Bebelusi de mai-iunie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
simona_filipas spune:

Gabitza, multumesc frumos pentru carte...e nemaipomenita...acum imi dau si eu seama ca diversificarea noastra este apa de ploaie.
Dati-mi si mie un sfat: cu ce naiba sa mai curat hainutele copilului ca aproape toate-s patate si nu se ia ( mai ales morcovii ).
A inca ceva...multumesc si pentru link-ul cu Timisoara. Habar
n-aveam de el.
Mey fetelor deja ma speriati. Cat papa prichindeii vostrii ca al meu parca face greva foamei.
si va dorim sa cresteti mari si sanatosi
patriciaRO spune:
Simona, pai poti pune Vanish Oxi si le speli la 60 grade... Sau pe cele albe la 90...
Beatrice, mami de
Alex pifos
Cloreta spune:
Buna ziua si de la noi!
Am fost ieri la vaccin si ne-am si cantarit, avem 7,5 kg la sase luni jumate.
A plans putin cand a intepat-o si evident circ la imbracat. In plus era si plictisita rau ca am stat aproape o ora pana ne-a venit randul o gramada de bebelusi erau. M-am enercat un pic pentru ca atunci cand ne-a venit randul a intrat o cucoana pe usa si direct in cabinet s-a dus. Am zis ca intru peste ele si le zic vreo doua ca am stat ceva dupa fundul ei. Cand am intrat aveam o fata suparata si enervata ca nu puteam sa ma abtin, au vazut doctora si asistenta si cred ca nu au stiut cum sa reactioneze ca eu sunt o persoana foarte vesela de fel. Eram asa nervoasa ca am uitat sa ii cer si retea de lapte, asa ca va trebui sa mai fac un drum
Ma rog, am plecat incet spre casa ca a adomrit gogoasha in carut si doua ore pauza de masa. Totul a fost ok, acasa a papat ne-am jucat si a adormit. Frate si s-a trezit pe la sase plangand cu sughituri, nu stiam ce sa facem sa o potolim, o durea rau piciorul si nici nu-l misca. Imi venea sa plang de neputinta ca ea nu a plans niciodata in halul asta. S-a linsitit extrem de greu, ofta si Ii mai dadeau lacrimile.A adormit la opt jumate si s-a mai trezit la 12.30 cred ca nu am aprins nici o lumina, i-am dat tzitzi si putina zeama de compot de mere pe intuneric asa si am adormit…pana la 3.20 si atunci n-a mai fost chip. Cu titzi nu o mai satur si cum a sarit peste masa de seara sa te tii nene. Pe la patru i-am facut putin lapte si l-a baut cu canita cu cioc, pe urma a facut kk, pe urma a apucat-o plansul, abia pe la cinci a adormit din ou si s-a mai trezit la noua fara un sfert – odata cu mine hehehe !
Azi cam toata ziua maraita, a dormit cate putin si de mancat la fel, sper sa ii treaca.
Ne-a zis si noua sa mergem in ianuarie la vaccinul antirujeolic.
Am uitat sa va spun : fetelor am vazut o fetita cu niste ochi albastri si cu niste gene lungi de n-am vazut in viata mea asa ceva. Mai parca aveau extensii si erau asa curbate de ziceai ca le-a facut special. Doamne era mortala, din pacate doar ne-am intersectat ca m-as fi holbat mai mult la ea.
Pozele mele
Danelutza spune:
Buna ziua si de la noi pe la jumatatea saptaminii. Isabella maninca cu gingiile linguritza, stringe cu gingiutzele tot ce apuca, mama-mama cred ca o dor rau de tot, dar de dintzi nici urma, a spus el doctorul ca sint pregatite gingiile pentru aparitzia dintzisorilor, dar pina atunci ma omoara, e nervoasa si citeodata urlaaaa.
Cloreta si cu Isabella am patzit la fel, dar atunci cind a facut vaccinul de 4 luni, iar de atunci la revedere somn ziua, doarme cel mult o ora, o ora jumate.
Acum e treaza de la 6 dimineatza, cu doua mici pauze la prinz de cite o jumate de ora.
Am uitat sa va spun ca de ceva timp, Isabella a descoperit unde tzine mama tzitzele si sa vezi ce ma trage de bluza si prinde cu gura.
Mincare ii dau putzina pentru ca dupa aia nu mai suge si lapte slava domnului am, maninca doar fructe si foarte putzin piure de cartofi, morcovi, cred ca e laptele meu consistent, ca vad ca nu vrea multa mincare. Noaptea ma trezeste doar de doua ori sa suga, asta dupa ce adoarme pe la 7 seara si pina pe la 7 dimineatza.
