Bebelusi de mai-iunie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
loreen spune:
Mercedes cam 1670000 diferenta din octombrie...Cu laptele eu am incercat la Bianca milupa HN si nu i-a placut neam,iar la Delia am incercat Humana HN si a mancat bine de tot,are gust de banane si este putin mai grosut...in perioada aia a incetat cu varsaturile...
Elisor striga catalogul dupa tine...cum a dres-o Andreas cu temele la mate,paginile ramase?!
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Mai am vorbit acum cu Gusta (Marilena) si zicea ca are ULCER... Ca ea crede ca este o forma avansata ca se simte foarte naspa... Si inca nu poate intra pe forum ca se simte nasol si nu are puterea de a scrie! Doctorii i-au dat ranitidina si au zis ca vor sa-i mai faca si alte analize!
Beatrice, mami de
Alex pifos
crissi spune:
Multumim , Multumim, sa ne traiasca toti bebeii si sa fie sanatosi..
Ma tot chiombesc aici la papanashii vostii cu smintinika si dulceata si ...
tre' sa sterg tastatura de bale.. mai subtzire cu vorbe d'astea ca trebuie neaparat sa incap in nadragii speciali , aia de revelion..si asha imi iese o jumate de kur p afara..
Theo nu vrea sa pape cereale, am incercat si asta cu toate ca i prea gras ptr. cereale, dar nu mai stiu ce sa i dau.. asha ca pap io cereale de la humana ca el se strimba de zici ca i dai cu kk pe la nas.. in schimb papa bine mere/portocale/banane/ aa, i am dat deja si mango.. cu toate ca am tot citit sa cika n ar fi chiar indicat la numai 6 luni.. supa nici nu vrea sa auda.. iar seara rupe biberonu n doua, maninca inainte de culcare 315-330 ml.
Si io tot il las sa basculeze poate, poate nu s o mai scula.. peste noapte sa pape, dar DEGEABA.. la 2,30-3 e UP cu gura deschisa iar.. asha ca io tzin tzitzanetele pt. noaptea si dupa amiaza.. abia astept sa vina si momentu cind nu s o mai scula noaptea sa manince.. dar sint aproape sigura ca dupa atita vreme de program d asta nocturn , cind n o sa se mai scoale el, sigur, SIGUR , ma scol io de nebuna la orele stabilite impreuna, si scot tzitzanetele afara....
In rest.. sint f. mindra ca de 3 zile , face kk la olitza in fiecare zi.. cum il vad ca se screme cum l am aruncat pe olitza.. in prima zi mi am luat tzeapa ca i a iesit putza afara si mi a pishat patu.. ca l tzin sus in pat cu tot cu olitza lui..![]()
Mi am facut deja socotelile , daca la 6 luni face kaka la olitza , la un an vorbeste sigur , si la 3 il insor..![]()
Pupici
patriciaRO spune:
Mai aseara l-am surpins pe fi-miu ca fugise dupa patura, uitati si voi unde s-a ascuns:
ALEX SUB MASA
Si pentru ca am facut bradutul, uitati aici ceva pozulici!
BRADUT
Beatrice, mami de
Alex pifos
Mercedes spune:
loreen -mersi mult am sa incerc cu humana hn atunci mai ales ca ii plac bananele
De cand te intorci? sau daca te intorci, intoarcete parerea mea dupa 1 ian 2006 ca, pentru mine nu e clar daca eu intorcandu ma in 2005 la lucru voi beneficia sau nu de acel stimulent de 3 mil/luna incepand cu 1 ianuarie 2006 - probabil in norme se va specifica
andreea.a spune:
Gusta -
si 
Loreen - sa vezi nedreptate! Eu cand eram mica imi doream cu disperare sa ma mut la Constanta, sa vad marea in fiecare zi. Si acum am fost foarte aproape de o excursie la Constanta si nu la munte, dar daca ne-am trezit asa tarziu.. si drumul pana la voi e luuuung.. am lasat-o pe alta data.
Gabitzam - se circula cam nashpa pe dn1, cred ca toata lumea moare de frica acelor "camere". Andrei le-a facut cu mana tot drumul! Deh, actorul din el. 
