The Best of aug-sept-oct 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

herra- tocmai vroiam sa scriu ca am citit intr-o revista pentru mamici ca se inchide de la sine in majoritatea cazurilor. va fi bine, vei vedea...

pufy-sanatate si putere
andorra-are dreptate cybip-cu originalul.

a mea nu se fereste de baie-ii place, ar sta toata ziua in apa cu ratusca si vaporasul , da Liam urla de zici ca ce mai...

aissa-ma bucur ca a-ti reusit.nici noi nu facem la olita decat in cazuri de constipare...

mina
-ne scriem de la . i-am dat Lieie acu cateva zi,le o lingura de lemnsi ghici cum se juca cu ea-isis dadea in cap cu lingura. probabil ca suna muzical

a mea a fost bolnava toata noapte mi-a vomitat. acu de dimineata a mancat niste paine prajita si a baut pedialyte-un suc special pt. bebe cu probleme de stomac. dar tot nu-i in apele ei...iar Liam se maraie din leagan asa ca trebuie sa va las...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!
Si cu buna seara la toata lumea!

herra, ma bucur ca te-ai mai linistit si tu un pic, si eu zic ca si celelalte fete ca se va inchide de la sine, tinem pumnii! pentru frumosul Vlad!

cybip haha..pai nu am facut eu mai nimic, ca invata singur, ii place sa repete dupa mine, poate pentru ca eu vorbesc cu el ca si cu un om mare chit ca nu pricepe el mare lucru, si dat fiind ca mai toata ziua suntem doar noi doi...el este partenerul meu de poveste Nu-ti face probleme, in cateva luni si printesa ta va povestii toata ziua de o sa te rogi de ea sa taca

pufymic, of..oboseala asta!Sa stii ca si mie mi sa intamplat de cateva ori sa lesin asa, ba uneori ma ia cu senzatii de voma, si tot oboseala e de vina, si eu am acumulat in ultima vreme foarte mult stres...ce sa-i facem...soacra mereu imi spune sa ne cumparam ceai antistres si vitamine, si noi tot uitam de treaba asta....Multa sanatate iti doresc!

Noi am fost aseara la chef, cum spuneam, soacra a venit si a dormit cu puiul la noi acasa, asa m-am gandit ca ii va fi mai usor sa accepte situatia...Ei bine...cam pe la ora 4 cand a aparut soacra la noi deja simtea el ca nu-i ceva in ordine, prea multa agitatie si nu-i el miezul atentieiCa sa nu mai spun ca dupa ce chiar ne-am agitat cu dusurile si pregateala de rigoare a inceput sa se crizeze de-a dreptul...striga intruna "mama-tata" ca o moara stricata, fugea de la unul la altul si ne tragea de haine ca disperatul...Eu eram si asa foarte stresata si necajita ca nu mancase mai nimic toata ziua, la ora 18 am incercat sa-i dau sa manance, evident ca ma refuzat, fiind tot cu ochii pe tati...
L-am lasat in geam, cu jaluzelele cracanate la mijloc si cu nasucul lipit de geam. Soacra mi-a spus ca a fost totul ok pana la ora de culcare cand binenteles ca ia lipsit shoul cu care este obijnuit, adica ultima joaca inainte de somnic la care intodeauna suntem toti 3 protagonistii....
Noi am ajuns acasa pe la 12, mormaia prin somn, a adormit destul de greu si cum el este obijnuit sa ma tina de mana...nici cum nu-i placea mana soacrei...
A trecut totul cu bine, eu eram cam stresata ca nu cumva sa planga tare si sa-si irite gatul ca inca nu mi-a trecut obsesia asta...dar nu a plans, mai mult a marait.Si uite asa am avut noi petrecerea de revelion mai devreme ne-am si distrat putin, dar...tot cu gandul la el am fost amandoi si cu ochii pe celular.

La capitolul mancare, va spun si voua ca sa nu credeti ca sunteti singurele cu copilasi mofturosi(cele care au in posesie asa ceva) Stefan si-a facut obiceiul ca o zi mananca una nu...spun obicei pentru ca de miercurea trecuta sa zic asa...am vazut ca miercuri a mancat fff bine, joi a rabdat foame, vineri iarasi a mancat de nu mai stiam cum sa-l mai satur, sambata nu a mancat mai nimic(spre seara cu soacra cica o sana cu paine) azi in schimb iarasi a mancat TOT cat i-am pus in farfurie la toate mesele plus sticlele pline ochi de lapte cu cereal dim si seara...zau ca ma pune pe ganduri...refuza ce refuza si apoi a doua zi umbla dupa mine ca disperatul sa-i dau sa manance...de exemplu azi la prima ora, primele cuvinte au fost "papa" "papa" dar asa de vreo 3-4 ori ca sa fie foarte bine inteles....

tare m-amlungit...dar nu-i nici un bai, io scriu sa fie scris, cine stie cand ma apuc si culeg de pe DC toate mesajele mele si fac un jurnal cu ele sa ceteasca puiul cand va fi mare cata grija i-am purtat

Pupici de la noi si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata mamici si copilasi dragalasi!
Fetelor, dupa ce ieri a tot stranutat de vreo 4-5 ori, azi noapte Ale a cam fornait. Nu ii curge nasul, am tras eu cica ceva cu pompa dar nu a iesit mare lucru. Nu are febra, de tusit a tusit de vreo 2 ori ca se ineaca... Ma rog, intr-un stadiu incipient al unei eventuale raceli pot sa ii dau ceva sa nu evolueze? Nu am experienta ca ea a racit o singura data si atunci in 3 zile era rau de tot...

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

salut
herra ma bucur din suflet ca nu are nimic grav, m-am tot gandit la voi si la consultul acela nasol.
pufy, hai, ce faci, dai senzatii??? fii barbata! n-o fi cumva de brocriptin??? sanul cum e?
aseara a fost prima seara cand nazdravana mea nu a supt deloc tata, nu imi vine sa cred, nu era nici foarte obosita si am culcat-o, si n-a cerut deloc. inca sanii mei sunt goluti, acum am un stres sa daca sa iau medicamentul sau nu, ca nu as vrea sa umple.
si la noi tot vine preotul, pana si de Sf Marie si Sf Mihai si Gavril au venit, se construieste o biserica noua de care noi apartinem si cred ca de fapt ei vin dupa bani.
cum vorbitul... noi in afara de chacha ca asa zice la kk, tata, mama si tash care e taci, nimic nu zice, ma cam stresez, noi zicem ca inca aduna informatii hahaha
cu sculatul... invariabil se scoala la 6,30 cand suna ceasul lu ta-su face cateva ture pana la 7 cand pleaca el, bea lapticul si se culca de regula la loc, dar mai sunt si zile cand nu.
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

aissa, daca si azi ti se pare ca e tot asa ii poti da niste nurofen si picaturi in nas.

Ilinca

Mergi la inceput

aissa, daca si azi ti se pare ca e tot asa ii poti da niste nurofen si picaturi in nas.
hiii acuma am vazut ca e si ziua matale azi.
La multi ani!
sa fii sanataosa si fericita! si sa-ti aduca mosu' tot ce doresti

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata!
AISSA LA MULTI ANI!
SA FITI SANATOASE SI SA AI PARTE DE O ALE LA FEL DE FRUMOASA SI VESELA
SI DE O FAMILIE PERFECTA!
Pufy la cat a adormit Alesio aseara?
Anamari Liuta e bine? A mai vomitat? Cum te descurci?
Ana ce bine ca ati fost la petrecere... e buna o iesire dupa stressul pe care l-ati avut perioada asta... noi inca n-am stat niciodata fara Gogo noaptea
Aissa sper sa nu raceasca, la noi avea efect Oscilococcinum o doza luat cand vedeam primele semne si api dadea inapoi... dar depinde de copil
Mada eu nu ma stresez deloc cu vorbitul, am in familie exemple de vorbit tarziu dar asta insemnand dupa 2 ani jumate-3 ani. Acum vorba ta, inca strang informatii
Eu va las acum ca poate am timp de niste trebusoara pana se scoala maimutica, va pup!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

La Multi Ani Aissa! Multa sanatate si fericire alaturi de scumpica Ale si de omul tau drag!
Aissa, sanatate lui Ale, sa stii ca si eu am folosit cu succes oscilococcinum.
Herra tinem pumnii sa fie totul in regula cu Vladut!
Pufymic ai grija de tine

Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

LA MULTI ANI CRISTINA! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de frumoasa ta familie

Irina & Viviana (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumesc fetelor!
Deocamdata nu mai are nimic, am curatat-o dimineata cu Marimer si vad cum e in continuare, dar acum nu mai e infundata.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput