Cluj rulz (26)!
Raspunsuri - Pagina 13
ancuzza spune:
ola gagicile!
pe scurt ca-s cu gaza in carca si in asteptarea soacrei ... deci pe fuga rau
de ajuns, am ajuns!
o gramada de felicitari tatianei!!!!!!!!! sa creasca mari puiutii si sa fie sanatosi!!!!
roxa, distractie placuta si sper sa-ti treaca supararile
florina, cum e elise ??? sper ca nu e nimic nasol si ca o sa-i treaca repede. pupici si sanatate!
va las ca asa cum ziceam, astept am mosafiri de sama
pe voi si pe puii vostri
baby-boom spune:
Da, mai, io am uitat s-o felicit pe Tatiana !!!!
.......sa fiti sanatosi, si prichindeii cumninti, mancaciosi si dormiciosi toata noaptea....felicitari inc-o data!!!!!!
Roxana, noi le avem pe alea mai mari...is de la 12 la 25 kile....vi-s bune!
...Anca, acum n-are nika...a borat urat fro' 2 ore, si dupa aia s-a oprit si gata....de fapt am apucat sa-i dau metoclopramid, ca asa mi-o zos 1-a dr. la care am sunat...dupa aai am sunat-o pe aia care-mi place, si ea mi-o zis sa nu-i mai dau, s-o las sa vomite, ca elimina toxinele....zice si ea ce zice!!!!
...maine la 11 avem programare, s-o vaza....i-am zis ca vreau analize...sa vedem ce vb. maine!!!
....Distractie faina...cu soacra.......Va pupam
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
svety spune:
Baby-Boom: cum ti-a trecut ziua? Aveam la facultate o colega care-mi tot zicea cand eram deprimata (si eram des): "Si ziua inca nu-i gata..." imi venea s-o strang de gat, ca imi zicea deobicei dimineata.
Vorbiti de Happy, noua cacaciosilor ne sunt mai bune ca Pampers.
Am tras cu ordinea azi. Asa ca ma uit la Broken Arrow ca-mi place Travolta si gropitza lui din barba.
(pentru voi)
mami de dani
asi spune:
Florina noi anlizele nu le-am platit le-am faut in spital cu trimitere.Ti-am zis de dr.care mi-a facut diversificarea?Ei tot ea ni-l urmareste pe Razvan.Nu am platit decat exudatul faringian 19 ron.
Anca bine ca ati ajuns.Ce-ti mai face soacra?
Codruta multumesc dar mi-a luat sotul de la Timisoara.
Roxana sa imi faci cu mana ca eu de la calculator chiar la Belvedere am vederea.
Svety ce iti face bebeul?
Familia mea
Razvan
baby-boom spune:
Svety, bine c-a trecut!!!!...nu ma plang!!!..n-a fost urata decat prima jumatate.....
Fetele, voi stiti ca Stefan vorbeste cu mine la telefon???? Imi zice "NA"....si azi vorbeam cu Mariana si asta micu', shububetzu' chitzaia ca vrea sa vorbeasca cu "Na"....delicios, moncher, absolut delicios!!!!!
....Mari, o fo' moshu' pe la noi, si mi-o zis neaparat sa-ti zic fro' 2 vorbe...te pup!
Stanca, sa sa nu ma uiti cu preturile analizelor, pliiizzz!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
baby-boom spune:
....n-am vazut decat acum mesajul, Stanca...mersi!!!
...vad maine cat ma costa, si daca-i prea mult vad unde le pot face prin casa de asigurari!!!
poze cu noi
asi spune:
Florina faci cum vrei dar nu merita sa dai banii aiurea mai ales ca suntem asigurat.Mai e si chestia aia ca mergi si stai pe la cozi.Daca ai dr.bune de familie poate sa te rezolve contra unei mici atentii.Eu am platit exudatu ca l-am repatat la Rombel.
Daca aveti chef de petrecere e una aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64409
Familia mea
Razvan
baby-boom spune:
Moooor, nu mai poci....
...io sigur am fost prea surmenata azi si asta m-a deconectat: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63983
...vai sa-mi bag picioarele, n-am crezut veci ca imi va fi dat sa vad asa ceva.....deci e una sa te uiti, da' faza cu sumarul ma omoara...is curioasa daca tanti asta va rezista sa pove mai multe episoade...
...no, va tzuk, ca merg sa cetesc cum e faza aia cu ala care o dat foc la garaj...sau ce naiba o facut...fascinant, fascinant, cu adevarat !!!!
poze cu noi
baby-boom spune:
Am intrat iar, sa ma felicit pentru cele 900...pardon, 901 mesaje scrise pana acum[/red]....ce-mi place dc...mama, ce-mi mai place.......[red]Stanca...vreau si io ante-petrecere, da's prea sleita sa mai tastez....am facut o exceptie pt. voi, dragelor.....
..da' ce zici, ma bagi tu-n club????...ca doar esti primul invitat!!!!...aduc ....da' si vor fi??? ...ca numa' asa semnez condica
poze cu noi
svety spune:
Azi am intrat doar pe fuga. Acum sunt franta, ma duc sa ma culc.
Stanca Dani e bine, nu i-am mai dat nimic decat lapte si se vede ca-i prieste. Mai continui asa. Marti vin la cluj la o doctorita (am uitat numele) pt. consult la picioruse si trebuie sa o intreb de ce se mutileaza in zona buricului. Sper sa nu am surprize taratoare... ca sunt ultra igienica si fierb tot.
Va zic Noapte Buna si ne "vedem" cu bine maine.
dani si mami cu tati
mami de dani