Mamici de ianuarie-februarie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Slabuta miscare pe aici, cam bate vantul-vorba Ursulinei- sper sa nu gresesc.
E un frig si o ceata in Timisoara, totul e gri, ce urat.
Ma apuc sa fac putina treaba prin casa, daca sambata avem musafiri.
gio
si bb Marco 35+
utocatalina spune:
Daniela si Giova sa va fie de bine...eu inca nu am papat ca nu am gatat piureu si snitele de vitel...si mi-e foame rau ca am papat la 5:30
....si eu am bagat niste rufe la
...
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 3 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Ursoaica spune:
Buna ziua burtici!
De abea astept sa plec la dr, nu mai am rabdare.
Moni imi cer scuze, nu am vrut sa te jignesc si nici pe fete.
Sunt curioasa daca am inteles bine, si anume ca te-ai suparat.
Eu am folosit acel cuvant in sensul ca suntem cele mai glumete, cele mai pline de viata cand ar trebui sa dormim ... dar daca la noi nu vrea sa vina somnul facem haz de necaz. Asa ca inca o data imi cer scuze fetelor daca v-am jignit, nu asta a fost intentia.
Ursoaica
36+
toanca spune:
Da, Giova s-a intors bebelul acum vreo saptaman noaptea.....; nici nu vrei sa stii ce senzatie dureroasa este mai ales ca dormeam....
Acum ma gandesc cand o sa se intoarca iar cu capul in jos....
Da, in rest ma simt bine; e mai sunt si zile mai naspa, dar trebuie sa simtim nu?
marchplayer, e mai bine la munca; prietenele mele sunt toate la servici, deci nu am cum sa le vizitez.....
Asa ca acasa imi vine sa ma urc pe pereti
Toanca
si
Matei Alexandru 35+
poze
nicoleta raducu spune:
Buna,burticute....
Intram si noi sa semnam condicuta..Vad ca e liniste..inca..nici un bebit nou la orizont....
Azi dimineata am fost la monitorizare..suntem bine...beton...cum ne-a zis dr. nostru....mi-a dat sperante..ca daca bebelina e luptatoare..si se hraneste bine...e posibil sa nasc si la termen..asta in cel mai fericit caz...O educa mama..si o sa fie ascultatoare....O sa o tot monitorizez..sa fie ea sanatoasa....Azi am cunoscut-o si pe una din doctoritele de la neonatologie..o draguta..care chiar m-a incurajat....In rest..am papat acum..cartofi prajiti..cu ousor..niste muschiulet...cascaval...si am baut un suculet de portocale....O sa-i trag acum si cu niste struguri...Si incerc sa trag un pui de somn..desi am pus si o supa de pui la foc....Azi-noapte am avut frisoane...Vi s-a intimplat?M-am trezit cu dintii clantanindu-mi..ne-a luat tati in brate..si degeaba...eram sloi..Am uitat sa-l intreb pe dr....In rest...aseara a fost cam lenesa bebelina...dar cik poate fi asezata intr-o pozitite in care sa nu o mai simt chiar asa...Oricum..deja e cu capul in partea dreapta jos....
Cam asta cu noi...
Intram dupa-amiaza din nou...cind ne trezim...

toate burticutele si bebelinii....
Nicole si Daria
30+
Maria28 spune:
Buna la toate fetele ![]()
Noi facem bine ,sunt cam zombi ca bebelina m-a luat la suturi toata noaptea ,nu stiu cine a scris o fi de la astre sau ceva de genu asta daca si voi ati simtit bebecii mai agitati 

Vin si eu cu o propunere pentru cine face listutza ...daca se poate treceti si data probabila avuta inainte de nastere ?Daca vi se pare o idee proasta ,ignorati-o ![]()
Ralu unde ai fost la pedichiura ?

29+
Ursoaica spune:
Nicoleta ma bucur sa citesc ca sunteti bine. Da acum 2 seri si eu tremuram ca varga sub plapuma, la nivelul trunchiului muream de cald iar la nivelul membrelor (superioare si inferioare) intepenisem de frig.
Ursoaica
36+
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
N-am mai intrat de un veac sa vb cu voi, dar am citit tot ce ati scris. Ma simteam bine asa ca nu am vrut sa intervin daca nu aveam probleme. Am asteptat sa merg la doctor, sa-mi fac eco si sa vad greutatea bebelushei, eram ingrijorata pt ca toti imi spuneau ca am burtik mic si bebele e la fel. S-a dovedit ca nu e asa, la 29 sapt si cateva zile are 1200 gr, asa ca e in grafic cat de cat. Lichidul e ok, placenta e in regula, fetitza e cu capshorul in jos, asa ca nu-mi mai fac nici un fel de griji pana la urmatorul eco de pe 4 ian. In schimb, mi-a dat sa iau Elevit si nu stiu ce sa fac, nu vreau sa ajung cat un tanc, avand in vedere ca mai am pana sa nasc. Voi ati luat sau luati prenatale? Si v-ati ingrasat dupa ele? Am deja 10 kg puse, n-as mai vrea, sincer.
Va
pe toate!
Ingrid S
30+
kikiriki spune:
Salutare mamicilor!
Am si eu date noi : bebelina mea avea sambata la 28+ la eco 1,290 kg sie totul era OK cu ea. Placenta a zis ca e un pic imbatranita grad II/III dar dr. ginecolog mi-a spus ca nu trebuie sa imi fac probleme atata timp cat copilul ia bine in greutate si este bine.
Verdict nastere: cezariana ! (motiv: am avut hepatita C si e poasibil ca in timpul travaliului prelungit sa se produca o contaminare, deci cezariana este indicatie meidcala, desi eu as fi vrut din inima sa nasc natural!!!)
Anestezie: inca indecisa, desi eu vreau peridurala, dr. mea ginecolog care va naste inaintea mea, in februarie face, stupoare, anestezie generala!!! A zis ca e o chestie pur subiectiva, e legat de coloana, ca pur si simplu nu se poate gandi la peridurala, de frica sa nu prinda anestezia, sa nu ramana cu o amorteala sau altceva si nici sa nu auda in tinpul operatiei ce se discuta in sala!! M-a cam pus pe ganduri!! Pai daca ea care face si operatii cezariene, laparoscopii si alte interventii chirurgicale vrea generala...oare eu ce sa inteleg!!????
O sa mai discut cu celalat medic care m-a preluat dr. Ion Ionut sa vedem ce zice!!
In rest, mai nou pe langa Elevit o sa iau si Fe pentru ca a aparut o usoara anemie.
Alaptare: nu se stie inca. Din cauza hep C (acum eu mai am doar anticorpi) se pare ca va fi cu bibi si nu la san, dar eu o sa mai fac luna asta o analiza sa vedem daca mai exista altceva inafara de anticorpi si o sa vorbesc si cu un infectionist sa vedem ce zice ca e mai in masura sa imi spuna. Dra toate studiile pe care le-am gasit pe internet spun ca nu se transmite in lapte si mai ales daca ai doar anticorpi!! A mai trecut cineva prin aceasta situatie? Stiti pe cineva care desi a avut hep C a alaptat fara probleme??
Kikiriki
28+ cu
Luanna
Kikiriki
nicoleta raducu spune:
ANDREEA...
..care o fi faza cu frigurile astea?Eu de regula..sunt o calduroasa..Marius mai face misto de mine..ca nu-i mai trebuie pilota..daca ne tine pe noi in brate...
Sper sa nu se mai repete...ca e naspa senzatia...
Tot noi..
Nicole si Daria
30+