Cluj rulz (26)!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Salutare fetelor!

Acuma l-am pus la somnic si dau si io o tura pe aici

Aseara piticu meu a adormit destul de repede , cred ca era obosit dupa atita chef si a dormit bine si peste noapte , asa ca azi am luat-o de la capat cu forte proaspete ......
Ma bucur tare mult ca a nins , deabia astept reactia copilului ...desi cre ca nu realizeaza inca .

Fetelor io m-am cam saturat de rutina asta zinica .....nus ce sa mai fac , cum sa ma mai joc cu copilu ...si drept urmare azi o iau pe urmele Roxanei .....nu am chef de nimic

Asteptam pozele cu interes !

va pup , Miha

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor

imi pare taaare rau ca n-am fost ieri...ma bucur ca v-ati simtit bine, pupici picilor

noi , respective Thea tot cu subfebrilitate de 37 cu 5 e nu pricep de la ce.nici un simptom, nimik, vesela si mancacioasa da cu febra.si maine avem serbare, sper sa putem participa!

Florina, mai facem ceva ptr copiii amarati?ca trece timpu si noi nimik.

va pup ca nu mai pot sta...

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, acum pun pozele; vreau sa va spun ca am ales 52 buc, de care nu ma pot desparti nicicum.
Prin urmare, procedam asa:
- treaba cu CD ramane in picioare, drept dovada primul CD se alfla la Stanca; ea are datoria sa vi-l aduca la intalnirea de saptamana viitoare;
- dupa ce vedeti acum pozele pe webshots, putem sterge o parte din ele, sa lasam asa vreo 20;
- data urmatoare o sa ma stradui sa fac mai putin poze

Va anunt cand sunt gata!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

A adormit copilul!
Am stat afara azi doua ore jumate.Am inghetat eu ca Razvan nu avea nici o treaba.Ne-am intalnit cu Mariana,Stefan si Simonel.Fetelr Simonel e un dulce.E atat de frumos!!
Dupa ce am ajuns acasa si Razvan a mancat ca spartu' l-am pus la culcare.Era mort de somn.Dupa 10 minute ma duc sa vaz ce face baietu'.El isi scotea papucii din dulap si se freca de zor la ochi.Il iau il cert si ii trag doua palme la curut.Se apuca de plans si eu ii spun ca trebuie sa doarma si ies din camera.In cateva secunde ma intorc inapoi si il iau in brate ,il intreb de ce nu e cuminte si vrea palmute la .Ii spun apoi ca trebuie sa doarme si ca mami il iubeste.El ca un dulce ce este zice taie-taie.Adica mami il iubeste tare tare.

Roxana lasa ca si Serbanelu' o sa vorbeasca .Razvan s-a apucat asa de pe o zi pe alta pe la 1an si 7-8 luni.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca am luat cd-ul cu poze de la Mariana si sunt super!Eu le-am copiat deja si maine ma duc in oras daca vrea cineva ne putem intalni sa il ia.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Stanca, vreau sa-ti spun ca l-am intrebat pe Stefan asa: "vii cu mami sa papam?"; el:"nu, nu, nu,..."; eu"bine; facem nani?"; el"da".
Asa ca am culcat copilul nemancat!
Fetelor va spun si voua: m-am plictisit sa-l tot rog pe Stefan sa manance; asa ca sunt fffff hotarata sa ii dau numai daca vrea el. Drept urmare, azi dimineata a papat asa:
- 2 soldatei (sunculita + cascaval)
- 2 masline
- 100 ml lapte.
Consistent meniu! La pranz .... nimic....asta si mai consistent .

Vedeti ca primele 12 poze sunt prezente!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

faine poze! de dimineata tot pandesc sa va vad si io !!!!
ce ma enerveaza ca io tot timpul tre' sa am ceva de facut! taaare mi-ar fi placut sa venim si noi! da la anu' dupa ce revenim cred ca-mi vine mie iar randul...asa ca n-o sa lipsesc :))
acu ca am culcat piticoata ar trebui sa ma duc sa mai inghesuie ceva si valizele alea!!!! cred ca saracile sunt asa de satule....nu va mai zic io !
mariana, nici n-am apucat sa-ti zic ca-i tare faina si dichisita listuta noastra . ori ai muncit noaptea la ea, ori ai tai puiuti sunt super cuminti si te lasa sa stai la calc! desi daca ma uit la ce ore intri matale aci ...cred ca dormi cam putin!

n-am nici un chef sa trec sa ma mobilizez si sa-mi ridic dosul de pe scunul ista si sa ma apuc de treaba! va pup si mai vb

Mergi la inceput

Mariana sunt curioasa cat va dormi asa nemancat.
Poate s-a molipsit si Stefan de la profesorii care au fost in greva foamei.Facem haz de necaz.
Mariana tu l-ai controlat de paraziti pe Stefan ?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

bine ca mi-am pazit eu fata de raceli ca sa faca acuma asa reactie urita la vaccin, acuma chiar face febra si ii curge nasul siroaie. imi vine sa mor nu de alta da' eu am ramas f marcata (e putin spus) de la 4 zile de spitalizare cu dragos cind avea exact virsta medeei.
imi vine sa ma urc pe pereti si sa cuiva de la .

stanca eu programez sa ies miine in oras, daca imi iese dau dimineata un pm.
ma duc sa de nervi ca-mi doarme fata inca juma de ora (se trezeste ca nu poate respira) si pe urma tb iar sa fiu viteaza.

Mergi la inceput

Stanca, acum doarme de 1 ora si 55 min. Deci nu l-a trezit foamea. Acum o luna i-am facut analizele (inclusiv scaun) si nu are nimic!

Anca, noaptea stau mult pe net. Nu ma culc mai repede de ora 1. Este cand ma prinde si 2.30 tot la calc. Ma intreb si eu cat mai rezist ...dar rezist...
Cum a dormit Alessia azi? Cand plecati exact?

Fetelor! Treaba e gata ! Avem poze! Cand se uita toata gasca sa imi spunti ca sa sterg din ele!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput