Bebelusi de iulie-august 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Daria-Maria (Irda), Ioana-Alexandra (irinabungau) si gemenashy nostri dragi Bianca si Rares sa fiti sanatosi si voiosi, papaciosi si norokosi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by peca
de fapt am intrat sa va urez

Craciun Fericit! si Sarbatori Fericite!
iar anul care vine sa va aduca daor ce are el mai bun....

stiu ca m-am grabit cu urarile putin...dar maine plecam spre romania si nu stiu daca mai ajung sa va scriu!

Si voua la fel, sa aveti un drum bun, stiu ca plecati cu masina, fara peripetzii, sa va simtiti bine si sa va intoarceti cu bine

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

emaaimee vedem cine castiga mai - concurenta nu? daca fetele sunt frumoase cine stie important este sa se inteleaga si cuscrele ca astea sunt de obicei belelele

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetele, nu mai avem vesti de multishor de la Gabirus. Nici Ella2000 nu a mai scris in ultimul timp.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Mona, Dede, Mamini ce faceti? Cum stati cu freza?!? Si tare ar fi ca voi sa fi raspuns...sigurrrr Da' oricum vrem pozeeee

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mitub
fetele spuneti-mi si mie orientativ cat contine un borcanel gata preparat, ca nu prea stiu cu piureurile la ce cantitate e cazul sa ma opresc. Bine, deocamdata ii dau cam cat vrea, cu ideea ca ar trebui sa crestem zilnic cu inca o lingurita cantitatea, dar nu e batut in cuie. Oricum, Cristina mananca si lapte (pana in 70 ml) dupa mesele de fructe si legume cu supa, deci banuiesc ca inca n-am atins "cota".

Un borcanel mic, contine 125gr, cel mare nu stiu cat are

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by starchi

Se pare ca avem mai multe curente: legume/fructe crude sau fierte, introducerea mai multor fructe/legume intr-un timp f scurt sau treptat, pe o perioada mai mare.

Cred eu ca nici dr nu au gasit reteta ideala si toata lumea adapteaza din mers dupa specificul bebelushului care incalca, prin definitie, toate regulile noii lui lumi.

Asa e...mare adevar ai spus

quote:
Apropo de miere, in Mama si Copilul scrie ba ca nu trebuie sa-i dai ca face carii, ba sa-i dai in loc de zahar.Are unele neconcordante, in rest e ok.

Stiu ca mierea contine ag botulinici, parca asa le zice, si nu se da pana la 1 an. Astea-s mai noi descoperiri

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by MONAI

Salutare, gagici.
Scriu cu cele 8 kg ale Sarei in brate. Am fost la tuns si am un breton tare shic, voi incerca o poza cu camera web, ca nu am aparatul foto. Ma simt bine si frumoasa.

Anis, referitor la schema de diversificare, e interesanta, dar vom vedea pusa in practica daca e viabila. Si am sa-ti spun de ce. Eu am inceput la 1 dec sa-i dau suc de morcov. UNA SAPTAMANA AM INCERCAT DE 2 ORI PE ZI. In cele din urma a papat. Eu, fericita de parca am prins pe Dumnezeu de picior, am bagat sucul de mar a doua zi dimineata, gandind sa-i dau seara sucul de morcov care era deja acceptat si nu avea reactii de la el, sa nu uite gustul. Oricum, eu i le dau intre mese, ca sa-i formez papilele gustative mai mult, nu in ideea de a-i face inca o masa din ele. Revenind, de atunci nu mai papa nici morcovul, nici marul. Pentru fata mea se pare ca a fost prea mult 2 alimente asa de repede. Am gresit eu, trebuia sa o mai tin pe suc de morcov vreo cateva zile. De atunci ma chinui in fiecare zi, iar ea imi rade in lingurita, ca sa zic asa.
Asta e experienta mea de pana acum, mai revin cu discutia pe marginea schemei.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Dupa cum zice schema, trebuia sa ii dai crema si nu supa, sis a fie la 5 luni macar .
O sa vad pusa in practica,sper sa mearga si scap si eu de batai de cap.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Gata, am ajuns la sf...

Si eu ii fac piureul mai gros. Dar asta am facuttreptat, Luca deja mesteca si stie sa inghita solidele.

Monica, am crezut ca ai plekat deja, si eu n-am apukat sa zic toate cele. Craciun fericit, sa fiti sanatosi, sa va distrati, sa va iubiti, si sa va intoarceti cu bine. Cand veniti? Dupa Anul Nou, nu?!

Fetele, inca asteptam poze de la voi: Dede, Mona si Mamini

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Cami, sa va fie de bine, ati mai scapat de unul...

Laura, Irda, sa va traiasca micutzii sunt niste frumosi

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput