Cluj rulz (26)!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor si eu am avut o zi de tot kk! De mult nu m-am mai simtit asa prost!

Pe scurt: Simon a fost tare marait de dimineata; pe la 12 il imbracam de iesit afara si in graba mare (Stefan era deja imbracat; doar geaca o mai puneam pe el) ii fac ceva cu mana dreapta (habar nu am ce!) de ii pocneste (de genul pocnitul degetelor la noi); plange el un pic; ii trece repede deci nu ma ingrijorez; ies afara; de obicei Simon doarme tot timpul la aer; azi nu a dormit si a marait mereu (2 ore); nu intelegeam ce are; intru in casa, il dezbrac si ce observ?! Nu isi misca mana . Incep si asa cum nu am mai facut-o demult; cum ii miscam un pic mana cum saracutul si eu dupa el; il chem pe Adi urgent acasa ca sa stea cu Stefan iar eu fug la chirurgie infantila; acolo i se face consult si radiografie ; vine medicul cu rezultatul "nu se vede nimic pe film" ; eu: "inca o radiografie?!?!?!...." In clipa urmatoare Simon a inceput sa-si miste mana . Deci nu a patit nimic . O intindere, ceva, care in urma consultatiei si-a dat drumul .
In seara asta mi-a facut febra mititelul (38). Ma tot intreb care o fi cauza, ca alte simtome nu are! I-am dat nurofen; acum vin de la el; e ok, nu are febra. Sunt curioasa de evolutie.

Cica asa stiu eu sa pove pe scurt

Treaba buna de azi: au venit bunicii.

Trimit, ca ma lungesc...revin

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Tatiana, felicitari pt prichindeii tai! Sa fie sanatosi, cuminti, mancaciosi si sa va bucurati de ei!

Florina, zii ce vorbe ti-a soptit mosul? Multam pt linkul cu "Lacrimi de iubire" . M-am delectat.
Auzi, eu nu am inteles nimic din ultima ta postare aci. Ce-ai vrut sa zici???
Nici noi nu am platit analizele!

Svety, ma bucur ca Dani nu mai are diaree! Tineti-o tot asa!

Anca, ma bucur ca ati ajuns cu bine! Mai treci pe la noi! Cum fu cu socrela?

Cristina, felicitari pt prima serbare! Taticul a fost mortal! Am ras de m-am spart! Aceeasi faza a facut-o maica-mea la cursul festiv de cand am terminat prima faculta. Vezi, de aceea e bine sa filmeze un profesionist . si o pt Thea, marea artista!

Roxana . Vorba ta, daca tot sunt asa laudate Happy, ia sa trecem si noi pe ele! (eu le-am mai incercat si nu mi-au placut deloc; dar acum, cand vrem sa scapam de pampers cred ca sunt indicate!)

Stanca, azi ati fost afara pe "bebedrom"? Noi da; si nu v-am vazut

Simona, bine ca v-ati mutat! Saracuta de tine! Zici ca ai adormit! Sa te intorci cu bine de la Tg. M.

si somn usor!

Fuuuuuuuuuu! Iar e 2 noaptea!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Mariano, eram si io obosita...se vedea, nu???
....Stanca daduse un link mishto, si io ma guduram pe langa ea ca-i cu invitatiile....ceteste linku' si vezi si tu!!!!!
...acum merg la medic...sa vedem ce ne mai zice.....a ami vomat o data azi noapte, in jet de data asta....pe la 1 io schimbam cearceafuri si distram bebele....a fost incredibil de cuminte....ii ziceam ca trebuie sa bea ceai (e de ala nashpa , amar de galbenele si sunatoare...indulcit cu saruri de rehidratare cu gust de banane....scarbos...mie imi venea sa vars!!!) si ea mititik s-a executat, m0a ajutat sa-l fac.....am dat la papusi si ei...pe rand, cu lingurita.......iubita mamei!!!!....
....tre sa fug, ca s-o kk-at...si la 11-20 tre sa fim in grigorescu!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

No' ne-am sculat si noi, cei ce facem umbra pamantului degeaba pana la ora asta. Azi m-am uitat la bondocel vro' ora cum dormea. Scump, dom'le, scump!
Tati e la lucru pana la ora 1, deci pe la 2 se intregeste fam.
Cu kk-tona lui Dani m-am pomenit aseara fara scutece, numai ca eu sunt pregatita pt. situatii d-astea si tin cate un scutec prin camara, prin figider...glumesc; aveam rezerva in torpedou. Tocmai il aud cum se sloboade...
Si-a tras o zgarietura pe mufarina! tare greu ii tai unghiile. I le-am taiat afara ult. data si cand am ajuns la aia mica s-a trezit si acu' arata ca smecherii aia cu unghia mare sa se scarpine in ureche ().
Asa ca tre' sa-l schimb ca a facut pe pijama enorm. Nici nu stiu de ce-i mai pun scutec.

va , ,nnnnnnnnnnnnnnnnnc vbbbbbbbbnnn t c g f a pus dani mana pe tastatura; asta a vrut sa va spuna.

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Stanca, sa vii cu Razvan sa vedeti ce parc pentru copii au facut aici in micro. Oferta valabila pentru toate care aveti sau nu masina.
baby-boom (imi place cum suna) din partea noastra si sa se faca bine.
mergem afara.

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutari fetelor!

Tatiana felicitari pentru flacai!!!!Sa creasca mari, sanatosi, cumintei si ascultatori!Iar tu sa fii sanatoasa sa poti avea grija de toti 3!

Florina multa sanatate lui Elise si sa nu aiba nimic nasol!

Ancuzza si pe nora-mea!Sper ca voi sunteti ok!

Noi suntem bine, si avem poze noi-noute in ambele link-uri din semnatura pentru cine vrea sa ne vada......
PS: nu lasati gagicutzele sa vada pozele ca-s asa mai indecente!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Sunt trista. Simon e bolnavior! Febra 37.9, fara alte simtome. Oare ce-o fi cu el?

Florina, pe unde umblati? V-am sunat. Ma gandeam sa te invit in selgros dupa mos.

Se fac legitimatii pe loc in selgros???

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Florina, voi sunteti la medic, nu?
Acum mi-am amintit.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Florina, cred ca nu mi se arata sa scriu p- aci pe la forum. Dupa ce m-a certata ieri Mariana ca nu am mai dat nici un semn legat de clinica Psoremis (desi io scrisesem un mesaj la un topic mai vechi), asara m- am apucat sa scriu (constiincioasa) si ................ tot nika nu apare . Mai incerc o data. Deci, sa incep: exista 4 asemenea clinici in Romania (nu mai stiu unde erau ca am vazut anuntul in Piata AZ), dar cea mai apropiata de Cj este la Baia Mare. Ma interesa pt un prieten din Turda. Am luat atunci si un nr de telefon, dar nu il mai gasesc. Poate iei tu o Piata si mai gasesti reclama. Povestea este ca tratamentul se bazeaza pe dieta si ceva unguent si a dat roade vizibile dupa cateva saptamani. Dar prostanacu de friend l- a intrerupt ca nu avea voie sa fumeze si sa bea niscaiva alcoale. Da amu dupa sarbatori vrea sa-l reinceapa. Insamna ca e de treaba tratamentu. Daca nu gasesti phone number prin Piata contacteaza- ma si voi daca niscaiva telefoane in cautarea lui.

corina
[url=http://community.webshots.com/user/lcorinarghius]pozicile noastre[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

'napoi pe baricade!
....noi am fost la medic azi, si n-a fost sigura de cauzele vomei...spune ca din cauza ca e alaptata sigur a fost ceva debut de raceala, viroza intestinala, care nu s-a manifestat decat asa.....tratament n-am primit, in afara de recomandari stricte cu privire la hidratarea micutzei in caz ca mai vomita....
...azi a fost liniste, ultima oara a vomitat pe la 1 noaptea...
....
Mariana, Simon cum e???
....Ioana, am vazut pozele din albumul de pe yahoo.....nu-mi las fata nici sa traga cu ochiu'.....
.....scump foc Alesio...cel mai mult si cel ami mult imi place poza no. 7...ca-i asa serios bursucul!!!!
....vreau sa te mai intreb de sania aceea cu spatar....cat a costat la selgros? Mihai a luat anul trecut (om nebun) de la metro sanie de aia cu hamuri de bebei(Elise avea 5 luni), dar parca mai bine imi place o din asta, ca nu-i asa aproappe de sol...plus ca alaltaieri, cand a nins am zburdat un pic pe afara cu sania, si io, din exces de zel am tras prea tare de ea, si la o curba s-a intors cu curu-n sus, cu Elisu' sub ea....sa nu-ti zic ce urat s-a speriat veveritza!!!!!!

Roxule, la ora asta petreci, ai???? Sa ciocnesti si pentru mine un pahar.........te !!!!!!!Distractie faina de tot, si sa vii cu picanterii!!!!!

.....apropos de bautura...azi am facut o parte din aprovizionarile pt. Carciun si rev....printre altele am luat si sampanie....cum nu stim cine vine la noi de rev...e posibil sa fim numai noi, am luat pt. inceput o sticla de sampanie doar.....pe care mihai a scapat-o fain frumos in fata blocului la sor-mea.....n-are noroc la de-astea ca a mai comis-o o data acu' 3 ani...hihihihi saraku'...asa era de deprimat....

....Corina, mersi fain...de asta din abia mare auzisem si eu, dar credeam ca stii nr. de tel....tot din piata tin si io minte...parca era pe ultima pagina, nu???
...las' ca voi cumpara ziaru' cat de curand...mersi inc-o data.......ma nerfeaza webshotsu' asta ca de cate ori creau sa vaz poze zice ca le pare rau si sa incerc mai tarziu, si nu-i prima data cand patesc asta...ca asa vroiam sa va vaz micutzul....da' nu ma las pana nu reusesc!!!!!!

....gata, ca se revolta zbirul meu!!!!
Noapte buna

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput