Clubul nurorilor (4)
Raspunsuri - Pagina 10
diadaniela spune:
Inca nu a ajuns,e pe drum.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
A AJUNS!!!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Dana, cand vrei sa iti tii soacra ocupata, pune-o la calculator sa ceteasca cate ceva pe aici, iti garantez ca o sa stea cu sufletu' la gura
Olim draga, oare pe unde umblii ? Sper ca nu te-a rapit soacra de sarbatori :)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
monagan spune:
Fetele, am promis ca scriu, cand se intoarce al meu. Acum a sosit dar nu cu mina goala ci cu...SOCRII. . Wow, ce meciuri am avut, de data asta face to face. , au fost schimburi dure de replici mai ales din partea mea, dar nici ea nu s-a lasat, ca e tupeista .A fost razboi in toata regula. Imi pare rau ca nu va pot relata ce am spus, dar cred ca va dati voi seama.
Imi plezneste capul de durere,asta e ca m-am enervat rau, desi trebuia sa ma obisnuiesc, ca de 16 ani, relatia e aceeasi. Dupa ce ma calmez, ma reintorc.
Impreuna, ,ai spus ca vine incarcat cu bunatati???? am primit 4 fire de carnati ,o punga de carne (cam 2 kg).Si inca am coborat inaintea lui, sa-l ajut la bagaje.Bingo.
MG
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Am aparut si eu si ma simt ceva mai bine. Din toate punctele de vedere. Vineri mi-a fost rau, asa ca am stat acasa, sambata am taiat porul (de facpt eu m-am uitat la nasu' si la tata), duminica am fost la ecograf si am vazut bb care are 3 mm. Azi vine ibi acasa si imi aduce si bradut. Cam asta a fost programul meu. Acasa nu mi-a mers netul deloc, asa ca nu am putut sa va scriu.
POZE
cherry22 spune:
'Neata, fetelor! Ce mai faceti? Pe mine chiar ca m-au ajuns blestemele soacra-mii, caci inca ma lupt cu o raceala naspa. Vineri nici la job nu am fost, iar in wk, in loc sa mergem si noi la cumparaturi, am stat in pat, la tv, ca, ce altceva puteam face?
-Gargaritza, chiar iti vine soacra de craciun?
- Alionushca, bun venit in clubul nostru!
Noi inca nu am primit invitatie din partea socrilor, dar sigur o vom primi, ca, de, tre sa petrecem si cu ei.
Cine draku a inventat socrii?
va pupez
Gargaritza spune:
Buna dimineata celor care inca ne mai pot citi dat fiind ca soacrele lor or sunt bune ori lipsesc din peisah inca.
A mea vine vineri .
Alionushca...dar ce soacra fitzoasa ai. A mea nu a cerut nimic pana acum si daca cere moare in tzapa.
Monagan....cam multa carne mama cam multa(a fost porc anorexic?!?!)
Impreuna...daca ar citi sotul ce am scris aici...nu ar zice nimic saracul, ce sa zica...ca doar o stie pe doamna mama lui.
Dana....nervi de otel iti tin pumnii.
A.Cicel ma bucur ca te-ai mai inveselit.
kisstherain999 spune:
Buna fetelor
gata cu gospodaria, sunt din nou la serviciu.
Despre soacra nu prea am ce noutati sa va spun, a fost sotul sambata la ea ca sa aduca instalatiile si ornamentele de brad. Mi-a trimis 8 (opt) cani 4 mari si 4 mici (cand se da de pomana ca sa le parashutez?) si niste zarzavat uscat (marar, patrunjel, leusten, cimbru).
Aliona poti sa-i dai socrei niste creme incepute sau amestecate cu niste praf de scarpinat ca e www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64414" target="_blank">la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63916&whichpage=1" target="_blank">moda si poate se linisteste
Gargaritza pregateste aremele pt atac
Cherry22 mergi in vizita la soacra poate o molipsesti si pe ea si pune si tu niste usturoi pe la geam sa nu se mai prinda blestemele
A.cicel mult inainte si sper sa te simti mai bine.
O saptamana usoara si fara soacre.
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
Gargaritza spune:
Kiss....armele sunt unse, verificate, incarcate si pe rastel.
Ce ma enerveaza sa primesc tavi, cani sau alte prostii de genul asta de la soacra-mea....sunt urate, nu-mi plac...si in plus le am pe ale mele.
diaan spune:
Mai eu scapasi de a mea acum de sarbatori
Nici nu va inchipuiti ce fericita pot fi.
Nu trebue sa mai mergem pe la ea...uraaaaa
si viitorul socru(divortat de soacra cea )a castigat la loto un logan(ca doar el ne ajuta cu bani si mama,soacra stie sa ia de la noi asa ca ei nu ii da Doamne Doamne)hip hip ura