Am si eu o intrebare, de vreo trei saptamini am o senzatzie de voma de mama-mama si sigur nu sint insarcinata, ca sculele tot in podul casei sint, adicatelea sintem cumintzi. De la ce oare o fi aceasta senzatzie, de la oboseala, a mai patzit vreuna dintre voi asha ?!
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
corni spune:
Boierie mare cu borcanasele astea.La noi astazi este prima zi cand papam mancare la borcanas si i-a placut si micutzei si mie pentru ca m-a scutit de pregatit mai ales ca sunt cu casa vraiste. Si daca tot am avut succes am sunat repede pe tati sa mai facem comanda. Eu la borcanase nu prea ma pricep pentru ca v-am spus pana acum nu i-am dat deloc, cu ce am inceput a fost legume cu curcan si afine cu mere.
Spuneti-mi si mie bebelusii vostri ce mancare la borcanele prefera.
ioanailincam spune:
Bey, logoritelor, ce faceti azi? Ca am vrut sa dau si eu un mesaj si cand colo am gasit 1 km scris, asa ca a trebuit sa citesc intai!
A trecut si prima zi cu femeia. N-a fost rau... dar nici execptional. Ce sa zic, pare de incredere, dar of, tot nu as lasa-o pe Ana cu nimeni.
Cred ca cea mai mare problema o voi avea cu ea pe urmatoarea chestie: desi eu ii voi spune ceva, ea va face tot dupa capul ei
. Ceea ce este foarte grav, dar din fericire nu are idei rele.
De exemplu, am zis azi sa incep sa-i dau mar-pulpa ca cu sucul m-am cam lamurit. Si ea a venit cu ideea buna sa ii pun si ceva cereale, mai ales ca i-am spus ca se stramba la suc pentru ca i se pare acru. Pana aici a fost bine, a curatat chiar ea marul, eu l-am blenduit, am pus cerealele si i-am dat sa pape. Cand sa puna marul curatat m-a intrebat in ce castronel sa-l punem si eu am zis sa punem direct in paharul de la mixer, pe care tocmai il scoteam (din cutie). Atunci ea a propus sa-l clatim un pic. Eu am zis ca nu e nevoie ca l-am spalat ieri. Si am plecat un pic pana la Ana in sufragerie. Cand m-am intors tocmai clatise paharul si se scuza cu ceva de genul ca dupa o varsta ai pitici pe creier si tot dupa capul tau faci. Acuma nu ma intelegeti gresit, foarte bine ca l-a clatit (probabil si eu l-as fi clatit pana la urma, dar cum ea era deasupra chiuvetei am zis sa nu o deranjez). Dar de ce l-a clatit cand eu am zis ca nu e e nevoie?
Buuun, alta faza: ea tot insista sa scapam de supt la mesele de pranz si de la 4 dupa amiaza si sa ramana san doar dimineata si seara. Ceea ce si eu intentionez ca e clar ca nu voi putea veni de la munca ziua sa-i dau sa pape si nici nu mai e cazul dupa 6 luni. Dar nu de azi, prima zi cand a mancat mar (nici nu a mancat un mar intreg ca la un moment dat a inceput sa se strambe ca e acru) si cand era clar ca nu se saturase. Mi s-a parut un pic indarjita in ideea ei de a nu-i mai da sa suga. I-am explicat ca da, pot sa nu-i mai dau sa suga acum ca pare satula, dar peste 1 ora 1 ora jumate i se va face probabil foame, ii voi da sa suga atunci si in felul asta dau peste cap programul de seara. Ma rog, pana la urma a acceptat, normal, ce era sa faca, doar nu ma putea opri sa o pun la san
. In rest ma intreaba mereu cum fac sau cum vreau sa faca si nu uita sa-mi spuna cum facea ea cu fetita la care a fost. Ceea ce nu e rau pana la urma pentru ca mai inveti si din experienta altora, dar mie sa-mi faca cum ii zic eu! Deja am batut niste apropouri (ma rog, cu referire la colega mea, chipurile) ca sa inteleaga ca tin la ideile mele despre cum sa-mi cresc copilul indiferent ca ei i se par bune sau rele.
Cat despre gatit, ce sa zic, chiar nu am vrut sa-i dau fasole din prima zi! Nu stiu, poate sunt eu mai rusinoasa, dar pur si simplu nu am putut! Asa ca am cumparat frumusel pulpe si am trantit si un piure si asta a fost. De bine de rau vad ca e cu bun simt, nu mananca prea mult ca zice ca tine la silueta. De asemenea mi-a precizat ca se multumeste si cu o bucata de branza cu paine ca nu e pretentioasa. Doamne ajuta, ca am auzit de cazuri cand bona era ofuscata ca nu a avut felul 1, felul 2 si desert
Una peste alta cred ca va fi bine: nu va fi ca atunci cand e cu mine, dar nimeni (nici chiar bunica) nu e ca mama, asa ca ma consolez cu gandul!
Gata, sa schimb subiectul ca v-am facut capul tandari si poate nu va intereseaza.
Danib - asa femeie mai rar, nu au toti noorocul tau. Si da, mareste-i salariul. Pentru ca merita!
Beatrice - ce m-am mai distrat de pozele cu Alex. Era haios foc!
Elisor - abia astept sa stea si Ana in scaunel de masa ca m-am saturat sa o tin pe genunchi sa-i dau sa pape - noroc ca sta cuminte, dar e mai greu cu bagatul in gurita. Sau aia e scoica in care sta? Iar te-au luat piticii cu intorsul? Nu-ti zisei ca e mai bine sa nu se intoarca, sa pleci din camera linistita stiind ca o gasesti tot acolo? Lasa fata in pace!
Gusta - multa sanatate! Iar, frate, te indoapa aia cu ranitidina! Of, tampit sistem medical!
Fusei si la dr. dar din pacate pentru moment consultatiile la spate nu sunt gratuite
si cu atat mai mult tratamentul! Asa ca ma astept putin, desi as vrea sa ma duc macar la control sa vedem care-i diagnosticul. Am zis sa astept un pic sa vad daca ma simt capabila sa o las singura pe bona cu Ana si poate imi fac timp saptamana viitoare.
Andreea si Androix - mandri flacaiasi aveti! SI ce spirit de avantura! Of, cum as mai pleca si eu, macar pana la Mall sau la Unirea, dar e greu cu plodul dupa tine! Lasa ca poate-mi scot parleala saptamana viitoare ca tocmai am realizat ca se apropie Craciunul dar eu nu am achizitionat nici un cadou. Nu pentru mine si barbat, ca noi sarim peste noi anul asta, dar vine tot familionul si nu se cade sa ii ocolesc si pe ei. SI nu am idei deloc! Ce s-a mai intamplat cu subiectul cu idei de cadouri propus aici ca vad ca nu mai scrie nimeni nimic!
Andreea.a - felicitari pentru statul in fund! Este si visul meu cel mai drag ca mor cand o vad cum se prelinge cand o pun intre perne!
Asa, acum ca mi-am adus si eu contributia kilometrica la logoreea de azi ma simt mult mai bine
. Wow si e deja ora 6! Va pup!![]()
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
AM uitat sa zic ceva
NewMami- e scump foc micutul cum doarme. Vad ca si Ana si-a descoperit o pasiune: dormitul cu cracii kokotati pe laterala dreapta a patutului. Iar azi dimineata de atata fatait cazuse cu totul in plasa de pe margine, nu mai putea sa-si miste piciorul/mana respective
.
Cloreta - esti sigura ca nu era Ana mea?
Are niste gene de toata lumea ma intreaba daca e data cu rimel
Pupici ca tipa plodu'
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
andreeaatan spune:
Gusta, sunt alaturi de tine. O sa te faci bine curand. Multa sanatate.
Loreen, nu il conving nicicum. Atata bea si gata... Nu l-am prea fortat cu mancarea niciodata.
Azi am frecat balconul. Noi am facut balconul ca un fel de sera, cu termopan si am n-spe metri patrati de geam de spalat. Dar, o data ce te apuci, merge treaba ca unsa. E sera, in fapt, pentru ca acolo stau toate florile si lamaii au inflorit acum o saptamana.
Maine spal usile si sunt 1/3 gata. Cat optimism pe capul meu!
Nu stiu daca v-am spus ca mi-am luat si eu slip biomed-e foarte interesant, curge apa pe la genunchi de imi ud toti pantalonii. Nu stau eu 3 ore, cat scrie, cu ei, ca nu vreau sa fac vreo iritatie de la transpiratie, dar efectul la nivelul pielii va aparea curand.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
monu spune:
mai e tare ciudat, pe PC-ul meu nu figureaza mesajul dar daca voi il vedeti, pe voi va cred.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
gabitzam spune:
Monule, m-am mai uitat o data, este la capitolul asta, chiar pe prima pagina.
Mai fetelor, scrie pe undeva cam cita cantitate de mincare solida tre' sa manince un bebelus? Ca niciodata nu stiu cit sa-i fac lui Andrei. Parca ar mai minca citeodata, ii fac mai mult si imi ramane, nu stiu cum s-o nimeresc portia aia de mare.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi