Clubul nurorilor (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

monagan deci slanina n-a adus? Asa cred si eu, porcul ala era subnutrit :P

Andreea ma bucur ca te simti mai bine. A aflat lumea de bebe? Cum au reactionat?

diaan cum ai facut sa scapi de soacra de sarbatori? :)
Eu una nu-mi fac vise din astea

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Da, da..vreu si eu reteta de scapat de soacra....se da la medicul de familie sau tre sa faci fr-o cerere la autoritati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna
Andreea ma bucur ca te simti mai bine. A aflat lumea de bebe? Cum au reactionat?

Nu au aflat inca parintii mei, ca iubi abia azi vine acasa. Si maine suntem destul de ocupati (curatenie pe ultima suta de metri), dar miercuri mergem sa le spunem. Ca joi plecam la tara sa ducem invitatiile pt nunta si mai venim inainte de revelion cand pleaca ei la tara. Asa ca miercuri e ultima zi in care putem sa le spunem, stand la un pahar de vorba...sau de ....socuri.

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by impreuna

Nu au aflat inca parintii mei, ca iubi abia azi vine acasa. Si maine suntem destul de ocupati (curatenie pe ultima suta de metri), dar miercuri mergem sa le spunem. Ca joi plecam la tara sa ducem invitatiile pt nunta si mai venim inainte de revelion cand pleaca ei la tara. Asa ca miercuri e ultima zi in care putem sa le spunem, stand la un pahar de vorba...sau de ....socuri.

POZE

Sa ne spui si noua :)

Mergi la inceput

Care vreti o dedicatie pentru soacre, ascultati www.unsecure.go.ro/la-multi-ani/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor!

Eu am cam lipsit de la subiect...dar v-am citit ce-i drept.
Se pare ca socru meu inca nu a invatat bunele maniere....nu stie inca sa salute la 'Buna ziua' dar ce sa zic in urma cu cateva luni nu raspundea cu nimika acuma am facut un pas inainte si raspundem cu 'hmm'...ceea ce am inteles ca poate insemna(de la sotz si socrela,cei care ii i-au apararea) un 'Buna ziua'.Cu mine ii mai merge ca nu prea ma doare pe mine daca ma saluta sau nu atata timp cat nu se baga in viata mea.Dar....cand o veni mama...si nu o v-a saluta....v-a iesi scandal mare.....numa' cand ma gandesc ma trec fiori.Dar poate pana atuncia invata sa de-a 'Buna Ziua'.
Mi-am varsat si eu nitel nervii ....pe el.Sorry!
Va pup si sa va ocoleasca socrii si soacrele!

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Devylla....eu zic ca interpretezi gresit...omu nu zice Buna ziua....isi curata numai gatul....
Hehehe...cand o sa vina mama ta...o sa-l bata la poponet si poate asa invata omu' care este comportamentul adult si civilizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

impreuna, e tare de tot "dedicatia pt soacre"!!!
eu incerc sa fiu mai alaturi de socrela cat pot, sa imi mai schimb atitudinea fata de ea ca trece prin momente grele si are nevoie de noi alaturi!

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Kiss, cum de nu m-am gandit sa trec in wk pe la soacra, sa-i dau si ei niste virusi?
Diaan-norocos socru mai ai, sa-ti traiasca si la mai mare! Am inteles ca e de treaba omul, spre deosebire de ea.
Monagan-dar ce naiba ti-a trimis asa dew multa carne, vrea sa te imbolnavesti? Porcul ala candida cumva la titlul de mister si era prea slabut, saracul??

va pupez

Mergi la inceput

devylla cam tarziu pt bietu om sa mai schimbe ceva..., dar de invtat mai poate :)

Cherry ma bucur ca ti-a placut dedicatia, si eu leam pus-o socrilor sa asculte

Mergi la inceput