Bebelusi de iulie-august 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
emaaimee spune:
Fetili,da' rapide suntem
,va lasa omu' nitelush si gata capitolu'.
anis-dimineata am citit mai in zig zag si crezusem ca are febra.Nici eu nu ii dau decat daca are febra si 37.4 nu e.
mitub-Oana e mai mofturoasa si trebuie sa o cantaresc sapt.De la 3 luni e grevista si papa cu cantec,degetele in gura,adormit,papa si tot asa.Plus ca mi-a fost recomandat chiar pt ca sa elimin eventuale greseli de ale mele.Adica nu papa destul ziua(a se citi nu ia bine in greutate sapt respectiva) ,ii dau eu mai des noaptea si recuperam.Nu m-am suparat.
Every mother knows best
-asta e pt toate fetele in legatura cu orice.

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
andre_ea spune:
Emma, mi-am adus aminte ca te vazui pe aci. Curtezi alti baieti? Se poateeee?
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
emaaimee spune:
Tunsulicile sa va fie de bine,asteptam poze
!
Bravo Emma-Katink!Si noi tot cam ca voi o sa ne diversificam.
Mi-e o frica de diversificare,mama-mama
.Si auzindu-va pe voi mi se face si mai si.
Noi am fost la plimbarica si a fost frigutz,0 gr, ca a venit frigul de aseara.Adio 10 gr.I-am luat cate ceva tot fetei
care acum e recunoscatoare si doarme.I-am luat un costumas de dormit ca sacul de dormit devine cam mic
Costumasul e rosu cu oameni de zapada
.si i-am mai luat si niste boby-uri lungi cu mosu',tematica de 
Irda-ce scumpa e Daria!
Laura-gemenashii de 6 luni dragi foc!Vai de matza voastra,ii prevad un viitor
Am avut o zi asa de plina de
:am primit datoria inapoi,m-a anuntat sora ca ne-a inchiriat apt,primim bonus de Craciun si anul nou.Cred ca la noi a venit
mai repede.Totusi mai vreau si cadouri de Craciun.Plus ca am mai primit un tel de la curent precum ca ne-au reparat curentul de noapte la calorifere.13 cu noroc

De fericire imi vine sa ma infig in dulciuri,dar mai bine nu.Trag cu gemul meu dietetic si un pic de painica integrala crocanta.

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
Monica-Elena spune:
Eu sunt prinsa cu bagajele ptr munte ptr ca joi lecam la munte. Dede exact schema ta o aveam si eu ptr Mihnea. Schema lui Anis este ok dar asa cum i-am mai spus si ei mi se pare ca se introduc prea repede alimnetele si intr-un timp f scurt se ajunge la 3 mese de solide pe zi. Noi am incepyut diversificarea de 3 sapt deci la 5 luni si uite ca nu am reusit sa bagam decat mar si para deci...... morcovul asa cum am mai spus il facea kk nedigerat deci clar l-am exclus ptr moment. Si va spun si explicatia cu rapiditatea copilul trebuie sa prinda gustul unui aliment(fruct, leguma etc) si asta o face cand ajunge sa manance 150g deci dupa ce ajungi sa ii dai 150h de pulpa de mar de ex ii bagi altceva. Trebuie sa li se imprime gusturile si asta nu face daca ii bagi in fiecare zi cate ceva nou . Aici Dede poate sa ma contrazica sau nu. Cel putin dr mea asa spune. Legumele sunt fibre majoritatea iar stomacul lor nu e pregatit decat dupa 6 luni si nu intr-un ritm asa rapid.
Cuscra sper sa nu te superi ti-am spus parera mea si aseara.
Multumim de urari fetelor si sa nu ne uitati
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
emaaimee spune:
Pai sunt mama moderna
,cuscra,receptiva la nou,nu
?
Daca vrea fata sa faca comparatie:de la unul ii place jucaria aia,baiatul e cavaler si i-o da,de la altul alta jucarie si tot asa.Ca toti bb de la noi sunt frumosi.Noi avem pretendenti si aici ca sa stii![]()

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Monica-Elena-uite ce am patit daca am avut texte cu voi
,ma beshteleshte cuscra
.Da' ii trece
Cat stati la munte?Si noi tot pe principiul vostru de a introduce alimente progresiv mai lentutz mergem cu diversificarea.
Pe noi ne-au sfatuit drii sa nu ne descurajam daca din 3-4 lingurite bb pare sa nu pape mai nimic,e normal, pana se invata asa face.Si ca o lingurita e ok pt primele dati-e un succes avand in vedere ca ei nu stiu sa pape.

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
De cand tot vreau sa va spun:Oana "vorbeste" de ceva vreme,v-am mai spus eu cu ma-ma,da-da,na-na,na-ma-ma,in-da-da,na-ma-ma si variatiuni pe tema.Plus mama spus clar de cateva ori bune/zi fara pauza intre.Dupa ce spune mama intreg rade si se uita tare galesh
.Eu ma topesc.I-a spus si sotului mama si el tot ii repeta ta-ta,dar nimic.Ar fi frumo sa ii zica direct pe nume
ca in Simpsons.Are reprize de vorbit cum am scris mai sus zilnic de n ori pe zi,adica nu ii tace gurita.Are o voce scumpa ca in desena animate.
Acum intrebarea: de cand constientizeaza bb ce spune?Mi s-a zis ca da poate sa stie deja la varsta asta ca spune mama,dar parca ma indoiesc.Si nu am timp sa caut info,parca vazusem ca de la 6 luni dar nu mai sunt sigura.

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Alta intrebare
:anis ti s-a mai incarnat unghia?ca eu acum ma dau cu tinctura de propolis tot la aia,sper sa nu ma mai doara ca data trecuta ca o iau din pripa acum,doar simt ca ma deranjeaza/doare f putin.Doar ce mi se dusese pata de la tinctura si acum iar.Dar m-am si dat zilnic de cateva ori.A si cand plecati la schi?Luati si fata?
mamini-ca tot sunt la capitolul intrebari:cum e cu freza?cand plecati dimineata?Daca stati mai mult de sf Ioan- sa va traiasca fata cu numele!Asa sa nu uit!
Gata cu capitolul intrebari,sper![]()

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
starchi spune:
[brown]Deja sunt in ceata rau cu diversificarea asta.Sper ca dr mea sa ma indrume cat mai bine, oricum o sa compar cu schemele voastre.
Si eu care credeam ca perioada colicilor e cea mai grea 
Mai e vreo fetita nemaritata? Ca-i dau un baiat pe cinste!..am pus si noi pozici http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
Albinutzza spune:
Buna fetele, stiu ca atia abut spor nu gluma, azi...dar am fost cam belalie mi-am dat cu stangul in dreptul...asa ca pe masura ce citesc voi raspunde...
Asta cu plictisitul am obsv si la Luca, se plictiseste foarte rpd, dar eu il atrag cu jucarii sau ii cant
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici