Bebelusi de mai-iunie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 4
Kasky spune:

Buna seara la toata lumea! Eu abia am intrat in comunitatea DC, fiindca mi se pare foarte interesant ce se intampla aici, si vroiam sa pun si eu cateva poze cubebelusha mea aici, fiindca e nascuta in mai, anul acesta. Cum se face, ca sunt in ceata?
Multumesc anticipat si pupici multi de la mine si Dariutza mea!
Androix spune:
Salut
Am trimis cartulia, sa ma trageti de atentie daca nu ajunge.
Noi am dat o fuga pana la Sinaia. Noroc cu Andreea.a ca m-a luat de-o aripa si am plecat asa pe nepusa masa la ora doua dupamasa la munte. A fost frumos, piticii s-au simtit si ei bine, cred ca le-a placut.
Pacat ca se cam intunecase deja cand am ajuns, dar am vazut frumusete de luminite in Sinaia
Eivdent iar ne-am rupt in figuri si am mancat cand am ajuns acolo. Dar tot raul spre bine: n-a mai fost loc si pentru desert asa ca l-am sarit. Dar oricum maine zi de fructe si legume, cel mult un piept de pui la gratar.
Beatrice, uelcam bec! Pupici la Alexutul frumos! Mai, nici mie nu mi-a venit laptele decat dupa ce am ajuns acasa. Adica in a treia zi spre seara. Dupa ce am baut 2-3l de ceai de chimen si anason. De fapt cre ca nu mai conteaza, orice lichid bei atunci se face lapte. Numai alcoolul e interzis. Deci sa mai aiba rabdare ca e pacat sa treaca fata pe formula. Sa bea multe lichide si sa insiste. Poate incearca si cu o pompa ceva.
Loreen, si mie imi devalizeaza animalul toate plantele
Mi-a stricat de-a lungul timpului multe flori. Nu o pot dezvata nicicum. Si sa semnalizeze cutremurele??? A mea e asa de nesimtita incat cand a fost cutremurul cela din miez de noapte cand eram noi gravide (mai stiti?) dormea ca vaca pe calorifer si nu s-a speriat decat de reactia mea...
Danib,
cel mai frumos este sa-i spui si amabilei de la telefon ca vei suna la opc. Altfel nu starnesti in ei nici o reactie. ba chiar s-ar putea sa nu starnesti nici asa. Eu sunt revoltata ca toti importatorii isi lipesc etichetele lor in romana peste cele in engleza ca nu poti citi ce scrie acolo in original, decat asa pe sarite.
Mstroie, sper ca ati trecut usor peste vaccin. Cum mai sunteti cu manuta? CE IDEE GENIALA CU TASTATURA STRICATA!!! Mai ales ca si am una care sta sub pat, impreuna cu alte chestii de pc pe care nu le mai folosesc si nu ma indur sa le arunc!!! Maine scot tastatura la inaintare!
SI la noi cu caca e la fel. Face bucatelele de morcov aproape intregi. Nu e nici o problema din cate am inteles eu, asa este la inceput pana se mai maresc.
Ioana, stai calma ca eu eram la Andreea.a cand cu cutremurul si ei stau la 2 si tot l-am simtit. Dar o fi din cauza ca am antrenament ca sunt traita la 10 de cand ma stiu; ca eu am sarit prima ca arsa![]()
Andreea.a, ai mai spalat biberoanele mey??? Io n-am maine dimi in ce sa-i servesc micul dejun, dar stau pe net ![]()
Ti-am zis ca sunt super degajata cand sunt singura acasa: nu gatesc, nu spal vasele, nu fac nimic
Tocesc netuuuuuuuul ![]()
![]()
Moama va las ca deja e tarziu 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
NewMami spune:
Multumim mult de tot de frumoasele urari si dorim si noi tuturor bebeilor sa creasca mari, sa fie sanatosi, cuminti, mancaciosi si sa aiba parte numai de bine.
Noi azi am sarbatorit cele 6 luni (uauuuuuuuuuuuu ce a mai trecut timpul) fara tati, din pacate ca e intr-o delegatie in Mexic si vine numai maine seara. Dar de joi (cica) e in concediu pana dupa sarbatori - URAAAAAAAAAA. Asa ca mama si-a chemat niste prietene iar patrick a fost singurul barbat prin preajma. Ne-am distrat bine de tot si normal ca iar am avut sedinta foto (vezi album Patrick Ryan - 6 luni
Inca de dimineata am inceput bine ca in sfarsit am reusit sa o prind pe Elisor on line si ne-am conversat. Am auzit-o pe Bianca gangurind si povestindu-mi pe limba ei vrute si nevrute - dulce foc. Din pacate piciul meu n-a vrut sa-si mute curuletul din pat pana dupa ora 10 asa ca nu a participat la intalnire.
In sfarsit i se simte un coltisor de la dintisor si sper sa se si vada cat de curand ca tare il mai chinuie.
Loreen, dar cum mai are loc Delia in patut cu atatea in jurul ei? Al meu fiu face economie de spatiu de obicei.ia uitati aici sau http://community.webshots.com/photo/519800247/519800247obGTfm]aici[/url]
La noi a nins cam 30 cm, iar in spatele casei cand l-am scos pe Patrick pe saniuta am intrat cu totul in zapada.ia uitati aici . Sambata am fost si am taiat bradutul si de abia astept sa-l impodobim. Si mi-e mi-ar fi placut sa-l fac numai pe data de 24 cum obisnuiam in tara dar aici nu se poate ca astia majoritatea isi arunca deja bradul din casa inca de pe data de 25
.
Sper sa avem si de Sarbatori zapada ca e atat de frumos cand e totul alb.
Androix, Andreea.a, bravo voua, asa imi place si mie sa nu stau prea mult pe ganduri si sa ma duc oriunde ma taie capul. Sigur le-a placut micutilor la Sinaia ca se vede si din poze.
Mercedes, multa sanatate micutei si multi
.
Bun venit noilor mamicute, Simona si Kasky. Welcome back Beatrice.
Beatrice, acum ca am implinit si noi jumatate de anisor vreau sa incep sa merg si eu cu Patrick la bazin si vroiam sa te intreb daca l-ai uns pe Alex cu ceva crema inainte de a intra in apa. I-ai cumparat slip de baie sau il lasai in pampers?
monicica, cam astea sunt preturile si la noi sau chiar mai scump. Gradinita $40/zi iar baby sitter eu ii dadeam $60/zi de la 7:45 a.m. la 5p.m. si $7/ora ptr. orice era extra. De la 3 ani exista si gradinite gratuite (mai ales cea franceza).
FlorentinaG, multa sanatate Mayei.Voi cand va intoarceti din tara? Cum ti-ai rezolvat cu atata concediu ca stiu ca in State ai voie doar la 6 saptamani.
Cornelia, sunt atat de scumpi cei doi Craciunei. Ce mai face Maria?
lui Stefanu cel mic si nevinovat. Te-ai hotarat daca o luati pe Maria cu voi?
Anky, mama ce Mos Nicolae adevarat ati avut si ce mare s-a facut Cristi. Se vede ca copii au avut o gramada de fun. Sunt atat de scumpi amandoi, mai ales in pozele in care fac baie impreuna.
Se vede ca azi am cam exagerat cu cafeaua ca e 1 noaptea si eu inca bantui de nebuna pe DC, nu-i nimic ca veti avea ce citi la cafeluta de dimineata.
NewMami &
Patrick Ryan
loreen spune:
Neatza...
Andreea.a,Androix sa va fie rusine ca ati fugit la munte fara mine...S-a rasturnat carul cu noroc la Bucuresti cu pozitia geografica...cand vi se scoala fuga la munte...cand vi se face fuaga la mare...bravo voua...toata stima mea...
Plodu meu a fost muscat de musca tete ca a plesnit-o somnul...ori de la atata urlat a obosit si-si incarca bateriile pentru o noua zi de simfonie...Aseara barbate-miu vazundu-ma plina de draci s-a pus singur pe spalat copilul fara sa mai caraie,cu toate ca eu nu i-am zis nimic...da ce pastele masii e numai copilul meu...ei...
Asa am reusit si eu de azi dimineata sa calc boarfele...
Beatriced sa stii ca si a amea are obrajii "arsi" asprii si rosii...vad ca a coincis cu eruptia dentara ca n-as zice ca-i de la borcane...la cate i-am dat ar trebui sa fie asa si sub unghii...
Androix azi de dimineata am auzit niste zgomote suspecte si daca n-as fi avut alarma,banuiam ceva hoti...cand colo curva aia batrana( a se citi Sonya...asa-i spun de cand a cazut de la 6 si de la 8) era calare pe floare,care floare era trantita la pamant...sa o omor...nu de alta dar o primisem cadou si nu ma crede nimeni ca pisica a devorat-o in nici 3 zile...
Ioana da ce puii mei la tine-i restaurant...ca vin si eu ...io la femeia mea ii dau 2000000,fac mancare ce-i drept dar nu pentru ea,asa ca daca manaca sau nu e problema ei,vasele le las si murdare si multe daca nu am timp sa le spal,rufele in masina la fel,le intinde ea,mai matura mai calca mai sta si peste program...asa ca cum o obisnuiesti asa o ai...Eu nu am cautat-o prin agentie ci pur si simplu din gura-n gura...si de 9 ani sunt super multumita...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mygirl spune:
Neatza si La multi ani si multi pupici! cu intarziere sarbatoritilor de ieri! Noi nu am avut net asa ca azi trebuie sa recuperez o gramada, ca ati avut logoree ieri.
La multi ani sarbatoritilor de azi MARIA MONICA si THEO!
Noi ieri am sarbatorit primul cuvant al Alexandrei care a zis...TATA de vreo 4 ori, cu dedicatie! Normal, taica-su era topit de emotzie, a pupacit-o si alintat-o toata ziua.
As mai scrie cate ceva, dar avem vecini noi la 4 care-si demoleaza casa cu barosu de nu-mi aud nici gandurile, Alex a inceput sa planga....citesc romanul de ieri si revin.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
andreeaatan spune:
Mai, fetelor, ce zi de c..at!
Am fost 2 ore pe afara, eu in ritm rapid sa nu fac hipotermie, Sefu' la marea relaxare. Apoi vin acasa, sa-i dau la 4 sa pape- bataie de joc, sub 200 grame de pere. Apoi pune-te pe urlete, tocmai ce frecam eu de zor camera lui din cap pana in picioare. L-am pasat lui tati, a fost cum a fost. La 7,30 ii era foame ca la somalezi, i-am traznit 200 cereale Humana, apoi, urlete ca-i era somn. Am facut baita, repede laptic vreo 50 ml, fain-frumos, apoi urlete ca el nu are chef sa ragaie, apoi ceiut, apoi ragaiala in final. Inca 2 serii de urlete dupa ora oficiala de culcare si am un feeling ca la noapte o sa dorm mai mult nu.
Ata a fost mesajul pe care ieri forumul nu a binevoit sa-l retina:
Patricia RO-welcome back! Acum gasca este aproape completa!
Elisor-Thomas rade 260 lapte dimineata si pe langa 200 gr cereale cu lapte seara mai plescaieste si 50-60 ml laptic; toate pe langa iaurtul Paulact de la ora 4, cu sau fara fructe. Noi papam 4 mese, si dupa comportamentul din ultimele zile, cred ca o sa aman msele cu o ora, adik in loc de 12-13 s.a.m.d.
IoanaIlincam-ma bucur pentru tine ca ai gasit bona sa-ti placa.
Mai ce urla Thomas asta. Nu-i place canita magica Avent, nu-i place olita de la Brevi, nu-i place nimic. Eu una sunt satula...Astepr sa taca din gura, ca deja exagereaza. Cred ca daca plecam la job si il lasam cu o straina, era cumintenia pamantului. Afara si in public e cuminte si cu dragalasenii, acasa joaca tontoroiu pe nervii mei ziua si noaptea.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
gabitzam spune:
Androix, pai te-ai dus pina la Sinaia si tocmai desertul l-ai ratat? Pai eu numai pentru desert m-as duce
Sa nu maninci tu un papanas cu smintinica si dulcetzica ?! 
Kasky, bine ai venit printre noi!
Spune-ne despre tine si micutza ta, cind s-a nascut, cum o cheama, cit a avut la nastere, unde ai nascut, cum a crescut lunile astea, cum te descurci cu ea, e cumintica sau nu, ca frumoasa sint sigura ca e![]()
O sa te descurci tu si cu forumul pina la urma, e putin mai greu la inceput pina te obisnuiesti. Poze nu poti pune chiar aici, dar iti poti face album la Yahoo sau la Webshots si ne dai si noua link-ul sa va vedem. Pupici la micuta ta!
Andreea.a, si muntele unde e!? Macar in poze sa-l mai vedem. Cum se circula acum pe DN1 spre munte de cind cu camerele de urmarire a traficului?
Ioana, linkul acela cu Timisoara era pentru noua venita in grup, Simona, care este din Timisoara
Asa, ca sa te luminez eu pina apare Chris.
Felicitari pentru dadaca. Doamne ajuta sa fie asa cum trebuie!
Barbata-miu a "racolat" o femeie de la el de la banca, o tanti care le spala lor cestile de cafea si mai trebaluieste pe acolo pe la oficiu si prin birouri. I-a zis sa vina din martie, ca eu am de gind sa ma intorc la servici dupa ce face Andrei un an. I-a zis ca-i dam 5 milioane si a fost femeia extaziata, ca firma unde e acum ii da 3.7mil. Sper ca e alegerea buna, femeia e tot asa spre 50 de ani si zice ca are si nepotel mic de 3 ani. O sa o chemam si acasa sa o vad si eu daca imi place de ea, macar asa la prima vedere.
Offf, de ce nu e mama mai tinara! Ca saraca la 70 de ani nu mai face fata la unul ca Andrei.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi
Mercedes spune:
Loreen- care din cele doua produse de lapte pt diaree e mai buna?
M-am intors din octombrie la lucru, am stat cu Bia doar 126 de zile dupa nasterea iei.
Apropo de norma se ia retro ceva diferenta incepand cu 1 oct- nu stiu exact suma
patriciaRO spune:
Neatza la fete!
La multi ani!
MARIA MONICA (Robotzica cucului) si THEO (Crissi) Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!
New Mami, ce frumos este la voi, mai... La noi este frig dar nu se aude nimic ca va ninge... Cand am fost la bazin, nu l-am dat cu nimic, decat dupa ce l-am scos din bazin, l-am spalat si l-am uns cu crema peste tot...
Kasky, bine ai venit!
Loreen, Mai asa si Alex dar dintii vad ca mai intarzie sa apara, inca are umflaturile destul de mari deasupra gingiei, dar inca nu sunt prea mari semne ca ies curand... Mai asteptam! Si vorba ta de la borcane, trebuia sa-i fii iesit demult timp! Maine ma duc cu el, sa vad care-i treaba!
Beatrice, mami de
Alex pifos
loreen spune:
La multi ani vedetelor de azi:Maria Monica si invingatorului la kg Theo...sa cresteti mari ...
Nu stiu ce-am avut azi,da pana la ora asta am calcat am facut 2 feluri de mancare am dat de mancare la plod de 2 ori si am si adormit-o...si toate astea de la 7...ptiu sa nu ma deochi...
Da chiar mai fete,vorba Gabitzei,niste papanasi ceva...nimic?!... pacat de drumul pana acolo...

Florentina nu i-am dat inca kiwi ca nu stiu cum...poate ma lumineaza cineva si pe mine...
Newmami asa-i plin patutul ca ea oricum se geia o pauzaste,adica inghesuie ca astia de pe DC blocheaza aiurea cuvintele care contin vulgaritati, intr-un loc...da-s bune ca ce se trezeste vreo ora sta la gargara cu ele si ma lasa si pe mine-n pace...
In prostia mea monumentala am uitat sa-i urez bun venit lui Kasky si Dariei ...mai da-ti pe la noi fetele...
Andreeaatan cum il prostesti sa bea atata lapte?!Vreau sa revin la Humana 3 ca Hipp 3 este una mare porcarie...In loc sa fie mai gros,este mai subtire decat 2 si nu are nici gustul de fructe scris pe cutie...O sa tampesc naibii copilul asta cu laptele schimbat...dar vad ca nu comenteaza nici ea nici stomacul ei...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"