Cluj rulz (26)!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am stat afara mai mult de 2 ore si am inghetat. Acasa, am ajuns pe la 2 si ne-am culcat. Am dormit scuturata de frig. Dani si acum doarme. Sa profit sa fac curat.
Sunt si: ii merge burtica tare.. Ce sa fac mai fetelor? Nu stiu sa-i dau mancare. Ieri i-am dat si piure de legume si cereale cu lapte (pentru 6 luni) si el saracu' le manca. trebuia sa i le introduc mai usurel.
Am gasit in site-ul lumea piticilor despre diversificare si trebuie sa-i respect schema. Mai ales ca pana acu' cateva zile, bietul bb era hranit exclusiv la san.
Mai invatati-ma si voi ca nu le stiu chiar pe toate.
Ma duc sa-l cocolosesc ca se simte rau.

sunt o mama tembela

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

ioi, ishtenem, ce faine-s pozele!!!!!
...Mariana, felicitari, is superbe....is curioasa si de restul....is convinsa ca ti-a fost tare greu sa le sortezi, nu?

....stai linistita, ca daca Stefan n-are paraszti si nici alte motive serioase sa nu manance se va da el singur pe brazda....noi suntem cel mai elocvent ex.....tu sa ai rabdare si nervi!!!!

Va pupam!!!
...acum nu ma lasa la calculator....cand am mai mult timp intru si eu din nou
....Cristiana, fata asta n-o mai zis nika pana acum.....si io n-am vorbit de saptamana trecuta cu ea, cand mi-a zis ca ea si colegii merg martea asta, cand urma sa se intereseze cand sa mergem noi....
...acum imi scrie ca unii copii merg acasa azi, dar raman cativa care abia maine sunt preluati de parinti....
...deci nu mai are rost...caci nu mi se pare corect sa luam pentru unii si pentru altii nu .....decat daca le luam ceva dupa sarbatori....
....lipsa de organizare...cred ca trebuia sa insist mai mult pe capul ei....nici nr. de telefon al preofesoarei cu care mergeau ei nu mi l-a dat decat acum, cand am mushtruluit-o in pic....io nu mai am ce face cu el amu'.....
...pacat, ca tare mi-ar fi palcut sa facem ceva pt. ei...cred ca iesea mai bine daca o faceam de capul nostru!!!
...
Aveti ceva sugestii? Dupa sarbatori oare e prea tarziu? Ca atunci sunta dusi iar la internat....

uuff!
...am contat pe fata asta sa ma tina la curent, dar vad ca n-o fost asa interesata....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Svety, eu stiu sigur ca la orice fel de diversificare (copil hranit la san sau artificial) e OBLIGATORIU sa introduci un singur aliment odata....dupa aproximativ o saptamana, doua introcuci treptat si altceva...bebe are timp sa se obisnuiasca cu gustul, stomacelul cu noul aliment!!!!
...atunci se evita si astfel de probleme(diaree, alergii, etc.), caci daca bebe reactioneaza urat stii ce sa-i scoti din alimentatie, nu?
..probabil de la piure a reactionat urat...nu-i mai da cateva zile, si apoi incerci iar...de ce era piureul? mar?
...hai nu te stresa, ca toate am trecut prin astea, si

Oana, Elise la majoritatea vaccinurilor a reactionat foarte urat....febra a facut si 39 cu 5...la toate...si intotdeauna noaptea....asta ce vaccin e? noi mai trebuie sa facem ala de 1 an, din picior + doza orala!!!

Va pupam!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Ioi fetelor chiar ca is super , super , super pozele !!!!!!
Se vede ca-s facute de un profesionist Deabia astept sa le vad si pe celelate.....si mi-au placut si comentariile
Io nu am prins faza aseara da tare mult mi-a placut poza in care Elise il dezbraca pe Stefan.....
Florina , ii mortala mika ta ..are o fata de-ti vine sa o pupi si sa o smotocesti tot timpul !Da-i un pupic mare si lat din partea mea ..da stii cum .....asa sa-l simta !

Fetelor, sa ne traiasca odraslele sa tare-s frumusele !!!!!

No , deci sapt viitoare ne vedem la Roxi.Eu vreau sa va chem la mine in prima saptamina din 2006 , ca in sapt dintre Craciun si revelion nu stiu exact pe unde ne invirtim si pe unde merjem .....si poate si voi sunteti plecate de prin Cluj si poate iese de nici o intilneala.
Deci in prima miercuri din anul viitor , la ora binecunoscuta , va astept la mine!

No fug ca s-o trezit !

pa

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Stefan doarme de 3 ore!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

3.20

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Sveti , haide ca incerc eu sa-ti raspund mai ales ca si noi am patit asa ceva pe vreo 4-5 luni si atunci Darius nu stia de altceva in afara de sin.Desi numai dupa 6 luni trebuia sa incep diversificarea , din cauza acelei enterocolite a trebuit sa incep sa-i dau urmatoarele (tot ce am facut a fost la recomandarea dr Miu!!!!!!!):
- i-am dat pireut de morcov fiert cu citeva boabe de orez .La inceput a foarte incintat pt ca era ceva nou dar dupa citeva zile nu a mai vrut.
-mucilagiu de orez ....adica apa de pe orezul proaspat fiert .Iei zeama chiar dupa ce a fiert orezul si o pui intr-o sticuta din care ii dai de trei ori pe zi cam 60 ml de fiecare data.
-pe linga astea dr ne-a dat un medicament ff bun ...ECOFLORINA ...care ajuta la refacerea florei intestinale,cu fermenti lactici (sper ca nu zic prostii) si care e cit se poate de natural.

Oricum , daca continua sa-i mearga burtica tre sa mergi la dr si sa-i faci analizele sa vezi dc nu este vreun microbel ..ceva ...si sa vezi ce zice .
Aaaaaaa si sa nu uit ...CIT MAI MULT SIN ......sa nu se deshidrateze .Pe linga astea , mie dr Miu mi-a zis sa nu mai consum lapte de vaca si sa incerc sa beau alte lichide.

Sper ca ti-am fost un pic de folos si sa va faceti bine cit mai repede !

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Servus fetele!

Mey, unde pot sa vaz si eu pozele voastre, ca-s plina de i n v i d i e pe intalnelile voastre?!!!!!!

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetele
Svety, pe prima pagina, la link-ul NOI...

Intr-adevar frumoase poze, le-am savurat e toate, cateva le-am salvat. Asa e, copii frumosi si mame frumoase (sunt de-o modestie rara).

Fetelor, NU am chef de nimic!!! Sunt demoralizata si demotivata, totul e legat de job-ul meu si de-aia ma dau cu de pamant, de ciuda! Na! Uite ca v-am zis si adevarul adevarat, ca nu mai pot de nervi si nu stiu cand o sa-mi treaca...

pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sarumana Roxana!
Io eram aia cu invidia...

Mey, nasol cu demotivarea si jobul. De obicei are o singura finalitate... alt job. Tinem pumnii sa fie doar Christmas spirit pe dos

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput