Bebelusi de iulie-august 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
starchi spune:
ma mai bag si eu in seama cu ceva, conform vorbei populare: fiecare de ce-l doare...
al meu baietel da din cap in stanga si dreapta cateva segunde, de mai multe osri pe zi.Si astazi am obs. ca face asta si in somn.O fi cumva de la faptul ca-l dor gingiile?
Am fost la orl-ist cu el ,a avut un timpan inflamat, l-am tratat dar tot da din capusor.Si nu stiu din ce cauza.
Voua vi s-a intamplat asa ceva? pls, help
emaaimee te rugam frumos sa treci in listuta si recordul nostru: 1 dintisor la 5 luni si 9 zile
Irda spune:
Laura, sa-ti traiasca puishorii, sa va bucurati de ei , ca tare frumosi mai sunt!
Mi se pare mie ...sau i-au cam pus gand rau pisicii?
Ati simtit cutremurul?!
CA eu eram la calculator si nu stiu cum m-am repezit la fata in pat sa o iau in brate!!!!
M-am cam speriat!
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
acusor spune:
Eu n-am simtit cutremurul!
Mai degraba m-a speriat sotul cand m-a sunat sa ma intrebe daca suntem ok.
Cred ca n-a ajuns pana in Berceni. Eu am o lustra "balanganitoare" in sufragerie si nu s-a miscat nici ea.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
truli-luli spune:
Da Irda, l-am simtit! Chiar atunci vorbeam cu sotul la tel..... M-am uitat speriata la fata dar n-a avut nimic, isi vedea in continuare de treaba. Doar eu eram cu ochii pironiti pe ficus sa vad cand i se opresc din clatinat frunzele
Cami si ANA (17.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
Laura25 spune:
Irda, da ... sunt innebuniti cand vad motanul .. deja il prind si-l trag de mustati, de urechi ... ma intreb cum o fi cand o sa poata fugi dupa el ...
Care cutremur? Unde? Cand? Eu nu am simtit nimic. .. oi fi mai nesimtita
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
acusor spune:
Laura, Irda, aveti niste copiluti tare dragalasi!
Laura, ce mai seamana cu tine amandoi. Bucatica rupta!
Cami, ce mai faci?
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
valcampan spune:
Ei bine da a fost cutremur. S-a resimtit in sud-estul tarii si la Chisinau. A avut magnitudinea de 5,2 grade. eu l-am simtit chiar daca dormeam si am alergat ca disperata la copil.Bebele meu dormea si el ca un ingeras. Acum ma apuc sa-l imbrac sa mergem la dr. Va pup.
mamini spune:
Laura, sunt mortali pustii tai! si pisica aia...vai de coada ei ce-o sa pateasca atunci cind cresc prichindeii...
Irda, am admirat-o pe Daria, ce bine sta in fundulet, n-are treaba...fetita mare, deja!
Mona, asteptam bretonul!sa iti fie de bine!
Dede,si tie sa iti fie de bine, suna interesant ce zici tu cu rosul, astept poza!
imi astept omu`sa vina, sa plec si eu spre tuns...
copilul mi-a scos peri albi azi: o ora si 40 de min a durat sa o culc de prinz,la un moment dat am inceput sa pling...si ea ride si ma ia de barba, de par...zice ca ne jucam. asta cind nu urla ca disperata...
revin pe seara
M
truli-luli spune:
Laura sunt superbi copilasii tai. Sa va traiasca, sa creasca mari si sanatosi! Nu-mi vine sa cred ca avem in gasca bebelusi de 6 LUNI!!!! Cum a trecut timpul!
Irda ce bine a crescut Daria! Eheeee cat a trecut de la comparatia cu cutia de suc si ce mare si frumoasa s-a facut! Bravo ei, deja vrea sa stea singurica in fundulet. Fetita mare are mama, ce mai?
Cami si ANA (17.08.2005)
truli-luli spune:
Acusor multumim de intrebare. Noi suntem bine. ieri am fost la vaccin. Zuzuca implineste 4 luni abia sambata dar cum sapt viitoare e Craciunul, dr e mai greu de gasit si l-am facut ceva mai repede. Nu a plans la intepatura cat aurlaaaaaaaaaaat la consult. M-am si mirat, ca de regula ei ii place tare mult dand o dezbrac dar cred ca nu i-a placut stetoscopul rece al dnei dr Ca dupa ce am luat-o in brate nu mai prididea sa imparta zambete la toata lumea. A uitat si de suparae si de vaccin
Ne-a masurat, avem 7060g si 64cm. Nu e chiar dublul greutatii de la nastere (3750g) dar a zis ca avand in vedere ca am iesit din spital cu 3440 e bine. Ne-a dat sa luam Fe Hausmann timp de 60zile+vitC pt ca a spus ca nu are pielea suficient de rozalie (acum daca a zis ea, si mie mi se pare putin cam alba). In rest suntem ok.
Mi-a mai spus ca pot incepe sa o pun ridicata in fundulet, sprijinita de perne, nu la 90 de grade dar oricum, mai inaltata. Mi-a mai dat si o schema de diversificare pe care sa o incep de acum, de la 4 luni. Daca mai doarme zuzuca o sciru si pe asta.
In afara de asta eu sunt multumita ca a inceput sa adoarma singurica la ea in patut si in timpul zilei, si noaptea. Din motivul asta mi-e cam teama sa plec de craciun la ai mei. Am fost la ei de 1 decembrie si i-a fost cam greu sa se acomodeze. Seara adormea bine, sau poate pica de oboseala. Dar in timpul zilei adormea greu pt ca era tot cu ochii pe pereti sa recunoasca ceva familiar si daca nu gasea se punea pe plansssssssss. Doar in brate adormea in timpul zilei, lucru care aici nu s-a intamplat niciodata. asa ca ma mai gandesc daca plecam sau nu, mai ales ca e timpul f scurt: am pleca din bucuresti sambata dimineata iar luni ar trebui sa fim inapoi pt ca marti sotul trebuie sa se intoarca la servici. Asa ca nu stiu daca se merita sa batem 700 km numai pt asta. In mod normal nu am face-o dar de Craciun... e altceva. asa ca eu cant, eu descant.... vom vedea
Cami si ANA (17.08.2005)