Pai ce munti sa pozez? Poate din mers, ca numai pe aia i-am vazut. Cand am ajuns noi in Sinaia, era bezna. Asa ca am mers sa bagam ceva la burtici. ![]()
Am uitat sa va zic ca de 2 zile sta si fi-miu in fund ca lumea. Sunt f fericita ca asa ajunge singur la jucariile din fata lui si nu mai urla sa i le dau eu. Are mama un baiat mareeee. ![]()
Andreea, mama lui Eric Andrei
(16 iunie 2005)
Pozele noastre
danib spune:
Buna,
Fran m-inscriu si eu la dureri de sale – asta pentru liniste suplimentara
Ioana, auzeam ceva de gatit pentru femeie ? Doamne fereste, ca bine zice Loreen cu restaurantul . Mie fix asta mi-ar lipsi, gatesc pentru 2 copii in fiecare zi, pentru noi din an in pasti si cu toate astea ma simt mai “hamalita” ca niciodata .
Oricum la capitolul femeie se pare ca eu sunt o fericita : am o doamna, careia noi toti ii spunem Buni care a stat cu Raluca de cand avea 3 luni si l-a preluat si pe pitic de la o luna si ceva . Bine nu sunt chiar asa “depravata”, stau cu prichindelul in fiecare zi pana la ora 13.30, timp in care mai si gatesc, fac curatenie alea, alea ....
Apoi vine Buni si la ora 14 vine si Ralu de la gradi ( o aduce sotul sau o iau eu)
Hai ca m-am luat cu vorba si m-am departat de subiect, deci eu o platesc cu 600 mii lei / saptamana . De saptamana asta vreau sa-i maresc pentru ca m-ati speriat voi si chiar merita . Pot spune ca face parte din familie: s-a atasat de copii foarte tare, le face mici cadouri oridecateori are ocazia, am apelat la ea cand am fost plecati cate o saptamana sa stea ori cu unul ori cu altul, ce sa mai ne-a adoptat ( mai ales pe sotul meu care nu mai are parinti si ea de multe ori spune ca este baiatul ei). Si am uitat sa va spun ca ne calca toate alea ( adica de 2-3 ori pe sapt.)
Androix, Andreea.a – bravo voua pentru excursie
Mygirl felicitari pentru “tata”, pacat ca nu a fost mama
Loreen chiar esti o eroina ... Eu azi mai subtire cu treaba, dupa cum vezi stau calare pe net si nu stiu ce-i cu logoreea asta . Cu kiwi, eu zic sa mai stai , are el cea mai multa vit C dar este foarte alergenic ( mai ales daca spui ca Delia este putin iritata pe fata ) . Pediatra noastra ne-a spus ca se da de la 1an .O exagera ea putin dar, eu zic sa-i dai mai incolo .
Crissi – kaka la olita ? Chiar esti tare. Cu insuratu nu cred ca-i asa simplu
NewMami – La multi ani pentru cele 6 luni . Va invidiem pentru zapada, Ralu in fiecare zi imi spune ca ce iarna este asta fara zapada. Mititica abia asteapta sa ninga .
Beatrice – bine te-ai intors
Uram si noi bun venit noilor sositi .
Hai ca v-am plictisit destul.
Va pup
Androix spune:
Salut
New mami, asa doarme si Filip al meu. Se pune de-a curmezisul si se si urca jumatate pe latura mica a patului si doarme asa intr-o dunga de zici ca as mai avea loc sa inghesui in patutul lui inca 20 de sarmalutze ca el ![]()
Se vede treaba ca v-ati distrat pe cinste! Bravo!
Ai??? CUm ma sa-si arunce bradul pe 25??? Moama, ce face din adevaratul Craciun febra comerciala si markentingul 
Loreen, chiar ca suntem avantajati din punctul asta de vedere. Cand ni se pune pata dam o fuga la munte sau la mare
Masina si bani sa fie!
Cu planta eu te cred
Eu sufar foarte mult pentru ca sunt mare iubitoare de flori si plante de apartament si cum scapa matza in ele le pune la punct. I-am pus si iarba pentru ea special dar ce crezi ca s-a uitat la ea??? Pai ce e proasta? Dar acum macar au mai scapat bietele flori ca i-am limitat accesul pisicii. Stau si ma intreb daca nu sunt cumva exagerata si nu chinui bietul animal ![]()

Gabitza, taci cu papanasii aia ca la ei ne-am gandit tot drumul de dus si apoi si de intors
Daca nu trebuia sa ajungem cu piticii la baie mai mult ca sigur ca ne opream undeva prin bcuresti sa bagam o portie de papanasi 
Iar muntele e undeva in spate, ca era bezna cand am ajuns acolo.
De fapt era atat de intuneric incat incep sa am indoieli ca am fost chiar la Sinaia
N-avem nici o poza doveditoare... Oricum am planuit sa refacem sedinta foto candva pe zi intr-o escapada viitoare.
Gusta, daca citesti pe-aici, sanatate multa! Ai grija de tine!
Beatrice, bine ca ai reusit tu sa iei legatura cu ea. Ce scump e Alex sub masa! Si bradutul e frumos. Si eu ca si Loreen, fac bradutul pe 24 seara in miros de sarmale si cozonac, cand deja sunt varza de oboseala dupa atata gatit, iar barbate-miu moare de placere sa puna beculetele in brad si eu nu mai am putere decat sa zac pe canapea si sa-i dictez de la distanta unde sa aseze globuletele. Abia astept sa vad reactia lui Filip la bradut, ca vrem sa-l facem dupa ce se culca el si dimineata sa-l gaseasca gata impodobit. 
Crissi, ma bagi la idei cu olita aia
tre neaparat sa ne luam si noi. Gata i-ai gasit deja nevasta? ![]()
Mercedes, sigur beneficiezi de stimulent, dar nu se da retroactiv pentru perioada din 2005 pe care ai lucrat-o ci vei lua normal de la 1 ian 2006.
Hai va las ca am un munte de treaba 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
elisor spune:
Mercedes, Margott, Androix, Oana multumesc pt. urari
Margott si Mstroie www.ottima.ro/gallery/displayimage.php?album=2&pos=15" target="_blank"> un tort cu dedicatie , iar pt. cine vrea sa vada www.ottima.ro/gallery/thumbnails.php?album=2" target="_blank"> idei de torturi
Ioana felicitari pt. bona/femeie/dadaca ca mult te-ai mai chinuit s-o gasesti, sper sa se dovedeasca a fi asa cum iti doresti, la banii astia ar trebui! Ana si femeia - o relatie de lunga durata, sa se inteleaga si sa o placa!
Loreen am terminat ieri lectiile din urma, mai rau a fost ca a facut reactie la vaccin cu durere de cap si ameteala si ceva febra, dar dupa nurofen s-a simtit ceva mai bine. Dar eu am o dilema, el a facut oreion anul trecut si rubeola la 7 luni si totusi i s-a facut vaccinul pt. astea doua, o fi normal???!!!
Bianca primeste compensatie ca vad ca Delia e plina de jucarii de sa-i ajunga si pt. copiii ei? Sau se joaca si ea cu ale Deliei?
Patricia ma bucur sa ne "auzim" din nou, cred ca nu mi-ai primit e-mail-ul?!
Andreea.a si Androix in aer de munte cred si eu ca s-au simtit bine flacaii, cel putin au platit distractia (ca niste cavaleri ce sunt)
? Am vazut pozele, bravo voua pt. iesire!
Mai am de spus ceva, dar revin mai tarziu ca suntem la nr.2 pe ziua de azi, ma refer la masa si kk, se inteleg bine impreuna, nu? ![]()
Eli, Bianca & Andreas
loreen spune:
Bai fete i-am dat Deliei torttelinii si a halit o tona...cred ca-i de-a mea cu mancarea italiana...si erau facuti cu tot tacamul...
Beatriced avem si noi rata ca a voastra,insa nu si fata asa plimbareata ca Alex...iar bradutul este tare frumos...Alex cum a reactionat la el?
Mercedes intamplarea face sa ma intorc in 2006 la munca...oricum aveam de gand asta,cu 1 ianuarie,insa mai nou m-am stabilit la 15...ca-mi da statu' inca 3 milioane sunt bineveniti...
pentru Biencuta bolnavioara...
Danib pe mine nu ma inghesuie harnicia in cursul saptamanii...dar azi aveam draci pe viata,continuarea de ieri si alaltaieri,asa ca mi-am consumat adrenalina facand pe gospodina...Cu kiwi raman la faza de intentie ca nu stiu cum sa il dau...de mestecat nu poate,pasat e oribil la gust...
Elisor vaccinul de-acuma este rapelul celui de la un an...asa ca ala nu a afost eficient,probabil nici asta daca zici ca a avut deja doua dintre ele,boli...Cu jucariile nu se joaca nici una nici alta extraordinar...da sa fie ca dau bine in poze...cu tortul 

...sadism pe fata
Gusta daca ai timp sa citesti iti doresc multa multa sanatate si sa te faci bine cat mai curand...daca nu Beatriced trimitei tu Gustei cand vorbesti cu ea urarile nostre de sanatate...
OAna daca a spus prima data "tata" inseamna ca urmeaza si un baietel![]()
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"