexuta de ele. A fost incantata de el l-a inceput dar s-a plictisit la un moment dat pentru ca a durat cam mult impodobirea lui Nu prea il baga in seama asa mult. Stie unde e bradul, daca o intreb, dar nu prea se duce la el...dar sa vedem cum o fi si mai tarziu.
Mai avem inca o maseluta...poate daca modifica cineva listita ne trece si pe noi cu 3 masele. Mai are si gingiile mult umflate si cam face figuri la masa. Nu mai vrea nimic de rontait. Totul trebe sa fie pasat si sa nu-si folosesca prea mult putinii dinti pe care ii are
andora spune:
Ellen felicitari pt maseluta!
Mai avem si noi un dintisor, stanga jos... deci 7 dintisori si 3 maselute !
Pup!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
SARBATORI
FERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
ellen spune:
Andora, multumim mult. Felicitari si voua pentru dintuc
Am vazut si pozele cu micutul speculant Stefan ce frumos se juca el acolo. Pai eu nu o sa pot sa-i fac niciodata poze Alexutei cand se joaca asa ca ea cum vede aparatul cum uita de jucatii si vine gramada peste mine
Ei si daca tot e zi de vizionat poze cu baietei, am mai tras un ochis si peste pozele vizigotului (cu toate ca le-am mai vazut odata in weekend).
Tare fumosi baieti mai avem in grupa...dar si fetite
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
LA MULTI ANI CRISTINA!!!!!!
Sa fii sanatoasa toata viata ta(si sa fie una lunga!) ca fericita sunt sigura ca vei fi alaturi de minunatia mica si de Toni care te iubesc mult(stiu sigur)!Sa fiti fericiti mereu!....si poate, odata, Doamne-Doamne ii trimite si un fratior lui Ale!
Fetelor eu sunt mai bine acum, insa tensiunea e mica rau de tot(80/50) de la Brocriptin.....dar rezist ca nu mai am decat 4 zile de tratament( e musai sa-l fac pe tot ca inca mai am lapte destul de mult in unul dintre sani-in cel care intotdeauna a avut f. mult lapte).
Acum ma doare mana cum am cazut ieri noapte si sanul(care ma doare si de la lapte si de la lovitura...) in rest sunt ok!
Felicitari Gogo si Alexandra pentru noile maselute!!!!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
mamica de sept-oct spune:
Haideti ca www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64686" target="_blank">capitol nou!
Andora in lista apar 9 dinti la Gogo si eu retinusem 7 + 3 masele.... Nu am modificat, pana spui inca o data cum e.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761&whichpage=1" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic